Šta je novo?

Jednom za svagda: 25fps, vs 30fps, vs 60fps

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@mike9
Druze, to ti je kao da si reko da smo svi zaljubljenici u automobile i volimo udobnu voznju, s tim sto smo mi budale sto vozimo mecke i bembare od 40k evra, dok se ti lepo vozis u svom jaje citroenu iz 62. i pricas kako je uzivanje u voznji potpuno isto.
57citroen2cv.jpg
09.bmw.135i.340.jpg

Jel ovo isto.:trust:

http://www.youtube.com/watch?v=PMh68QBoP9Y

http://www.youtube.com/watch?v=aMNi4DbLzbI

http://www.youtube.com/watch?v=2B-IALuje2w

Cisto da razbijem monotoniju misljenja (NHF) ;)

E vidis, to "moze da se igra" se razlikuje od coveka do coveka. Nekome igra u low podesavanjima bez AA izgleda bezveze i zamorno za gledanje.

To sto si napisao je podjednako besmisleno kao i da si pitao "sto vi burzuji jedete jagnjece pecenje ili ________ (upisi tvoju omiljenu hranu) kad covek moze da se najede i od suvog hleba?"

Naravno da moze, ali da li je gušt?

Bolje idi lepo i leci te komplekse, ili jos bolje idi zaradi pare pa se igraj i ti kao i svaki normalan covek.

Ili si mozda hteo da kazes da si ti racionalan, a mi rasipnici? Stvarno volim likove koji bolje od mene znaju na sta ja treba da trosim moje pare. :trust:
Ali ti ne igras igrice, sta ce tebi onda 8800 rasipniku nijedan :d :p
:wave:

au koliko sam buke izazvao ...svi skocili ..
pod 1 .. ja nisam rekao kako da ti trosis svoje pare...kupi komp od 5000 e mene to ne zanima
ali vama sve smeta kao i moj post gore..
pod 2. da zaradim pa da igram ... zaradjuem vise nego ti to je sigurno
a assesin creed sam igrao na 1280-1024 na medium ... i sta mi treba vise ... da gledam u senke ko neki ludak ... i redendovanje..i gluposti..
pod 3. cela poenta igranje je da igras na defult size monitor rezoluciji u bar medium
a ako 6600 gt to moze da izvuce (ostale komp...4800+ 2gb rama) onda nema potrebe za graf..od 300 e . niti ima neke vece razlike u 1280 rez i wide na 22 inca...u 1600 tako da se ne prepiremo vise
dok graficka moze da gura igre u lepoj rez...ne na low u 800rez nego u 1280 i slicno onda je ok .

a to oko frejma u igrama je smesno ima razlike ako igras u 12-15 frejma pa koci i u 25-30
a to dal 35 ili 50 banalno ..je rapravljati se..

evo objasnjena zasto se ljudi svadjaju oko fps..

a druga kategorija koji igraju na 6600 gt kao i ja... sa kojom sa presao
assesin creed , bioshok ,oblivion , crysis , sve ali sve igre u zadnji 2 god.

e sada zasto nastaje svadja ... zato sto 'burzuji' igraju isto sto i mi i smeta
im sto su dali 300 e za graf,,, a mi igramo iste glupe igre sa graf od 30 evra.
koje ionako predjemo za 4 sata (primer crysis) .

i

Za 4 sata sa tom grafickom si imao slide show crysis demoa:wall:

Ma ćafi konza:D
Kažem ja da treba naći baltazara, pa da udari tuning/styling na moju corsu, ima da se najedete prašine:D

Obisao sam svoj post, skontao sam da je ovo ili neko od nas pod drugim nickom i opasno nas kvalitetno zahebava, ili je Ogi. On je tako pisao, imao je 6600gt i slicne stavove.

Poslednja izmena:
3. cela poenta igranje je da igras na defult size monitor rezoluciji u bar medium
a ako 6600 gt to moze da izvuce (ostale komp...4800+ 2gb rama) onda nema potrebe za graf..od 300 e . niti ima neke vece razlike u 1280 rez i wide na 22 inca...u 1600 tako da se ne prepiremo vise
dok graficka moze da gura igre u lepoj rez...ne na low u 800rez nego u 1280 i slicno onda je ok

Zapravo cela poenta je igrati kako su develepor-i zamislili,a to svakako nije na medium.A to da 6600GT tera AC na medium nije tacno,odnosno mozda tera ali sa 12FPS.

au koliko sam buke izazvao ...svi skocili ..
pod 1 .. ja nisam rekao kako da ti trosis svoje pare...kupi komp od 5000 e mene to ne zanima
ali vama sve smeta kao i moj post gore..
a assesin creed sam igrao na 1280-1024 na medium ... i sta mi treba vise ... da gledam u senke ko neki ludak ... i redendovanje..i gluposti..
pod 3. cela poenta igranje je da igras na defult size monitor rezoluciji u bar medium
dok graficka moze da gura igre u lepoj rez...ne na low u 800rez nego u 1280 i slicno onda je ok .

a to oko frejma u igrama je smesno ima razlike ako igras u 12-15 frejma pa koci i u 25-30
a to dal 35 ili 50 banalno ..je rapravljati se..

Nemoj vise da lupas, molim te :) Uci ces u anale foruma :D

Испод Инфо панела треба да стоји прозор са линковима ка постовима какви долазе од mika9 да се људи мало јефтино разоноде.
Што се тиче поређења, има итекакве разлике! Што рече gx-x, онај ко је не види треба да се јави лекару специјалисти. Ако играш Кризу која изгледа као Duke Nukem из деведесетих онда се боље окани ћорава посла.

Poslednja izmena:
I u cemu je poenta koliko vidim ama bas u nicemu jednstavno neko ima vise para neko manje.Ukusi su razliciti i u dvoje blizanaca a kamoli u nas ovde na forumu.

A i mnogo nesto cesto koristi .. i ...

Redendovanje . HAHA :)

Umesto da napise rendendedovanjem, i jos se raspravljate sa covekom...

Poslednja izmena:
meni je najsmesnije sto svi ali svi koji su odgovoili imaju 8800 gt u potpisu mashine xa xa bruka upravo o tome sam i pisao . jednostavno ne podnosite poraz
ps. assesina sam igrao 23-26 konstantno samo jedino crysis me cimao 19-20 priznajem ali je bio igriv .

meni je najsmesnije sto svi ali svi koji su odgovoili imaju 8800 gt u potpisu mashine xa xa bruka upravo o tome sam i pisao . jednostavno ne podnosite poraz
ps. assesina sam igrao 23-26 konstantno samo jedino crysis me cimao 19-20 priznajem ali je bio igriv .

:laugh:

a da nisi mozda izmislio problem ..nego se hvalis zverkom sto si uzo .......

e sada zasto nastaje svadja ... zato sto 'burzuji' igraju isto sto i mi i smeta im sto su dali 300 e za graf,,, a mi igramo iste glupe igre sa graf od 30 evra.

jednostavno ne podnosite poraz

Ti si atipican primer sitnog provokatora, koji ce, cenim, do 15_tog posta da popije ban.

Eh, da, i ja imam 8800GT i jos 5 kompova, i 3 automobila, i svoj stan, i Hi-Fi sistem koji mozes da vidis samo u novinama, i projektor, i papagaja, i lepu zenu i mnogo prijatelja, i i i i i i i u-ta-ta bogatiji sam od tebe u-ta-ta... :whip:

Poslednja izmena:
Ti si atipican primer sitnog provokatora, koji ce, cenim, do 15_tog posta da popije ban.

Eh, da, i ja imam 8800GT i jos 5 kompova, i 3 automobila, i svoj stan, i Hi-Fi sistem koji mozes da vidis samo u novinama, i projektor, i papagaja, i lepu zenu i mnogo prijatelja, i i i i i i i u-ta-ta bogatiji sam od tebe u-ta-ta... :whip:

On jeste papak, ali si i ti kvalitetan primerak iste vrste kad se primas na to sto pise ...

Poslednja izmena:
Najbolje poređenje razlike u doživljaju bi bilo recimo kao gledanje istog filma sa DVDa ili ne znam BluRay i gledanje neke VHS bioskopske kopije. Neke zadovoljava i ovo drugo, i oni isto mogu da kažu da su odgledali film, ali nije to baš isti doživljaj. Ja sam završio Crysis na medium postavkama, ali kad sam pogledao kako izgleda u very high, baš mi je bilo krivo što nisam mogao tako da ga igram :) Ne bih ulazio u to koliko to košta i da li se isplati ili ne.

On jeste papak, ali si i ti kvalitetan primerak iste vrste kad se primas na to sto pise ...

I ti se tu svrstavas kad ne shavtas da je to karikiranje na komentar "ha,ha vi ste bogatasi sto imate 8800".

Da si iole korektan u napusavanju kvotovao bi ovde jos bar 5 ljudi koji su odgovarali miki.

Poslednja izmena:

Zahtevamo screenhot AC-a sa tvoje masine u 1280x1024. Skini FRAPS, besplatan je i uradi screenshot. Aj molim te budi toliko ljubazan, cisto da ne bi mlatili praznu slamu i da ti ne bi ispao baron Minhauzen.

misko ti li si? jaoooj, pa kako si stari druze...kada idemo na kafu, ja castim, u vezi one pozajmice sto mi treba za stan :D:d

nema pojma o cemu se raspravljate ali igrati na 23fps, znaci na 10fps kada je gusto, znaci bolje ne igrati

Ma ljudi mika9 je ono sto se u narodu zove stipsa ili skrtica :D

Imati toliko love i muciti se na medium u 12fps, mora da je Pirocanac :D:d:D

kaze tatko pirocanonac sinu - sine kaz` dragicka
sin - dragicka
tatko - zamalo da ti kupim cipelke (u ovom slucaju grafu)

Smatram da nas ima raznih. Ja recimo ne igram igre (nemam para za neku bolju grafu), a ne bih voleo da igram (gledam) nesto sto ocigledno nije pravljeno da radi ni na srednjoj a kamoli nizoj klasi. Kvalitet pre svega - iako smo u Srbiji.
Primer - Moja kolegenica placa bruka para da gleda neke filmove koji samo sto su izasli (bioskopski snimak, ocaj, nikakav prevod) i prezadovoljna je sto je gledala.
A ja recimo ne gledam dok nemam dvd-rip sa odlicnim prevodom.

Smatram da nas ima raznih. Ja recimo ne igram igre (nemam para za neku bolju grafu), a ne bih voleo da igram (gledam) nesto sto ocigledno nije pravljeno da radi ni na srednjoj a kamoli nizoj klasi. Kvalitet pre svega - iako smo u Srbiji.
Primer - Moja kolegenica placa bruka para da gleda neke filmove koji samo sto su izasli (bioskopski snimak, ocaj, nikakav prevod) i prezadovoljna je sto je gledala.
A ja recimo ne gledam dok nemam dvd-rip sa odlicnim prevodom.

onakvi primeri i komentari dolice samo nekom ljubomornom skolarcu bez plate i para, ostalo sve nema veze sa zivotom. Daj mu 5000e i da vidish kako ce da se transormise...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno