Šta je novo?

SPLIT: Eurolink zatvoren?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zeljkoz

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2005
Poena
395
Zna li ko sta se desava sa Eurolinkom, porucih konfiguraciju pre nekoliko dana, i juce i danas su im iskljuceni telefoni, na mail jos uvek niko ne odgovara???

eurolink je zatvoren.

blokirani su na 16M dinara i izgleda da nemaju nameru da to srede.

meni su ostali duzni nekih 137k din.
napisacu vam detalje kad nadjem vremena.

:mad:

Na zalost, nije :(

Definitivno zatvoren ili samo privremeno? Bas mi je zao :(

Definitivno po trenutnom stanju stvari, na zalost svih nas :(

Zašto zatvoren? Omnik, Bacid? Neki info?

A ja bash im`o suprotna iskustva sa gigatronom. Na banovom brdu mi je trebalo pola sata da kupim monitor. Da sam bio neodluchan pa ajde, neg`o sam znao tachno koji cu da kupim, i da mi ga prikache, kako bih 20 sekundi preleteo pogledom da li ima bad pixela.

Gigatron Vrachar...Kupovao 4-5 puta, ljudi koji rade su bili prilichno vedri i radili svoj posao kako treba. Sa osmehom na licu :)

U Gigatronu (BB) sam kupovao samo jednom i to zvucnike. Poprilicno korektna & brza usluga, cak se devojka ubila od pokusavanja da mi kutiju ubaci u kesu iako je bilo jasno da ne moze da stane :D
A ovo za EL, shock ****te :zgran: ! Uzeh sve zivo kod njih pre mesec dana, a planirao sam da i dalje kupujem, kad ono...
Sta li ce biti sa garancijama? Mrzi me da gledam, ali mislim da vecina komponenti ima i garanciju zvanicnog uvoznika/distributera, but still :wall:

Nadam se da ce neko izaci sa proverenim informacijama u vezi EL. Verujem da masi ljudi nije svejedno, pogotovu zbog garancija.:mad:

Nadam se da ce neko izaci sa proverenim informacijama u vezi EL. Verujem da masi ljudi nije svejedno, pogotovu zbog garancija.:mad:
A za garanciji ako nekom treba nek se pridruzi uvoznicima i ostalim koji su trgovali sa doticnim, i nek ubelezi i svoje potrazivanje. Mozda dobije povracaj para :D.
A drugo varijanta da ide od uvoznika do uvoznika, pa mozda ubode pravog cija je komponenta.
Obe varijante mi zvuce odlicno :D

Khm, ovaj stade mi nesto u grlu. Na svu srecu samo grafa i jedna fleska su mi iz elinka.

Poslednja izmena:
duga je prica nije za svakoga, recimo da su bili duzni preko xx.xxx.xxx dinara

duga je prica nije za svakoga, recimo da su bili duzni preko xx.xxx.xxx dinara

Bio sam pre dva dana u novosadskom Eurolinku, ljudi malo nervozni, al' sta ces... Danas otisao sa parama u novosadski Eurolink, kad ono zatvoreno... WTF?! Prazna radnja, nikakvo obavestenje o zatvaranju ili preseljenju na vratima - neozbiljno skroz. Gledam na sajtu - stoji ista adresa; zovem Beograd - sve zauzeto. Nikad nije bilo kupaca u radnji kad sam odlazio, ali sam kontao da tek treba da se malo sazna za novu radnju...

Najvise mi je zao sto necu moci da iskoristim Bench Klub popust :( :( :(

svaka cast na odgovoru.... a samo par postova iznad pise i tacna cifra... :D

sta se desava sa garancijama???

Poslednja izmena:
ko se sekira, samo pitam... doduse imam par prijatelja koji su uzeli kompove po preporuci a veze nemaju, ranije su nosili ceo komp kad rikne, sad treba prvo da zovu servisera :D glupost...

Ne treba da zovu servisera, imaju tebe! :p :d
Ja ne znam kako je ovde, jer nikad (kuc kuc u drvo) nisam imao takvih problema sa reklamacijama.
Recimo za Crucial memoriju, gde god da si je kupio, gde god da je odneseš na reklamaciju, u predstavništvo u bilo kojoj zemlji, uvažava se. Znači ne mora tamo gde si je kupio već može kod bilo kog uvoznika.
Tako mi rekoše 1 prilikom, ako su me lagali i ja lažem vas. :)

svaka cast na odgovoru.... a samo par postova iznad pise i tacna cifra... :D

sta se desava sa garancijama???

e da je to tacna cifra, svi bi mi bili srecni :S:

garancije imas od dobavljaca, ako ste dobili od EL i s njima odes kod dobavljaca i neces imati problema ako se nesto desi. E sad u slucaju da neko nije dobio garanciju a zna ko je uvoznik za tu robu, moze da ode direktno kod uvoznika i da vidi da mu se resi. a trebalo bi da na kutiji imate i deklaraciju pa da vidite ko je uvoznik

ali s vremenom nastace tu dosta problema :(, EL konfiguracije, uvoznicima ne pada napamet da testiraju ceo racunar ne bili videli da je njihov deo crko... u slucaju da ako je proizvod koji je crko EOL, tesko ce moci da se zameni za neki drugi uz doplatu ili slicno ....

ljudi sve se to desilo tako brzo da zaposleni iz EL nisu imali vremena da obaveste sve, morate da razumete i njih...

Ma hebes garancije, nase bench kolege (i ostali iz EL) ostadose bez posla. :(

Poslednja izmena:
pa jel to definitivno, zar u ovoj j..... zemlji nijedna banka ne daje kredite i podrzava "male" privrednike

U ovoj zemlji, tacnije u poslu oko distribucije pa dalje maloprodaja, nista nije na zdravim nogama.

Koliko sam samo puta slusao, tacnije citao ovde razno razne diskusije: milion puta mi je palo na pamet - daj da napisem ljudima kako to u biti izgleda, da shvate i da ne postavljaju nelogicna pitanja jer realno, ne mogu ni da znaju ako nisu deo ovog posla. Onda opet, s druge strane, to nije moj posao, mozda bi se neki indirektno nasli uvredjeni tim clankom, bolje da se ne petljam.

Eurolink je imao svoj put, malko avangardan ali ga je imao - svega ovoga ne bi bilo da sve u ovoj zemlji od februara meseca nije stalo. Da situacija u zemlji nije losa kako jeste, da je posao isao onako kako je to bilo vecim delom prethodne godine, ovde bi verovatno danas diskutovali oko novih popusta u el klubu.

Meni je svakako zao jer su mnogi ovim na gubitku, ali kazu da se to zove business :(

Znaci ne mogu da verujem... imam osecaj kao da je neko umro.... :(

Poslednja izmena:
ma bas sad gledam u tri firme koje sam ove godine kupovao sve su nestale:
- atom computers (nije radio duze vreme)
- 3record (sajt offline)
- eurolink

A bas pre neki dan kupovao monitor u pakomu i lik u diskusiji samnom opravdava vece cene neke robe i kritikuje ostalu maloprodaju (gigatron, el, itd) kao on meni to je sve kocka ko zna koliko ce oni raditi i koliko ce ti garancija tada vaziti...
Ja tu kritikujem njih sa jako losom ponudom ka krajnjom kupcu (pre svega vecim cenama za pojedine komponente) i napominjem mu da monitor jedino uzmimam kod njih jer je na akciji a ostali HW jok...

Stvarno steta vracamo se u 90-te da bar ima sverca pa da te tajkune ostetimo bar malo ako nemozemo drugacije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno