Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^a ima i onaj beli koji je parkiran na "dorcolu",kod Bucka(mislim da je to taj model)

@ gx-x: E hvala, to je to... Skinuo, stavio i radi k'o zmaj! :banana: Zauzima nekih 20-tak MB RAM-a, ali radi stvarno brzo, cak bih rekao isto kao i u Vista-i. Videcemo jos da li ce da bag-uje, za sada radi i vise nego dobro...

Pozz

@ gx-x: E hvala, to je to... Skinuo, stavio i radi k'o zmaj! :banana: Zauzima nekih 20-tak MB RAM-a, ali radi stvarno brzo, cak bih rekao isto kao i u Vista-i. Videcemo jos da li ce da bag-uje, za sada radi i vise nego dobro...

Pozz
Skinuo sam ga i ja,bas danas,radi jako brzo ali ne pronalazi mi sve stvari na hardu i ako sam sve fajlove indexirao

Skinuo sam ga i ja,bas danas,radi jako brzo ali ne pronalazi mi sve stvari na hardu i ako sam sve fajlove indexirao

PAzi, nisam probao uopste, prenosio sam tudje utiske ;) Ako ti ne radi dobro i mislis da vista zasluzuje 500mb vise zbog u$ranog searcha (koji sam u zivotu na svim OS-ovim 3 puta koristio) znas sta ti je ciniti :) :smash:

cak 3 puta !? :d

Malko vise mesta na 22" nego na 17"... :d

Prilozi

• Screen.jpg
    Screen.jpg
    470.4 KB · Pregleda: 120
Poslednja izmena:
aj daj share za wall, extra je...

evo i kod mene priroda :D

p.s. you have 403 post(s) in this tread :D

Poslednja izmena:
hvala, samo sam se nadao nekoj 2560x1600 slici :(

@illidan Lepo stoji.:smoke:

Novi monitor, novi screenshot...

Wallpaper: Forest Alpha by Psychopulse (The Myst Wallpack)
Icons: INNT (I'll not name them)
VS: Leopard by Me (NFR)

lepo lepo... koji je monitor :)

Aha, shto?:)

@illidan: LG L222WS (black). Iskreno, nema pozadinskog probijanja, nijedan mrtav piksel, slika je fantastična. Pre nekih 15-ak dana sam sedeo za Apple Cinema Display 23" i razlika je, naravno, u korist ACD. Za nijansu su kvalitetnije boje & finalna izrada. Za tu "nijansu" je i skuplji. Sve u svemu - 22" best buy.

P.S. Dobio sam ga po dilerskoj ceni. :type:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno