Šta je novo?

Externa graficka karta?

sharac321

Slavan
Učlanjen(a)
28.10.2007
Poena
301
pozz svima. ubijam se da pronadjem ovako nesto kod nas. imam lap top, i naravno integrisanu grafiku, a negde sam citao da je neko od proizvodjaca napravio ext. grafiku, ali ja to nisam uspeo da pronadjem kod nas u prodaji. bilo bi lepo i odigrati nesto na ovoj masini. hvala unapred.

pozz svima. ubijam se da pronadjem ovako nesto kod nas. imam lap top, i naravno integrisanu grafiku, a negde sam citao da je neko od proizvodjaca napravio ext. grafiku, ali ja to nisam uspeo da pronadjem kod nas u prodaji. bilo bi lepo i odigrati nesto na ovoj masini. hvala unapred.

Zaboravi na tu kombinaciju. Cak i da je nadjes (u sta cisto sumnjam) kostace te kao dobra desktop masina sa brzom grafikom. Ako si bas resio da se igras na laptopu pravac oglasi, prodaj taj sto imas i kupi neki sa jacom grafikom (ova varijanta ti se najvse isplati).

Zaboravi na tu kombinaciju. Cak i da je nadjes (u sta cisto sumnjam) kostace te kao dobra desktop masina sa brzom grafikom. Ako si bas resio da se igras na laptopu pravac oglasi, prodaj taj sto imas i kupi neki sa jacom grafikom (ova varijanta ti se najvse isplati).

Apsolutno se slazem!!!!!
Citao sam i ja za externe grafe za lap-topove, gledao na tv-u emisiju, ali mogu samo da zamislim kolika im je cena.... Pre par meseci sam gledao emisiju,i mislim da je razlika u ceni izmedju grafe za komp i eksterne grafe bila u jednoj 0 na kraju.... :D

a ta jedna 0 na kraju je taman koliko ti treba za neku bolesnu lap top gamer mashinu...

A kako se kaci ta externa grafika na Wi FI ?? :)

Verovao ili ne, na USB :d

Sa fenomenalnim protokom od citavih 80 mb/s u najboljem slucaju bas ce se naigrati novih igara preko toga

mislim da je dobio odgovor i da vise nema sta da se doda na pitanje "igranja preko eksternih grafickih kartica" - moderatori, jel ja to nazirem katanac? ;)

Verovao ili ne, na USB :d

Ne nego se kaci na ExpressCard slot, ja sam za sada cuo za MSI Luxium i ASUS XG Station. I prekinite vise da diskutujete o isplativosti i sl. za to vas niko nije pitao vec da li postoji i gde ima da se kupi. Sta vas se tice sto neko hoce da pljune lovu za to. Ovakav vid apgrejda je skup ali se jednom kupi i gotovo, u ove kutije se moze staviti bilo koja graficka karta koja ne trazi previse bandwidth_a (kartice srednje klase) posto je ogranicenje brzine kao da ste karticu strpali u x1 PCIe slot.

Poslednja izmena:
moderatori, jel ja to nazirem katanac? ;)

A zasto katanac? Mozda ce nesto da se promeni za 3 meseca ili neko ima neko novo saznanje koje hoce da iskaze. Da ti vodis forum sve teme bi bile zakatancene, jel' tako? ;)

A zasto katanac? Mozda ce nesto da se promeni za 3 meseca ili neko ima neko novo saznanje koje hoce da iskaze. Da ti vodis forum sve teme bi bile zakatancene, jel' tako? ;)

O da daaaaa sve pod katanac :) Salu na stranu, al stvarno mislim da je covek koji je otvorio thread dobio jasan odgovor koji smo svi manje vose potvrdili. Cak i da se pojavi za tri meseca neko cudo uvek moze da se otvori nova tema :p

O da daaaaa sve pod katanac :) Salu na stranu, al stvarno mislim da je covek koji je otvorio thread dobio jasan odgovor koji smo svi manje vose potvrdili. Cak i da se pojavi za tri meseca neko cudo uvek moze da se otvori nova tema :p
A što bi se otvarala nova tema.
+, ima još ljudi koji bi nešto rekli na ovu temu.
A i ko tebe pita da li nešto treba da se lock-uje ili ne, tu su modovi, to im je posao.

A što bi se otvarala nova tema.
+, ima još ljudi koji bi nešto rekli na ovu temu.
A i ko tebe pita da li nešto treba da se lock-uje ili ne, tu su modovi, to im je posao.

slazem se..
a posebno za ono da ne gledaju svi nesto sto je uvek i samo najisplativije (jer sta ako neko na svom lap-u ima gomilu bitnih programa, aplikacija, raznoraznih fajlova i sl, i prosto ne zeli da uzima novi lap)
iako je za vecinu korisnika bolje novi laptop, uvek postoji specificna manjina. posebno jos ako pare nisu problem (jer ako cemo tako ne vidim sto svi lepo ne bi vozili 307-cu, kome treba bolje od toga?-na kraju cak je i jugo dovoljan da se odvezes do pijace i nazad:d)..a prodaja ferarija ipak ide lepo(u svetu:d)

Nazad
Vrh Dno