Šta je novo?

sajt za titlove?

dehi15697

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2007
Poena
309
Koliko je komplikovano napraviti sajt za titlove. Znaci nesto kao divx-titlovi ili podnapisi.net, sa mogucnoscu uploada za svakog clana?

ja se ne razumem ni malo, zato i pitam ovde da nema neki gotov sablon kao za forum, chat...ako ne postoji nista gotovo okaceno na netu ili neki mnogo dobar tutorijal ne bih ni pocinjao. Mislio sam da dodam na sajtu i deo za titlove imam oko 8000 titlova pa reko da iskoristim. E sada ako bih mogao sam to da uradim bilo bi super, ako nije bas nesto komplikovano mucio bih druga, a ako je komplikovano onda nista

komplikovano kao i svaki drugi sajt. u sushtini, za takvu vrstu sajta ti odgovara i da znash samo XHTML/CSS, ali kako danas stoje stvari - nije preporuchljivo. nisi napisao kakve funkcije hocesh da imash na sajtu ?

ako znash ishta o web programiranju, pogledaj ovde - http://www.opensourcecms.com/

Poslednja izmena:
pa mogucnost da ljudi skidaju titlove ali uploadovanje samo nas nekolicina, znaci ne bih voleo da svi mogu da okace titl i naravno da se titlovi mogu dodavati svakodnevno od nas nekoliko, ili bar samo od mene. plus neki searc i spisak poslednjih 10 ili 50 titlova koji su uploadovani

^^napisao je otprilike sta bi hteo.

Moj savet, posto si nov u svemu, i ako ne podnosim to resenje, Joomla bi bila najbolja za tebe. Nadjes neki lep skin, instaliras module, tutorijala za rad u Joomli imas po celom internetu... Trebace ti mesecak dana da to sredis.

Окани се ћорава посла. Тако нешто већ постоји за наше подручје тако да немој губити време на то. Мада, то ћеш и сам закључити ако почнеш да радиш :d.

Neka proba. Mozda skonta da to ne moze sam da izvede. Pa ga ipak to ne obeshrabri pa krene polako da uci HTML, pa malo wysiwyg editori, pa onda malo hardcode, pa onda uci css, pa malo bugovi, pa onda pocne da primenjuje JS, pa onda pocne da ga uci, pa nauci da koristi Joomlu...

Ako ima zelju, naucice.

Neka proba. Mozda skonta da to ne moze sam da izvede. Pa ga ipak to ne obeshrabri pa krene polako da uci HTML, pa malo wysiwyg editori, pa onda malo hardcode, pa onda uci css, pa malo bugovi, pa onda pocne da primenjuje JS, pa onda pocne da ga uci, pa nauci da koristi Joomlu...

Ako ima zelju, naucice.

skontao, i posle ispitnog prelazim na ucenje, pa mislio sam da ce biti manje stvari 🙁
mislim da cemo na forumu da dodamo subtitlove u temi za pocetak 🙂

PS. ali naucicu 😉

Poslednja izmena:
odma na asp.net posle HTML-a i zgrni pare na web development, a ne titlove!

Jeste, i za 5 dinara odes i kupis avion, a za kusur podmornicu.

Igoritza ne sumnjam da mislis dobro decku, ali tvoj komentar jedino mogu da shvatim kao salu.

uh oh, naravno da je shala, ali nije 100% daleko od istine. ako sam ja mogao da nauchim osnove XHTML/CSS + PhP za manje od 6 meseci, i na osnovu toga se zaposlio, onda ni ovo nije nemoguce, sobzirom da mi je upravo pred nosem ASP.Net knjiga majkrosoftova ... i cenim da cu je masterizovati za manje od godinu dana u full-u.

Nazad
Vrh Dno