Šta je novo?

Test Drive Unlimited

ako imas upload za bacanje, ti okaci :)
mozda sam seljak, ali obozavam crveni Ferrari :smoke:

pa snimicu sutra neku trku, enzo je ok, ali gtr je zakon. Snimicu trku pa ti skidaj vreme sa enzom :D

Snimicu trku pa ti skidaj vreme sa enzom :D

Ovo ti je baš dobra ideja. Možemo da organizujemo neko takmičenje: odredimo trku, svako odvozi sa automobilom po izboru i na kraju uhvati screenshot sa vremenom, pa da vidimo čija mašina pakuje najviše snage :D

Nemoj samo da bude: "Ti si brzi jer imas Intel/nVidiu". :-devil-: :D

Poslednja izmena:
pa ajde ovako, za pocetak, da vidim gde ja uopste stojim sa svojom voznjom :) Na slikama se vide nazivi trka, sve su "Grid Race", a najlakse ce te ih naci tako sto cete filtrirati sve osim A klase i "race" (dakle ne speed challenge, time chall. i ostala zezanja)

Ako hocete mogu da okacim i video replay mountain peak trke...(~75mb)

ja sam davno deinstalirao igru, ali sto se mene tice okaci ako te ne mrzi :)

@ gx-x:
Mountain Peak Ride -> Enzo Ferrari

http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000020509810549005

:S Uplodovo sam 79mb 3 sata samo da bi ga ovaj na kraju kompresovo i oskrnavio :S

elem, to je video Mountain Peak,, vreme 2:00:14 (onaj screenshot gore) Najbolje vreme Enzo-om mi je ~2:35 (ali nesto ga i ne vozim cesto tako da...)

@Ivan55:

lepo lepo :) napokon konkurencija :)

Poslednja izmena:
Da li je u TDU podržano upravljanje (okretanje volana) mišem ?

E ljudi ima li ko kavih informacija u vezi sa add-on-om u kojem ce biti preko 30 novih kola, je li izaslo to na net?

@ gx-x i Ivan555:

Mountain Peak Ride -> Enzo Ferrari

Prilozi

• TDU - Mountain Peak Ride.JPG
    TDU - Mountain Peak Ride.JPG
    167.9 KB · Pregleda: 105
@ BOX85
Fino, fino. Imamo novog šampiona :D

Svaka cast !

Nasli ste neki cut negde obojica, sunce vam vase :D Moracu da se potrudim :)

Svaka cast !

Nasli ste neki cut negde obojica, sunce vam vase :D Moracu da se potrudim :)

Ma nisu ti dobro izbalansirani točkovi na Mclarenu, reglaža trapa će da ti popravi vreme za minimum 5 sekundi... I sipaj mu samo high performance gorivo, a ne ovaj običan bezolovni :D

Poslednja izmena:
@ gx-x i Ivan555:

Hvala, hvala... :wave:

a evo i sa McLaren-om...

Mountain Peak Ride -> McLaren F1 GTR

Prilozi

• TDU - Mountain Peak Ride - McLaren GTR.JPG
    TDU - Mountain Peak Ride - McLaren GTR.JPG
    161 KB · Pregleda: 92
ooo bre, sad se vec nerviram :) Nesto sam se presalto na ProStreet i na McLaren-a tamo pa je moguce da sam debelo zardjao sa TDU, a moguce je i da ste nasli neki lep cut :d Sad cu da probam :p

Poslednja izmena:
ooo bre, sad se vec nerviram :) Nesto sam se presalto na ProStreet i na McLaren-a tamo pa je moguce da sam debelo zardjao sa TDU, a moguce je i da ste nasli neki lep cut :d Sad cu da probam :p

odakle ti bre McLaren u ProStreet-u?

Jel imas mozda i Veyron-a?

Daj ako je to nesto narodno link na PM.

imam i Veyrona i Koenigsegg i 'larena f1 i kareru gt, DB9, s2000, audi r8 i jos krsh toga. Nije nista narodno, sa patchom 1.1 dobijas booster pack 1 i 2, a imas da aktiviras i colectors edition verziju gde dobijas jos kola. Jedini "problem" je sto parch 1.1 zakucava fps na 30, ali sto se mene i mc larena tice - vredi ! :D Ah da, otkljucavaju se i porsche test staze u Liepzing-u (valjda sam dobro napisao) i jos neke trke. Uzmes lepo 'larena, odes u gameplay pa na opcije za kategorije, odes na grip i iskljucis sva pomagala (koja su inace ukljucena bez obzira da li si izabrao king tezinu ili ne) i onda lepo vozis ko covek, skroz druga igra ;) (samo ne znaju ljudi pa voze sa svime i svacim i vicu kako je igra nerealna itd.)

e da, posto booster pack i collector's ed. rade samo ukucavanjem sifri (posto su navodno samo za kupce tih skupljih varijanti, a njima daju sifre uz igru) moraces da nadjes patcher da ti patchuje exe da bi mogao onda da ukucas sifre ;)

Poslednja izmena:
Imam malih problema sa zvukom u ovoj igri. Kad u winu podesim da imam stereo zvucnike onda mi se lijevi zvucnik mnogo glasnije cuje od desnog, a kad podesim da imam 4 zvucnika onda se svuk cuje normalno. To mi se desava samo sa ovom igrom. U cemu bi mogao biti problem?

Imam malih problema sa zvukom u ovoj igri. Kad u winu podesim da imam stereo zvucnike onda mi se lijevi zvucnik mnogo glasnije cuje od desnog, a kad podesim da imam 4 zvucnika onda se svuk cuje normalno. To mi se desava samo sa ovom igrom. U cemu bi mogao biti problem?

I kod mene je isto, mada kad sam isključio muziku u igri zvuk se normalizovao, ionako uvek pustim winamp da svira u pozadini.

@ivan555,BOX85,gx-x-Kako ste uspeli da stignete ispod 2:00 na mountine peak ride?Imate vi neku foru da da :D .Ja iz 4-5 puta nisam imao sanse da stignem ispod 2:09.Bezobraznici jedni :whip:

Box ima G25, gx-x Rumblepad 2, a ivan... tastaturu ? :D

Poslednja izmena:
Box ima G25, gx-x Rumblepad 2, a ivan... tastaturu ? :D

Jea, ovo sam vreme postigao na tastaturi. A imam i Logitech Formula Vibration volan za kog trenutno nemam mesta na stolu, a nervira me kad mi stoji u krilu jer moram da ga stalno pridržavam :d

Nazad
Vrh Dno