Šta je novo?

Otrov u pokusaju - (Biostar) AMD 780G

nemoguce!
Pa ja igram PES 6 na integrisanoj intel 910GML. I radi na medium detaljima u 800x600!!!
Kako da je ova 780G slabija od 690G, koji je do skoro bio vrh IGP-a?!

Ja sam igrao PES6 u 1024X768 medium na x1250 (TA690G) bez da štucne i to sa Sempronom.

Ima li ko da je uspeo pes 06 da igra sa ovom grafikom ?Kod mene to ide jako lose i kada se igra na 800x600.Cpu sam malo poterao i sada radi na 600mh.Ima li nade da se ova za mene jedina igrica igra ili moram kupovati jos neku grafiku i upariti je sa integrisanom?
Probaj u 1024 mislim da drajveri imaju neki bag sa 800x600 radi mnogo bolje u vecoj rez

Ja nisam mogao da igram pes 06 ni na predhodnoj 690g.Koje drajvere koristite?Ja sam instalirao 8.3.

ja sam malo razocharan....

sa kojim karticama moze da se upari integrusa i da li ce hibrid CF da radi na xp-u ja sam procitao da hibrid CF radi samo sa vistom
Jer na integrusi moze da radi MOH-a pacifik asolt ili fir sa nekim minimalnim detaljima
ostatak masine bi bio 5000+be i 2gb hiperx rama

chekaj malo, imate 1GB rama... i koliko ste dodelili grafici...

strajo, kad je radjen test, 256 joj je bilo dodeljeno...

Pes 6 hoce da stuca zbog antivirusa!!! Ali to ovde nije tema...

Sta mislite da li bi bilo problem dodati kasnije 9600gt na ovu plocu? Da li bi se driveri "klali" mislim ATI chipset-NVIDIA graphic?

Ja sam igrao PES6 u 1024X768 medium na x1250 (TA690G) bez da štucne i to sa Sempronom.

Potvrđujem.
S64 na 2.6Ghz, 2Gb RAM-a @ 866 CL4, X1250 @500Mhz (256 VRAM-a):
PES6 v1.3 radilo na medium, high nikako tj. loše uz mnogo seckanja.
Evo jedan savet:
Ako vam secka na medium, probajte detalje iz kitservera da smanjite. Čini mi se da sam ja i to smanjivao.

Pes 6 hoce da stuca zbog antivirusa!!! Ali to ovde nije tema...

To nema veze sa mozgom:d Ako koristi recimo Kav6 ili 7 prilikom prvog pokretanja igre u zavisnosti koji je prioritet postavio za scan pitaće ga da li da proverava ili ne jednom ga samo postavi u Trusted zone i to je to imao sam i NOD32 i Bitdefender ranije na MSI K9AGM3(690chipset)i radilo je bez trzanja na medium detaljima sa integrisanom X1200 koja je još i lošija od X1250:type:

pronasao sam razlog.Imam lcd tv samsung i kada mi rezolucija na njemu stoji veca od 1024x768 onda mi i pes 06 stuca i radi lose.Verovatno je zbog tv-a.Probacu komp da spojim sa monitorom pa cu videti hoce li raditi.

pronasao sam razlog.Imam lcd tv samsung i kada mi rezolucija na njemu stoji veca od 1024x768 onda mi i pes 06 stuca i radi lose.Verovatno je zbog tv-a.Probacu komp da spojim sa monitorom pa cu videti hoce li raditi.

Hoće sigurno ne znam koja ti je native rezolucija za taj tv ali i 1280x1024 bi trebalo da radi a 1024x768 bez ikakvih problema:)

Poz ljudi pitanje i molba za vlasnike ove fenomenalne ploce...Da li HD3200 moze da pokrene Civilization IV??? Ako neko ima igru dal bi mogao da je provrti na 780tki jer ja otkako sam burazu ispricao za tu plocu on ne zeli nista drugo samo to(izgleda se pali na HYBRID)(mada i mene to malo privlaci)
A i on i ja smo veliki fanovi Civilisation serijala(igramo ga vec 10godina) tako da...Znaci zanima nas da li ovo cudo moze da izgura Civilisation IV i na kojim podesavanjima

Ja sam terao CivIV na Radeonu 9600 koji je tu negde po performansama sa tim HD3200, jedino za ATI treba da se skine neki patch da bi igra radila (inache iskache stalno error pri pokushaju startovanja).

Ja sam terao CivIV na Radeonu 9600 koji je tu negde po performansama sa tim HD3200, jedino za ATI treba da se skine neki patch da bi igra radila (inache iskache stalno error pri pokushaju startovanja).

Meni radi CivIV na X700 sa 2xAA, nikad ispod 25FPS.
Sa 7300GT sam imao znatno više, sa 7600GS DDR2 takođe, sa X1250 (690G) nije mogao prihvatljivo da radi (pričamo o najvećim podešavanjima i najvećoj rez - 12x10) a još ga nisam probao sa 3200 mada verujem da bi glat radila, pogledajte samo neke testove X1250 vs. X3200 i videće te ogromne razlike u gaming performansama...

Hvala ljudi...Ma kakva max podesavanja...Mom burazu je u interesu da kupi sto jeftiniju(ali upgrade-able) masinu...Znaci sto manje kesha i posto on ne konta davanje para na graficke posto ne igra nista sem Civilization serijala...kontate...

Ovo me je jako obradovalo zato sto moramo da sklopimo komp sto pre jer je covek poludeo pokusavajuci da pusta divx serije preko VOX dvd plejera(ja ga non stop zezam kad dodje kod mene recima kupi komp)

Znaci mogu da ga obradujem jednom(konacno) pravom integrisanom plocom!!

Mislim da sa 780G nećeš nikako pogrešiti pogotovo ako uzmeš neku ploču koja je raspoložena za OC kao što BIOSTAR, može se reći već tradiciji, jeste.

Meni Za Koji Dan Stize Biostar Ta780g + Amd 5000+be + 2gb Rama...
Pa Cemo Da Vidimo Sta Moze Ova Ploca ....prvenstveno U Igrama
Kasnije Cu Da Joj Zbudzim Hibrid Cf Sa Nekom Karticim Iz Amd-ati 4xxx Serije Ako Bude Moglo

Meni Za Koji Dan Stize Biostar Ta780g + Amd 5000+be + 2gb Rama...
Pa Cemo Da Vidimo Sta Moze Ova Ploca ....prvenstveno U Igrama
Kasnije Cu Da Joj Zbudzim Hibrid Cf Sa Nekom Karticim Iz Amd-ati 4xxx Serije Ako Bude Moglo

Ne vidim svrhu Hibrid Cf-a osim u slučaju da uzmeš neku lowend grafiku iz serije 4xxx ako uzmeš neku jaču neće ti puno značiti :)

Kako znaš, jesi probao? ;)
Treba sačekati i videti rezove, a ne ovako napamet.

pa uzeo bi neku 4650 ili 4670..
a ni ova integrusa nije tako slaba...mislim ako na njoj rade cod4 negde sam video i da fir radi na njoj ok,to znaci da ova integrusa solidno moze da pomogne nekoj kartici iz srednje klase...;)

Kako znaš, jesi probao? ;)
Treba sačekati i videti rezove, a ne ovako napamet.

Nisam a jesi li ti?:D Kažem da mu ne vidim svrhu kapiraš povezao bih ga verovatno kada bih uzeo tu ploču da čisto isprobam a ako bi davao smešno malo isključio bih 100% ovo je namenjeno za ljude koji ne daju puno novca za grafiku mislim da kada bih povezao ovaj moj Ati3850 neki veći skok ne bih dobio ali nemam šansu da to isprobam u praksi:)

Jel neko probao novi bios? i `de skidate nove biose? :)

Blagim clockom sam dobio 30-40 bolje rezultate u 3dmark...Tj, dodao sam giga rama, dig`o malo chippset na 540 mhz...

Malo me brine NB temperatura, tj izmedju 40-50 stepeni je..

Nazad
Vrh Dno