Ispravka... pojavilo se! Ne smeta mu active standby, ali mu izgleda smeta UMTS. Može biti da telenor nema definisan CID na 3G ćelijama?
Razmišljam da kupim ovaj telefon, i značilo bi mi puno ako mi možete odgovoriti na par pitanja.
Nemam auto, ali vozim puno bicikl unaokolo, a volim i da putujem.
- Da li je ugrađeni GPS SW zgodan samo za vozače, kako stoji za pešake, hajkere, bajkere i sl? Da li su mape prilagođene samo vozilima? Kako se pokazuje čisto za razgledanje mapa?
- Kakve se mape dobiju uz njega? Kako se kupuju/dodaju nove? Jel mogu recimo da kada otputujem u Barselonu imam mapu Barselone za lakše snalaženje?
- GPS prazni baterije samo ako se eksplicitno pozove? Znači ako zalutam negde, samo proverim mapu, onda ugasim GPS i ne arči puno baterije?
Hvala unapred. Živim u Norveškoj inače..
Jel to problem nabaviti? Problam i mape (meni dakle treba Skandinavska)?Garmin mi je odlican program koji mi je pomogao u mnogo situacija
Hvala puno!
Jel to problem nabaviti? Problam i mape (meni dakle treba Skandinavska)?
Još nešto, pošto ganjam polovan telefon, N95 mogu da nabavim za skoro iste pare. Ne znam da li se isplati, pošto sam čuo da je slabiji što se GPS-a tiče?
Razmišljam da kupim ovaj telefon, i značilo bi mi puno ako mi možete odgovoriti na par pitanja.
Nemam auto, ali vozim puno bicikl unaokolo, a volim i da putujem.
- Da li je ugrađeni GPS SW zgodan samo za vozače, kako stoji za pešake, hajkere, bajkere i sl? Da li su mape prilagođene samo vozilima? Kako se pokazuje čisto za razgledanje mapa?
- Kakve se mape dobiju uz njega? Kako se kupuju/dodaju nove? Jel mogu recimo da kada otputujem u Barselonu imam mapu Barselone za lakše snalaženje?
- GPS prazni baterije samo ako se eksplicitno pozove? Znači ako zalutam negde, samo proverim mapu, onda ugasim GPS i ne arči puno baterije?
Hvala unapred. Živim u Norveškoj inače..
Hvala puno!
Jel to problem nabaviti? Problam i mape (meni dakle treba Skandinavska)?
Još nešto, pošto ganjam polovan telefon, N95 mogu da nabavim za skoro iste pare. Ne znam da li se isplati, pošto sam čuo da je slabiji što se GPS-a tiče?
Kod mene u kolima radi i kraće ali ja sam podesio da osvetljenje displeja radi stalno dok Garmin navodi.
Kod mene je u \\Garmin\Voice\
Fajl je Srpski__.vpm
Upravo to ti i ubija bateriju![]()
A jesu li mape za Garmin XT SCG kupljene ili "nabavljene" na netu?netrazim linkove vec cisto info .....
roadracer, ypow
Imate PM od mene :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari