Šta je novo?

Kakva je vaša soba u kojoj vam je komp? (2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Model list

* 1983 DynaTAC 8000x
* 1985 DynaTAC 8000s
* 1987 DynaTAC 8000m, 8500x
* 1989 DynaTAC 8900x
* 1992 America series
* 1994 International 3200/3300 (GSM)
* 1994 Ultra Classic/II

Ali je sve krenulo od 1983, kako sam ja rekao gore !

Poslednja izmena:
^|Mislim da bi ovo trebalo da ide u temu "pukla Motorola!". :)

Poslednja izmena:
Ne :D To kuciste sam pravio od nule :D Mozes pogledati moding podforum pa twisted metal :D

Da overim i ja ovu temu... This is my room... ,)

Prilozi

• IMG_0894.jpg
    IMG_0894.jpg
    281.3 KB · Pregleda: 321
  • IMG_0896.jpg
    IMG_0896.jpg
    286.6 KB · Pregleda: 294
  • IMG_0919.jpg
    IMG_0919.jpg
    314 KB · Pregleda: 249
  • IMG_0925.jpg
    IMG_0925.jpg
    311.7 KB · Pregleda: 241
Ima na B.Brdu na vise mesta, u gradu takodje, ma 'de 'oces. :p
Btw, i ja to jurim ;). Imam vec u jednoj sobi, ali su se odlepile vremenom, a sad hocu nove. :)

Poslednja izmena:
bez sredjivanja

:d

Prilozi

• Picture 002.jpg
    Picture 002.jpg
    173 KB · Pregleda: 609
Nije.. B je.

to na zidu su ti one foto-tapete? gde one mogu da se kupe?

nije foto tapet vec fotografija odstampana na s3x2 metra stiroduru koji odmaknut od zida 10tak cm; zakacen lancima za plafon...

Ima na B.Brdu na vise mesta, u gradu takodje, ma 'de 'oces. :p
Btw, i ja to jurim ;). Imam vec u jednoj sobi, ali su se odlepile vremenom, a sad hocu nove. :)

kakve motive imaju, tj. sta prodaju :) ?

Poslednja izmena:
Razne kombinacije linija, oblika... Uglavnom "patterni" tog tipa :). Sutra cu da obidjem jos neke da vidim da li imaju sa prirodnim motivima.

ja sam mislio da mislis na fototapete a ne na obicne tapete :D :D
kao sto imaju u npr. megaline-u

ja sam mislio na fototapete gde imas fotografiju tipa neke plaze ili sume ...

Pa to i ja trazim, ali u radnjama gde imaju obicne tapete, ili imaju vrlo mali izbor foto-tapeta ili ih nemaju uopste.

pa odstampaj ih :D ja sam zato trazio ovde na benchu da li neko ima Hitman-a u visokoj rezoluciji - da bih ga stampao kao fototapet (hocu da mod-ujem celu sobu :D)

Ma, ako su ih moji pre 20 godina nasli, naci cu ih valjda i ja. :p

pa odstampaj ih :D ja sam zato trazio ovde na benchu da li neko ima Hitman-a u visokoj rezoluciji - da bih ga stampao kao fototapet (hocu da mod-ujem celu sobu :D)

to sam ja hteo, ali bi bilo previše a4 strana :p
aj sad stvarno, gde se štampaju takve velike stvari?

nije foto tapet vec fotografija odstampana na s3x2 metra stiroduru koji odmaknut od zida 10tak cm; zakacen lancima za plafon...

Jesi li siguran da je stirodur? Meni je prvo ličilo na rigips ploče, pa na neku ivericu/šperploču, sada više nisam ni sam siguran...

Naravno, može i da se postavi na neke nosače, da ne visi sa plafona, ali lanci daju poseban šmek :d

Cvrčak, pokuša "stampa velikih formata"@google....garantujem dvocifren broj korisnih pogodaka :)

Jesi li siguran da je stirodur? Meni je prvo ličilo na rigips ploče, pa na neku ivericu/šperploču, sada više nisam ni sam siguran...

nisam siguran... ali iverica nije sigurno :)

Je l niko do sad nije rekao kako doći to tih velikih slika ili mi se čini :)?

kojih slika? :)

ja trazim hi-res Hitmana - nemam pojma gde to da nadjem niti mi je iko sa bencha rekao.

ono sto visi na mom zidu je fotografija koju sam dobio od prijatelja fotografa.

velikih slika ima na istockphoto ali i one XXXL bi se na 3x2m stampale u nekih 30tak DPI tako da ne znam kako bi to izgledalo ali mislim da bi se dalo srediti :D ...

Ama bre gde kupiti odnosno gde štampati tolke slike :)?

I koja bi rezolucija bila potrebna ? 2560x1600 bi bilo malo, pretpostavljam ? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno