OMG OMG sta ja to drzim u ruci :d :d:d:d oooooooooo pa to je GT5P jos neotpakovan :smoke::smoke: Zakljucavam stan, gasim telefone i komp. It's time to enjoyDrage moje dame utisci veceras
Kako smeju da prodaju pre zvaničnog datuma?
Jel si iskljuchio pomoci i prebacio na pro mod ? (pomoci morash pojedinacno za svaki auto)
Nisu mu prodali, ima ortaka koji radi u radnji i nije mu izdao racun, sutra ce
![]()
ma gde sam iskljucio.. ima 2, 3 stvari koje sam primetio da mi smetaju (od pomoci) ali kako mislis da bilo sta cackam u onim japanskim hijeroglifima.. samo klikcem X X X X X dok ne pocne trka![]()
Zavidim tiVid stvarno dos'o driver (i to sasvim slucajno onda kad je HD DVD pukao
).
Ah evo i mene. Igram vec 2 sata i mogu reci woooooooooooooooow. Igra je fenomenalna. Stvarno fantasticno. Perfektno. Totalno sam odusevljen i samo da cujem da neko kaze da nije nista posebno licno cu da se pobrinem za njega:-devil-::-devil-:. Grafika, Gameplay, fizika, menu, demo-i koji se stalno vrte i mozes da im odredis vreme trajanja, odabir kola sve je VRHUNSKI odradjeno!!! Vidi se da je ulozeno dosta novca i truda oko svega ovoga. Sva ocekivanja od GT5 su ispunjena. Jedina mala zamerka ako smem da kazem zamerka uopste je AA od kojeg sam mislio da ce da bude na malo visem nivou. Ali i ovako je savrseno. Greota za one koji nemaju FULL HD TV (1080p). Odoh da drajvujem. Vidimo se kasnije
P.S. Prva kola koja sam kupio Mazda RX-8 Type S '07 - 246HP :banana:
... ali me isto zanima kakva je razlika izmedju ove igre (GT5) i GTR2 sem sto na GTR2 ima damage mode?
Da podsetim da je GTR2 igra od pre 2 godine.
I play it with a G25 racing wheel, and while it certainly is an impressive game, it does not even come CLOSE to blowing GTR2 away. Let's compare:
Graphics:
Yes, GT5 is much, much better. This is to be expected however, as it is a new generation game on a next generation console.
Sound:
GTR2 all the way. The sounds in GT5 are bland and boring and, most of all, far too quiet.
Car selection:
Well I suppose this comes down to preference. GT5 has a ton of well modelled and detailed cars, but all are ROAD cards. There are no racing cars here. GTR2 is ENTIRELY top of the line, race spec racing cars that are MADE to race.
Driving feel:
Well this is the grit of it I suppose. GTR2 gives you powerful force feedback, gritty sound, bare metal racing cockpits, the squel of V12s and the gutteral burps of V8s as they roar past you, fantastic damage, and realistic physics to match the real thing (almost).
GT5 gently judders your hand as you glide round the corner in your polished... Daihatsu... and gently prods you as you... bounce off another car. The wind gently whistles by as you cruise round the corner.
Frankly. there is no contest. If you like pretty graphics and road cars, get GT5, it's a good game and I like it. But if you like RACING.... GTR2 is your god.
Pazi moj zakljucak:
Sad idem od Migeta, znaci probao sam igru nema sta samo reci hvale ali me isto zanima kakva je razlika izmedju ove igre (GT5) i GTR2 sem sto na GTR2 ima damage mode?
Da podsetim da je GTR2 igra od pre 2 godine.
Frankly. there is no contest. If you like pretty graphics and road cars, get GT5, it's a good game and I like it. But if you like RACING.... GTR2 is your god.[/I]
"The sounds in GT5 are bland and boring and, most of all, far too quiet."
Vecu glupost skoro nisam cuo i dalje sam prestao da citam![]()
Mige, ***, spusti TV malo ispod visine očiju i uključi kokpit pogled... šta su se jadni japanci mučili godinama da naprave vrhunski kokpit... A i isključi traction control, vidim uključen ti je, a imaš volan
...
Evo mene za volanom
![]()
Evo ti u atechu jedan sound sample Lambordzini R-GT-a iz GTR2
Edit:
[da budem iskren ovo nije default sound, koje je BTW dobar, vec je zvuk snimljen iz pravog Lambordzinija pa ubacen u igru.]
Postoji dosta sound sampleova, jedan od boljih(koji je u beta fazi i koji koristim) je na linku ispod:
http://video.google.nl/videoplay?docid=-1973251731513605139
GTR naravno ima bolji zvuk, ima 10 automobila, GT5 ce imati 800 i nemoguce je napraviti 800 semplova, a meshati semplove i sintisajzer je glupost. GT5 ima sintisajzer isto kao i LFS, a ne mogu se porediti po zvukovima, GTu fali samo dubina shto se tiche realnosti zvuka, ali zato GT5 ima najbolje ponashanje zvuka, menjanje brzina i sve ostalo je ubodeno savrsheno. Problem kod GTa je ako vozish auto koji "nije bash neki", jer su mnogo vishe paznje posvetili kvalitetnim automobilima (ne mislim na kvalitetni lim) pa tako u GT4 najbolji zvukovi su savrshena kopija originala, iako su i oni sintetichki. Recimo skoro svi Skyline-i, pogotovo Mine's ili Spoon S2000, NSX-R. Ako si chuo zvuk formule 1 u GT4, u GT5 je daleko daleko bolji. Audi R8 i Ford GT se ovoga puta chuju daleko bolje, skoro kao original, lepo chujesh da je veliki motor, itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari