U j.ebote te bog :zgran:.
Club-3D GeForce 8800GTS, PCIE16, 512MB GDDR3, 256bit, 650/1940MHz, G92, DirectX10, 2DualDVI, HDCP, HDTV-out, gar. 2 god. 18,950 227.7 😉
Znal se koja ce biti cijena 9800GTX-a?
Super samo kad ti mozes fino da opsujes onako momacki, ja mislio ovo kulturan forum ono lakdrija, pa bar da su ispravili poruku moderatori.
Sry na off-uVideo sam. Samo glupo mi zvuci club3D :d.
Ja bih prije uzeo njega nego gigabajt. Imao sam do sada 2 karte club3D i josh uvijek rade kod brata i majke u rachunaru (citaj 9800pro i 6600GT).
Video sam. Samo glupo mi zvuci club3D :d.
Koji je tvoj problem :whip:. Frustracije resavaj nekim drugim metodama...
Neka moderatori isprave, meni je nestala opcija edit odavno.
To je bila onako ljudska reakcija, stvarno sam se iznenadio oko cene GTS-a, do juce je toliko kostao GT.
[offtopic]Jedina Club3D kartica sa kojom imam iskustva je Club3D 7600GS za AGP. I dan danas radi kod mog druga[/offtopic]
Stavi zvezdicu ili vise njih, pa neces ni morati da editujes!
P.S J**o te, se pise odvojeno. Glagol i pokazna zamenica!
Danas, oko 18h stizu tri komada Asus 9800GTX u Gigatron na Banovom Brdu.
Even though this is one of our typical early tests using drivers available at the time of testing, NVIDIA’s 9800 GTX is a fantastic product - at times it’s even able to perform on par with the GX2 and sometimes even better if the game isn’t able to make full use of SLI technology.
Bas me interesuje koju si metodologiju koristio pri izvodjenju datog zakljucka. Pretpostavljam da ima veze sa rasporedom planeta, posto ne vidim sa cime bi drugim imala veze... :wall:
Zakljucak je donet prema tome sto
3870x2 1 GB 512 Bit
9800GTX 512MB 256 bit
a i sam vidis 06 skor.....
a da,pa planete su mi prorekle....
+9800GTX NEMA DX 10.1 :wave::banana::d
Ovdje nema 8800GTX karte u testu, no cini mi se da je 9800GTX brzi od nje - http://www.tweaktown.com/articles/1356/9/page_9_benchmarks_crysis/index.html Tako nesto sam i pretpostavio. Volio bih vidjeti oc potencijal.
Zakljucak testa koji je starac postovao :
The GTX is a great single GPU graphics card which is pretty much going to halt any future purchases on the G92 8800GTS but it is not revolutionary, which is what a new naming scheme should be as far as we are concerned. If you were hoping for some really huge improvements over the 8800GTS, you’ll have to wait for Nvidia’s new technology.
😀 😀
@korisnik2007a... nemas dovoljno postova u rukama... sto znaci da verovatno nisi upucen kako stvari bas rade... reci mi jednu stvar, jel ti igras 3dmark ili neke igre?? Uzmi 3870x2 ako hoces da igras 3dmark i ako ti je on reper... u suprotnom 9800GTX..
PS: Imam i 3870x2 i 9800GTX tako da... znam sta pricam...
jel' to u CrossSLi 😛PS: Imam i 3870x2 i 9800GTX tako da... znam sta pricam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari