Šta je novo?

oficijelni GeForce 9800 GTX thread

Club-3D GeForce 8800GTS, PCIE16, 512MB GDDR3, 256bit, 650/1940MHz, G92, DirectX10, 2DualDVI, HDCP, HDTV-out, gar. 2 god. 18,950 227.7 😉
Znal se koja ce biti cijena 9800GTX-a?

Video sam. Samo glupo mi zvuci club3D :d.

Super samo kad ti mozes fino da opsujes onako momacki, ja mislio ovo kulturan forum ono lakdrija, pa bar da su ispravili poruku moderatori.

Koji je tvoj problem :whip:. Frustracije resavaj nekim drugim metodama...

Neka moderatori isprave, meni je nestala opcija edit odavno.
To je bila onako ljudska reakcija, stvarno sam se iznenadio oko cene GTS-a, do juce je toliko kostao GT.

Poslednja izmena:
Sry na off-u
Ja bih prije uzeo njega nego gigabajt. Imao sam do sada 2 karte club3D i josh uvijek rade kod brata i majke u rachunaru (citaj 9800pro i 6600GT).
Mislim da 227evra vrijedi dati za GTS92 ali sad taj 9800GTX za 270-280evra, uhhh.....

Poslednja izmena:
Ja bih prije uzeo njega nego gigabajt. Imao sam do sada 2 karte club3D i josh uvijek rade kod brata i majke u rachunaru (citaj 9800pro i 6600GT).

I ja se izvinjavam na offu, ali ja Club više nikada ne bih kupio. Toliko loše iskustvo imam da je to strašno... Da ne računam karte koje su crkle dok sam radio u servisu, samo moje: jedna 5900XT, pa 9800Pro, nekoliko 9200 i 9250 🙂zgran🙂, jedan 9550... Preživela je jedna 9550 koju sam doduše imao kratko, ali to je to... Sve u svemu, procenat reklamacija oko 90%. :d

[offtopic]Jedina Club3D kartica sa kojom imam iskustva je Club3D 7600GS za AGP. I dan danas radi kod mog druga[/offtopic]

Koji je tvoj problem :whip:. Frustracije resavaj nekim drugim metodama...

Neka moderatori isprave, meni je nestala opcija edit odavno.
To je bila onako ljudska reakcija, stvarno sam se iznenadio oko cene GTS-a, do juce je toliko kostao GT.

Stavi zvezdicu ili vise njih, pa neces ni morati da editujes!

P.S J**o te, se pise odvojeno. Glagol i pokazna zamenica!

Poslednja izmena:
[offtopic]Jedina Club3D kartica sa kojom imam iskustva je Club3D 7600GS za AGP. I dan danas radi kod mog druga[/offtopic]

Stavi zvezdicu ili vise njih, pa neces ni morati da editujes!

P.S J**o te, se pise odvojeno. Glagol i pokazna zamenica!

Kazem ja vec da je to bilo impulsivno 😉.
A rec je...e je slang, kapiras, pa se pise zajedno :type:.

Ma jasno je da nema pravila oko proizvodjaca.
Meni je recimo Asus sinonim za kvalitet, a opet sigurno ima gomila ljudi sa losim iskustvom sa ovim proizvodjacem.
Ako su graficke (8800GTS) iste, isti takt gpu-a i memorije, i slican kvalitet hladjenja, onda je svejedno.

Sto bih sad pazario tu Club3D, samo kad bih uvaljao dobro ovu moju...

Danas, oko 18h stizu tri komada Asus 9800GTX u Gigatron na Banovom Brdu.

tri komada!!!! auuuu pa to taman za ceo balkan..... 🙂

Jel se isplati menjati 8800 gts 320mb verziju za ovaj 9800 gtx?Koliki bi bio dobitak u performansama?

Mislim da se ne isplati... da prodas taj gts za max 200e pa da dodas 80e.... ne isplati se.... pozz

Danas, oko 18h stizu tri komada Asus 9800GTX u Gigatron na Banovom Brdu.

sudeci po ostalim gigatronovim cenama, pretpostavljam da ce 9800gtx tamo biti oko 420e :d (recimo 8800gts 640 je 354e u gigatronu, a gts 320 je 278e :d:d:d) tako da ce te 3 karte biti savim dovoljan lager za naredne 2 godine dok ih neko iz komercialene ne odnese kuci 😀

Nadam se da gresim i da je problem samo u azuriranju cenovnika 😉

Poslednja izmena:
Koliko ja znam cena bi trebala da bude 250 + PDV, sto se tice konfiguratora tacno je da u njemu ima proizvoda sa debilnim cenama.

pa to je....hm....nekako izgleda isplativije 3870x2(28k din)....malo je nekako 256-bit.....

Bas me interesuje koju si metodologiju koristio pri izvodjenju datog zakljucka. Pretpostavljam da ima veze sa rasporedom planeta, posto ne vidim sa cime bi drugim imala veze... :wall:

Bah, prema tom istom 3D marku, 3870X2 je jaci od 9800GX2... 😀

nije ATI kriv sto nvidia ima krsevite drajvere :d

Ovdje nema 8800GTX karte u testu, no cini mi se da je 9800GTX brzi od nje - http://www.tweaktown.com/articles/1356/9/page_9_benchmarks_crysis/index.html Tako nesto sam i pretpostavio. Volio bih vidjeti oc potencijal.
Even though this is one of our typical early tests using drivers available at the time of testing, NVIDIA’s 9800 GTX is a fantastic product - at times it’s even able to perform on par with the GX2 and sometimes even better if the game isn’t able to make full use of SLI technology.

Bas me interesuje koju si metodologiju koristio pri izvodjenju datog zakljucka. Pretpostavljam da ima veze sa rasporedom planeta, posto ne vidim sa cime bi drugim imala veze... :wall:

Zakljucak je donet prema tome sto

3870x2 1 GB 512 Bit
9800GTX 512MB 256 bit

a i sam vidis 06 skor.....

a da,pa planete su mi prorekle....

+9800GTX NEMA DX 10.1 :wave::banana::d

Poslednja izmena:
Zakljucak je donet prema tome sto

3870x2 1 GB 512 Bit
9800GTX 512MB 256 bit

a i sam vidis 06 skor.....

a da,pa planete su mi prorekle....

+9800GTX NEMA DX 10.1 :wave::banana::d

Ufff.. nemas pojma kako si lupio.. idi sad stidi se.

Zakljucak testa koji je starac postovao :

The GTX is a great single GPU graphics card which is pretty much going to halt any future purchases on the G92 8800GTS but it is not revolutionary, which is what a new naming scheme should be as far as we are concerned. If you were hoping for some really huge improvements over the 8800GTS, you’ll have to wait for Nvidia’s new technology.

😀 😀

Zakljucak testa koji je starac postovao :

The GTX is a great single GPU graphics card which is pretty much going to halt any future purchases on the G92 8800GTS but it is not revolutionary, which is what a new naming scheme should be as far as we are concerned. If you were hoping for some really huge improvements over the 8800GTS, you’ll have to wait for Nvidia’s new technology.

😀 😀

I ? 🙂 Sta sa time ? Pa vidi se po ceni kakva je karta. Bice i dobar kloker, malko je dodatno optimizovana, dolazi sa nesto visim klokovima od GTS-a, malo poboljsano hladjenje, poboljsana naponska sekcija (ima dva komada 6pin za napjanje, znaci bice cedjenja 😀)...Jedino ja nesto i ne vidim zasto bi dao 40e vise za tu kartu umesto da uzmem GTS 512...Al takodje ne vidim ni sta je tebi smesno u celoj prici ?

@korisnik2007a... nemas dovoljno postova u rukama... sto znaci da verovatno nisi upucen kako stvari bas rade... reci mi jednu stvar, jel ti igras 3dmark ili neke igre?? Uzmi 3870x2 ako hoces da igras 3dmark i ako ti je on reper... u suprotnom 9800GTX..

PS: Imam i 3870x2 i 9800GTX tako da... znam sta pricam...

@korisnik2007a... nemas dovoljno postova u rukama... sto znaci da verovatno nisi upucen kako stvari bas rade... reci mi jednu stvar, jel ti igras 3dmark ili neke igre?? Uzmi 3870x2 ako hoces da igras 3dmark i ako ti je on reper... u suprotnom 9800GTX..

PS: Imam i 3870x2 i 9800GTX tako da... znam sta pricam...

Uzeo si ipak 9800GTX ? 🙂 Lepo lepo 🙂 Ma, pricali smo nas par da su te dvoglave karte komplikacija, sto si i sam zakljucio na tezi nacin. Ne mislim smao na 3870X2 vec i na 9800GX2. Ako ti nesto ne stima, ne mozes ni SLi/crossfire da iskljucis pa makar da se igras kao sa jednom kartom, to je problem !

Ziv bio !

:wave:

errrr....What to say,shame on me.... 🙁

tako mi i treba kada se javljam na temama a ne pratim IT u toj oblasti.....

sorry for the offtopic...

i da... izvinjenje gx-x u i yooyo u koji su cak i nerava imali da prokomentarisu moju glupost....

Poslednja izmena:
@gx-x.... ma ispala neka komplikacija na kraju tako da sam se morao oprostiti od 9800gtx... na kratko... cim prodam 3870x2 kupicu nju opet nju..

@illidan... ne da radi CrosSli neko sam' puca!!! Revolucija... (u pitanju je x48i ploca... 😉 )

Nazad
Vrh Dno