Northwood
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.10.2005
- Poena
- 349
I kako vas sluzi Asus? Vi koji ga koristite svaki dan?
to sto nece svaki put da ugasi masinu vec kao da je prebaci u neki sleep mod (svetli LE dioda koja oznacava da je upaljen) i tako mi trosi bateriju; jedini nacin da ga ugasim je da drzim dugme za paljenje/gasenje 5s...
Pitam se je'l kupuje neko taj kompjuterčić je'l mu stvarno treba za nešto? :d Na prvu loptu sam i sam bio oduševljen, onda sam skontao da ću ga koristiti isto koliko i m600i koji je težak maltene jednu desetinu u odnosu na eee, i odustao od svake varijante.
Onaj od 9" već ima smisla, ako budem uspeo da ga spakujem u Slingshot 300 AW.![]()
Neresiv problem5) svi mi ga uzimaju, cimaju me... "vidi kako je lep", a šef hoće da ga nosi na sastanke
jel bocno neko neku usb tv karticu u asusa?
Evo iskreno, posto u zivotu nisam koristio linux kako bi tu isla instalacija konkretno usb tv kartice ?
da ne bude da sam neobjektivan, ima i pokoja zamerka:
1) broj 1 na tastaturi je toliko pomeren ulevo da stalno pritiska 2 umesto 1
2) greje se... baš se mnogo greje kad ga stavim na muke
3) težište je kod baterije, a bilo bi lepo da je negde ispod ploče (znam, i muzičku želju)
4) nisam zadovoljan brzinom amiga emulacije u e-uaeako nema ništa bolje "pašće" xp
5) svi mi ga uzimaju, cimaju me... "vidi kako je lep", a šef hoće da ga nosi na sastanke
Па доста тога је овде јефтиније него у Хрватској, када говоримо о компјутерском хардверу.Au ovo je prvi put u istoriji da je hw kod nas jeftinije nego u jevropi![]()
Ја могу из Хрватске (Осијек) без проблема, без икаквих путних трошкова (знам ко иде редовно прекоjoooj, kukanje...
Stalno se jauče za robu iz inostranstva... kako će da se uveze, pa da se vrati PDV...
Ma ljudi, ako imate prilike, uradite tako, al dosta kukanja o tome na forumima!!!
Imam i ja opciju da skoknem do mađarske ili nemačke, šengenska viza stoji kao ukras u pasošu...
Ali kad izračunam troškove puta... pa izgubljeno vreme...
Ovako lepo kupio ovde, pokupio za pola sata, i već mogao da budžim... a ne da gledam da uzimam slobodan dan na poslu, pa da jurim preko. A o cimanju na carini i da ne pričam!
Poštujem to da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ta priča o donošenju iz inostranstva već smara... (a i oštećuje našu krhku ekonomiju...)
Итд.ASUS Computer International (“ASUS”) recently received feedback from one of its valued customers with questions concerning the purpose of a seal stating, “Warranty Void If Removed” over the access door to the single SODIMM slot on some models of the ASUS Eee PC. ASUS wishes to assure its customers that merely breaking or removing this kind of seal will not void the ASUS Limited Warranty. Although ASUS recommends that customers use ASUS-approved service facilities and components, ASUS is committed to honoring the terms of its Limited Warranty and making sure that its customers are free to make appropriate hardware and software modifications and upgrades, regardless of whether the service is performed by an approved facility, a non-approved service provider, or by the customers themselves. ASUS will replace the warranty label with a label to warn users that ASUS will not be responsible for the damage caused by improper hardware change.
Dok mi je stajao u ext kucistu sa USB-om(preko kojeg ide i napajanje), i dok je bio nakacen na asus-a bat je izdrzala negde oko 2 sata i 15 min sa 50% osvetljenja bez wifi, gledajuci serije sa njega. Mislim da nije bas puno uticao na trajanje.
Da li je istina da vama bat traje 3 sata sa wifi i 100% osvetljenje??? Moja bat je 4400mAh(kao i kod svih 4G Surf modela). Da nije los primerak ili je to posledica XP-a, sta znam. Jos jedno, instalirao sam punokrvni xp, bez nLite-ovanja, My Doc mi je na mmc kartici, kao i tmp folder i app data, sa iskljucenim page file-om i restore pointom!!!
Druze, pogledaj ovaj topic: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=159937, tu sam uploadovao Battery Hotfix za Windows XP, skini i probaj... poz
Питали су неки у вези гаранције када убаце нов меморијски модул:
Eee PC News -- Warranty Update
http://usa.asus.com/news_show.aspx?id=9223
Итд.
Сад је све јасно. Дозвољено је да сами убаците већу меморију и гаранција остаје под условом да нисте направили штету.
Да ли се то односи само на САД или интернационално, не знам.
Moje eee je uzet u Imtelu i pitao sam da li gubim garanciju zamenom modula i rekli su da je ne gubim i da mogu sam da je ugrađujem tj ne mora kod njih u servisu tako da to važi kod nas ili barem kod Imtela
Hmmmmm..... Sad sam tek zbunjen. Koliko ja znam jedino crna verzija Eee-a ima poklopac sa donje strane i jako je lako zameniti memorijski modul, dok je kod ostalih verzija(boja) potrebno kompletno otvaranje. Moj primerak ima nalepnicu i na srafu sa donje strane i nalepnicu na srafu ispod tastature(warranty void if removed<[img=http://aycu26.webshots.com/image/49585/2003886815153525322_th.jpg]>).
Da li se garancija priznaje ako se nalepnica ukloni????
Pogrešno misliš, svi modeli (tj. sve boje) imaju poklopac za donje strane za memorijske module.
Naravno da gubiš garanciju, Warrnity void if removed u prevodu znači da gubiš garanciju ako odlepiš nalepnicu...
Ha Ha Ha.... Gresis sinak gresis. Ocigledno nisi upucen:smoke:.
Imao sam priliku da u ruci drzim sve modele(mislim razne boje), i samo je Galaxy Black imala poklopac sa donje strane za brzo i lako menjanje mem modula. Eto jos danas cu okacim slike pa ces se uveriti.
Pratim EEE PC jedno pola godine... i mislim da sam dovoljno upućen ,)
I ja sam ali nemam takvo iskustvo, razika je samo u boji. Stvarno ne znam odakle ti to...
Pogledaj ovde
Still rather lonely in the consumer-friendly low-cost segment, the Asus Eee PC is about to start getting some serious competition in Q2, and one company that aims to end the Triple E supremacy is Acer. Although the Eee PC is already a well-known name/brand, Acer is said to have a few advantages of its own, one of them being price. With the free on board price of Acer's upcoming sub-notebook expected to be about $50 lower than that of the 8.9-inch-screen Eee PC, Asus will not be able to beat Acer in terms of product pricing.
If the price rumors turn out to be true then Acer's low-cost notebook will have similar features to the second-gen Eee PC but also be cheaper. That's always good.
Batali inostranstvo. Ima i kod nas da se uzme po veoma pristupacnoj ceni, koja jedva da odstupa od one u US!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari