Mojo Jo Jo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.02.2004
- Poena
- 620
^^ Hvala na brzom odgovoru, slično sam i sam bio podesio, al' čisto da proverim.
Moja devojka je kupila taj monitor jer joj bitna velicinai cena. Monitor je lep, ali mu je slika ocajna. Podesavao sam ga satima. Sve i svasta sam pokusavao da mu namestim boje, da koliko toliko izgledaju prirodno, ali to je nemoguce. Jednostavno su nekako isprane a nekad drece. Kada se recimo gledaju slike izgledaju kao da su presvetle i gube se detalji i to se ne moze srediti. Isto vazi i za filmove i crnu, kada su mracne scene gledas jednostavno mrak, prelaza nema. Kada pedjem sa ovog monitora na Samsung kao da mi se otvore oci, ona je recimo prezadovoljna.
To su moji utisci.
A na kojoj rezoluciji terate ovaj monitor?
Pa to i jeste poenta, da se 24-26" spuste u narod sto se kaze, svaka "generacija" monitora mora dobro da se isplati proizvodjacima pre nego sto krenu da spustaju cene, bice 24" uskoro.Kako su pocele 22jke da osvajaju trziste,jos malo pa ce nam biti dilema oko izbora 24-26" monitora :smoke:
@mINUS
Ne moraš da ispratiš baš svaku generaciju. Ja sam preskočio 15" i 17" i uzeo TFT kad su 19" postale pristupačnije (ovaj moj 940B je plaćen 380 EUR). Sad gledam ove 22" Wide modele ali ću ipak sačekati da se 24" spusti u mase. Već ih ima i kod nas za ispod 30k dinara.
Moram jedno pitanje da postavim:
Prvo monitor je sjajan, slika odlicna ali ima jedan problem. Vidim linije koje trce po ekranu horizontalno tj nekad se ne vide nekad se vide zavisi od pozadine, sta to moze da bude?
PozZ svima!
Hteo bih samo da vas pitam sta je sa zvucnicima koji dolaze u monitoru? Mislim dali su jako vidljivi, posto ih ja ne bih koristio...a sve ostalo mi se svidja sem tih zvucnika...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari