Šta je novo?

Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Ja sam gotovo siguran da ce ovo biti odlican i zaokruzen RTS.
Cak i Starcraft II kada bude izasao bice u zaostatku u odnosu na C&C jer nece biti kompletan bez expansion-a('ebi ga,gledam u buducnost ,) )

How yes no :)
Samo po onim demoima koje su pokazali, tacno se vidi da ljudi iz Blizzarda znaju sta rade. Ono sto je vidjeno tamo je po mom misljenju za 3 duzine bolje od bilo kog C&C do sada :)

Poslednja izmena:
Hteo sam da kazem da RTS bez expansiona nije kompletan.

Sa toliko frakcija balans postaje nemoguc. Jednostavno je previse tesko izbalansirati sve to medjusobno.

Tebi je Generals:ZH sa patchevima neizbalansiran... I onda je mrmot zavio cokoladu...

Nisam vidovit nego dobro poznajem ushtekani Blizzard.
A za ovo 'gledam u buducnost' mislio sam u fazonu ne zadovoljava me RTS kad ga izbace jer vec gledam sta ce dodati u expansion-u i onda mi se ne igra bez toga :wall:

Kljucna rec: ustekani. Oni rade igre po 3~4~5 godina, ali im je svaka igra HIT i bestseler... Nisu napravili losu igru (jel' rece neko SC:Ghost :))...

Ja sam gotovo siguran da ce ovo biti odlican i zaokruzen RTS.
Cak i Starcraft II kada bude izasao bice u zaostatku u odnosu na C&C jer nece biti kompletan bez expansion-a('ebi ga,gledam u buducnost ,) )

Warcraft III nije zaokruzen i kompletan :trust: :S:... Lepo izbalansiran, zanimljiva kampanja (jes da ima minimalan cliffhanger - ali od neceg mora da se zivi, tona mapa, itd... itd...)

Kako nije zaokružen ? Pa WCIII priča se nastavlja u WoW-u. :D :d

Hteo sam da kazem da RTS bez expansiona nije kompletan.
Da, C&C igre uglavnom nisu. Doduse postoje RTS naslovi ciji su exp. packovi cisto dodavanje bezveznih misija i pokusaj dodatnog naplacivanja prakticno iste igre.

Doduse postoje RTS naslovi ciji su exp. packovi cisto dodavanje bezveznih misija i pokusaj dodatnog naplacivanja prakticno iste igre.

Znam,ali to Kane's wrath definitivno nije.Pogledaj samo sta sve novo ubacuju.Uz Heroes V:Tribes of the east i Supreme Commander:Forged Alliance ovo ce biti najbolji expansion.

Uvek moze bolje... Ne izlazi pun k*rac patcheva za dzabe. Navedi mi jednu strategiju koja je apsolutno full-proof izbalansirana.

Kakav crni full .Ne znam za druges strategije jer nisam ni jednu igrao dovoljno dugo (kao warcraft)

jeste on izbalansiran za pocetnike i za one koji nemaju skill nego igraju dotu i pomeraju jednog heroja ali kasnije na na avarage i high level daleko je warcraft od balansa zato i svi cekaju 1.22

Poslednja izmena:
Sve je to lepo i koliko god ja voleo ovaj serijal od kad sam upozno suprima nista mi se nesvidja ali stvarno imam velika ocekivanja u buducnosti za C&C.

ne skidajte verziju od 8gb ima i english only "samo" 4gb :d

inace je igra go *****, vise mi se svidja bez ekspanzije

Kakav crni full .Ne znam za druges strategije jer nisam ni jednu igrao dovoljno dugo (kao warcraft)

jeste on izbalansiran za pocetnike i za one koji nemaju skill nego igraju dotu i pomeraju jednog heroja ali kasnije na na avarage i high level daleko je warcraft od balansa zato i svi cekaju 1.22

Mozda war3 nije u potpunosti izbalansiram , ali kada je u pitanju high lvl bolji igrac ce uglavnom pobediti.

Evo pojavila se English verzija u prodavnicama od 3.81gb

Poslednja izmena:
Jel tu fale oni filmovi ili sta ? suvise je velika razlika da su samo jezici izbaceni

Ajmo ko je probao utisci... :)

Samo da nisu tipa - "EXTRA" ili "SRAN*E",ajmo malo i obrazlozenje :)

Poslednja izmena:
veliki red a samo jedan prodavac pa ide sporo :D

Ajmo ko je probao utisci... :)

Samo da nisu tipa - "EXTRA" ili "SRAN*E",ajmo malo i obrazlozenje :)

3 osnovne frakcije + 6 modifikacija na temu(ko u generalima) , world conqest mod |(osvajanje cele planete zemlju po zemlju), epic jedinice (ovo mi se nesvidja , deru ko lude mogu da izgaze celu bazu) manje vise to je to (prica se prostire od nastanka NOD-a pa do... nisam jos zavrsio:banana:).Dobar dodatak bice zanimljivo igrati na lanu.

3 osnovne frakcije + 6 modifikacija na temu(ko u generalima) , world conqest mod |(osvajanje cele planete zemlju po zemlju), epic jedinice (ovo mi se nesvidja , deru ko lude mogu da izgaze celu bazu) manje vise to je to (prica se prostire od nastanka NOD-a pa do... nisam jos zavrsio:banana:).Dobar dodatak bice zanimljivo igrati na lanu.

World coqest moze i single ili moras online, jer ako moze single onda to znaci extended fun za mene , jer realno mapu na TW su bile ****** pa skrimish me je brzo smorio. A i nedostatak ograde je veliki minus, mada modovi resavaju stvar.

To sam vec znao,ali hvala u svakom slucaju :wave:
Zanima me kako funkcionise taj world conquest map? jel moze da se startuje u skirmish-u?

epic jedinice (ovo mi se nesvidja , deru ko lude mogu da izgaze celu bazu)

bas sam sad odigrao jednu misiju gde se pojavljuje Scrin-ova "epic" jedinica, nisam uspeo da ga zaustavim sa 10 avatara (s duplim laserima), 8 bombera...cak sam mu i nuklearku bacio po sred face, oduzeo sam mu sa svim tim jedinicama/oruzjem tek pola...

To sam vec znao,ali hvala u svakom slucaju :wave:
Zanima me kako funkcionise taj world conquest map? jel moze da se startuje u skirmish-u?

Pa nesto malo menadzerski kao na foru civilizacije(ojadjene),mene udavio tutorijal , igru sam presao malo misija ima i samo NOD kampanja; u kampanji ste u ulozi centralnog NOD-ovog racunara(neka kiborg budzevina) i pratite pricu od nastanka NOD-a do trenutka kada kradete vanzemaljku bazu podataka(valjda, izgleda ko orb) i onda gledas lepo sazvedja i tu je kraj samo fali da pise TO BE CONTINUED....:p

Poslednja izmena:
Vrh Dno