Šta je novo?

Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Nove jedinice,nove gradjevine,subfrakcije,konbinacija RTS-a i Turn-based strategije...
Sve ovo zvuci super,ali zasto spring 2008?!

Poslednja izmena:
Ekspanzije za takve igre kakve oni rade se mogu uraditi za pola dana u editoru, pa i mene čudi zašto spring 2008. Bolje bi bilo da su se udostojili da posle 20 igara (svih na istu foru, ali nećemo o tome) C&C, RA, i Dune serijala konačno naprave iole pristojan pathfinding, da se jedinice ne zaglavljuju. Ali ne, bitno je snimiti tonu filmića visoke rezolucije za retarde u kojima se ionako ništa ne govori.

Ovo me jaaako podseca na Battle for Dune, pored direktnih jednakosti GDI=Atreides, NOD=Harkonnen i Scrin=Ordos, ono "world domination" me jako podseca na izvodjenje kampanje u BfD... rase sa pod rasama, biras jednu od tri glavne kuce pa onda pod kucu, fremen, sardukare... opet podseca na BfD - vidi se da su obe igre iz iste narodne kuhinje :d. No meni odgovara ako ovo bude nesto kao single player iz DOW: Dark Crusade, sveopsta bitka na planeti za svaku crvenu, zutu i plavu zonu - fire it up!

Poslednja izmena:
Ekspanzije za takve igre kakve oni rade se mogu uraditi za pola dana u editoru, pa i mene čudi zašto spring 2008. Bolje bi bilo da su se udostojili da posle 20 igara (svih na istu foru, ali nećemo o tome) C&C, RA, i Dune serijala konačno naprave iole pristojan pathfinding, da se jedinice ne zaglavljuju. Ali ne, bitno je snimiti tonu filmića visoke rezolucije za retarde u kojima se ionako ništa ne govori.

Nemam sta da dodam.

Pa sigurno su i najvise vremena potrosili na te filmice(pokupili glumce iz BSG serijala) uz to jos i izlazi za x box najebali smo

Pa sigurno su i najvise vremena potrosili na te filmice(pokupili glumce iz BSG serijala) uz to jos i izlazi za x box najebali smo

Pa i Tiberium wars je izasao simultano za PC i Xbox... Sta te sad ovde cudi?

Igra je, inace, otisla u gold fazu :)

Samo da odgovorim na račun onih filmića - to je jedna od odlika C&C serijala. Da nema njih, ma koliko trash bili (a ja obožavam te trash B C&C filmiće), to ne bi bila ista igra. ;)

Osecam da ce biti kvalitetna ekspanzija. Jednostavno do sada ni jedna C&C ekspanzija nije bila prosecna, svaka je unela dovoljnu dozu noviteta da osvezi prvobitnu igru i zaradi "must have" epitet. :)

Ne mogu da se previse nadam, unosi mnogo elemenata i koncepata iz General, a po meni to nije dobro.

Generali. Svaka od 3 frakcije ce imati 3 podfrakcije kao generali u generalima.

Pa to je jedina stvar dobra iz Generala. :)
Sta fali tome? Dobijas jos 6 podrasa,koje istina nisu skroz nove,ali su usmerene ka necemu.Plus sto ce se ovde te podrase dosta razlikovati-cak ce imati po nekoliko skroz novih jedinica.
U Generalsima je akcenat stavljen na one moci koje kupujes i koje prakticno resavaju partiju.U C&C-u one jedva da postoje sto je meni mnogo bolje.

Sa toliko frakcija balans postaje nemoguc. Jednostavno je previse tesko izbalansirati sve to medjusobno.

cudno kako ima jos ljudi koji veruju u EA, mozda veruju i u deda mraza LOL

cudno kako ima jos ljudi koji veruju u EA, mozda veruju i u deda mraza LOL

Meni je cudno sto ima toliko neopevanih pesimista. :mad: Da si taj komentar potkrepio i nekim konkretnim cinjenicama, mozda bi se uklopio u diskusiju. Ovako nista pametno nisi rekao. Da nisu mozda tebe nekad presli? A cak i da jesu (nekvalitetom igara) verovatno nisi posteno ni kupio igru. To znaci da nisi u poziciji da se bunis. U ovaj moj odgovor bi se super uklopila ona animacija "attempting to give a damn, failed, damn not given" ;)

Ja sam gotovo siguran da ce ovo biti odlican i zaokruzen RTS.
Cak i Starcraft II kada bude izasao bice u zaostatku u odnosu na C&C jer nece biti kompletan bez expansion-a('ebi ga,gledam u buducnost ,) )

Ja sam gotovo siguran da ce ovo biti odlican i zaokruzen RTS.
Cak i Starcraft II kada bude izasao bice u zaostatku u odnosu na C&C jer nece biti kompletan bez expansion-a('ebi ga,gledam u buducnost ,) )

Bas tako, bar po onome sto na wikipediji stoji. Setimo se samo da je skoro svaki C&C naslov pokazao svoje pravo lice i potencijal nakon ekspanzija.

Ali ipak mislim da ti je poredjenje sa starcraft II nepotrebno. Ne mozemo sada znati koliko ce developeri da "serviraju" u originalnoj igri, a sta cuvaju za exp. pack (ako su uopste planirani). U slucaju da si vidovit povlacim recenicu odma! :d

Nisam vidovit nego dobro poznajem ushtekani Blizzard.
A za ovo 'gledam u buducnost' mislio sam u fazonu ne zadovoljava me RTS kad ga izbace jer vec gledam sta ce dodati u expansion-u i onda mi se ne igra bez toga :wall:

Meni je cudno sto ima toliko neopevanih pesimista. :mad: Da si taj komentar potkrepio i nekim konkretnim cinjenicama, mozda bi se uklopio u diskusiju. Ovako nista pametno nisi rekao. Da nisu mozda tebe nekad presli? A cak i da jesu (nekvalitetom igara) verovatno nisi posteno ni kupio igru. To znaci da nisi u poziciji da se bunis. U ovaj moj odgovor bi se super uklopila ona animacija "attempting to give a damn, failed, damn not given" ;)

oces cinjenice? evo ti: sve sto EA dirne pretvori se u *****, onda to ***** kloniraju dok ne naprave dovoljno da pocaste ceo svet 2x... jos da budem glup pa da finansiram to, ne fala. pre bi slao pare u crveni krst :smoke:

A ti inace finansiras neku kompaniju koja pravi igre? ;)

oces cinjenice? evo ti: sve sto EA dirne pretvori se u *****, onda to ***** kloniraju dok ne naprave dovoljno da pocaste ceo svet 2x... jos da budem glup pa da finansiram to, ne fala. pre bi slao pare u crveni krst :smoke:

Ja sam trazio konkretne cinjenice u vezi ove igre (tjs. ekspanzije), a ti si nastavio svoju pricu i generalizujes stvari. Znaci moj odgovor i dalje stoji. Cek samo da uradim copy, paste :p

"attempting to give a damn, failed, damn not given"

Nazad
Vrh Dno