Ma to su verovatno mislili zato što je 1 igra 25 giga. Sasvim dovoljan i onaj od 80, to je tri igre odjednom. Nikad više nisam ni igrao
![]()
retko koja igra je 25GB...
Lost The Game EUR PS3
3.94GB
Fifa Street 3 EUR PS3
2.64GB
Devil May Cry 4 USA PS3
7.87GB
Devil May Cry 4 EUR PS3
7.74GB
Conflict Denied Ops EUR PS3
7.74GB
The Club EUR PS3
5.41GB
Posto vidim da su se svi slozili da je ovo tr00 ne ostaje mi nista osim da napisem
FAKE FAKE FAKE.
Dakle, ukoliko imate IQ>50 mogli ste da shvatite da ja mislim da je ovaj loader necija neslana sala.![]()
Kakvim skalamerijama? Eksterni hard disk povezan usb kablom? Da li moze jednostavnije od toga?
@ Cezar
ja sam i na PS2 pokretao igre sa hard diska... ne bi mi smetalo da to radim i na PS3.
A što se tiče Sonija, Fw i ostalo... pa naravno da će tako biti, tako je bilo i na PSP. Ako ga probiju, borba sa novim hakovima i novim sonijevim fw će trajati neko vreme, dok ga na kraju ne razbiu ko zvečku, kao što su na kraju uradili sa PSP.
Upravo je izasao firmware update za PS3 koji ne donosi nista. Ako ovo nesto ne govori, onda...
Vi sad vidite da li da update-ujete...![]()
Wednesday, March 12, 2008
How it looks like
This is the i.load package (without the .iso) you need to play backups. It includes everything you need to start i.load on your PS3 at home. The final version 1.4 works on every PS3 worldwide. But think of: 40GB systems can't run PS2 backups. You need a usb keyboard to navigate through the i.load menue.
You can use a smaller external HDD as well (120GB,250GB,320GB) but then you can't store many games in it, 'cause our temp-system needs a lot of HDD space.
Noctice: Use at your own risk. We're not responsible for any demages on your PS3.
Please take part in our latest poll.
Greetings,
Group [Slump]
Koji recimo program koristiti za rezanje PS3 igara?
Nema nista bez pitanja i potvrde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari