tarzan1321
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.06.2004
- Poena
- 619
sto se tice fona,meni je prva godina stvarno odvratna.jedan od najboljih drugova mi je tamo, i iz njegovih prica znam da ja nikako tamo ne bih opstao uz razne menadzmente,ekonomije i ostale gluposti.matematika na prvoj godini je doosta laksa nego na etfu,i nemaju ni jedan normalan racunarski predmet.
apsolutno se slazem. Ali na svakom fakuletu imas krsh predmeta koji su glupi i nepotrebni. Na pmfu imas previse matematike koja je da se okozis dok polozis. (analiza, taja, analiza2...). Na fonu u prvoj godini imas dva ozbiljna predmeta : matu i UIS (IKT). Ali zato u 3. i 4. godini imas skoro samo strucne predmete.
takodje,ako si vredan i dobro ti ide mata,razmisli o pmf.ja sam se do poslednjeg trenutka dvoumio izmedju SIa i informatike na pmfu
Moj rodjeni buraz je zavrsio pmf i znam da nije usao u Racunski centar faxa 5 puta za 4 godine. 95% studenata polaze programerske ispite na papiru. To samo u Srbiji ima. PMF je bio strava fax, ali zbog slabog broja zainteresovanih nema ni ulaganja i fax se raspada. Bolje je , ako si vredan, zapeti i upisati SI na etf. Ako si za laksu varijantu, onda je fon tvoj izbor.