Šta je novo?

Majice Sezona 2008.

VexMunja

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2005
Poena
380
Pratio sam odvijanje priprema i ostalih stvari kada su Bench majice u pitanju prosle i predprosle godine i dosao do zakljucka da se u ovoj temi obratim nadleznima-odgovornima ako imaju u planu i ove godine promociju Benchmark sajta na taj nacin da je sada pravo vreme za pocetak razgovora na tu temu (Majice za leto 2008.,a ne za jesen,kao sto to obicno biva).

Ako je izrada majici u planu za ovu godinu onda bih stvarno voleo da letnju sezonu otvorim Benchmark majicom na vreme-u maju-junu,a ne u avgustu-septembru,kao sto je to bio slucaj....

Prvo se razmatra na jedno 10-ak strana,pa dok se vidi interesovanje,dok se plati-uradi-posalje-prodje leto! Pa nas jos uhvate godisnji odmori,i zbog istih mnogi nisu bili upuceni,pa hoce i oni,pa se radi druga tura-cimanje...bla,bla,bla......Nadam se da ste shvatili poentu.... Tako da,admini,moderatori,ako postoje uslovi-otvorite zvanicnu temu,ili da nastavimo u istoj,pa da vidimo kako cemo i sta cemo. Nadam se da ce se i ostali clanovi foruma sloziti sa ovim mojim razmisljanjem. :wave:
Ako mislite da nisam u pravu- press "Delete"!

kolko je para i bil mogla stic do podgorice?
e da..trebace mi neka veca velicina ako budem uzima xD

evo da se i ja zapljunem, cena nebitna.

Oh, not again :(

HAHAHAAHAHAAA, kUdtiHaEX izgleda da idemo ponovo.... Empire Strikes Back...

Ja sam za dogovor... JAVI SE PECOOOO!

Jednu uzimam 101%, a moguce je i vise.

Proslogodisnje su ispale stvarno super, nemam nikakve zamerke. Jedino je mogao onaj amblem sa coolerom/grafickom/procesorom da bude malo citljiviji. Vidi se da se cena isplatila. Hocemo li menjati dizajn ili ne?

naravno da cemo da uzmemo :)

I ja bih jednu (najmanje), keve mi...

Poslednja izmena:
Hm. Moje proslogodisnje 2 su u savrsenom stanju, a prosle su dosta pranja.. Mogli biste da pravite u zanimljivim bojama (crvena, narandzasta, zelena, nesto tako veselo).

'ajde, pisite i mene...

Poslednja izmena:
E ako vec radimo majice neka to bude sa nekim zanimljivim sloganom :) cisto da razbijemo monotoniju :)

I ja uzimam par komada ako bude majica.

Ovaj put mogao bih i ja da uzmem koju, bio bi red. :)

POZ:wave:

I ja sigurno uzimam 1 ili 2 ;)

Hocu majiceeeee! 2 komada!

Biće zainteresovanih... ja jesam 1 ili 2 kom. ,)

Sto rece kutija, bilo bi lepo da imamo slogan :D

Nesto u ThinkGeek fazonu ne bi bilo lose? :)

To Geek, or not to Geek.

:d

Da se napravi jedan ozbiljan konkurs, koji bi trajao relativno kratko, pa da se ubaci resenje

Prvo, majce od prošle godine su extra i upravo je nosim dok kucam ovo (majke mi, šaljem sliku ako treba)

Drugo, ukoliko će biti slične prošlogodišnjim, uzimam odma` dve

Treće, moji predlozi za natpise (kanim se već godinu dana da ištampam po jedan na svaku majcu):

- There's no place like 127.0.0.1

- /usr/bin/drinking?

- RTFM

- There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

- 1337

- PWNED

:D

Mi vontz srt... Tu srtz...

E ako vec radimo majice neka to bude sa nekim zanimljivim sloganom :) cisto da razbijemo monotoniju :)

Slazem se. U svakom slucaju, da nastavimo tradiciju, i bar nesto promenimo u odnosu na proslu godinu.

Da napisemo pored logoa v.2 :d (ne shvatajte ozbiljno).

Ne pada mi nista na pamet, ako neko ima nesto da predlozi neka izlozi to, ali neka lepo razradi ideju. A ne predlozi tipa:"Neka bude zelena". Recimo, sta mislite o tome da bude rajsfeslus umesto dugmadi, ako ima kragnu, ako ne, nista. Mogu se naci takvi modeli...

E da, morace XXXL velicina, ili bar neka glomazna XXL :)

Simpaticni su ovi predlozi, ali vec vidjeni na ThinkGeek, ne bi bilo lose nesto novo da se smisli :) . Malo vise 1337 :d

Poslednja izmena:
"Thou shalt not misspell whilst praying to me." - Church of Google :d

Nazad
Vrh Dno