Šta je novo?

Glasajte za Beograd

Glasanje je završeno,ali nigde nisam video rezultate.
Monopol

uf koja prevara .... All voting for the top 22 locations for the new Monopoly Here & Now: The World Edition is now closed – the results will be revealed in August 2008.

Verovatno se nadaju da će većina ljudi do tada da zaboravi koji su gradovi bili na tabeli :d

uf koja prevara .... All voting for the top 22 locations for the new Monopoly Here & Now: The World Edition is now closed – the results will be revealed in August 2008.

Pa čekaju da se prebroje glasački listići koji su stigli poštom, možda budu i ponovljeni izbori na nekim glasačkim mestima... znate već kako to ide ;)

Beograd u najskupljoj zoni Monopola

Glasanje da se Beograd nađe na tabli za Monopol, u konkurenciji 70 svetskih metropola, trajalo je do 29. februara.
Beograd je, zahvaljujući Vašim glasovima na novom izdanju najpopularnije društvene igre na svetu - Monopol! Naša prestonica našla se u najskupljoj zoni nove verzije Monopola „Ovde i sada: Globalno izdanje”.
ELITA U čast proslave izlaska prvog globalnog izdanja ove društvene igre, igrači Monopola iz celog sveta pokušaće da postave svetski rekord i uđu u Ginisovu knjigu, najmasovnijim simultanim igranjem ove društvene igre. Na trgovima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, 27. avgusta u 16 sati, kao i na lokacijama širom planete, fanovi Monopola istovremeno će otpočeti svoje partije.
Nalazimo se na 4 mestu,što i nije loše...:)

IZVOR:24 SATA

Prilozi

• sshot-1.jpg
    sshot-1.jpg
    106.6 KB · Pregleda: 182
Poslednja izmena:
Odlično smo prošli, s obzirom da smo bili oko 10. mesta kada je glasanje završeno... :)

Svaka čast, odoh da naručim jedan Monopol :p

a jel zna neko kada ce poceti da se prodaje taj novi monopol?

i ja sam ocekivao da budemo negde pri dnu kada smo krenuli rapidno da padamo. 4. mesto je odlicno :)

Ipak se dobro zavrsilo taman sam pomislio da ce da bude neka namestaljka da nas izbace. A sta tek reci za Rigu. :p

Poslednja izmena:
Riga je uvek bila u vrhu :smoke:

Da da, Riga je sad u fazonu Azurna obala :D ... a Bgd je Ciriski bulevar ... il tako nesto :D

Vise bih voleo da se hvalimo time da se npr. Srbija nadje na listi zemalja sa A rangom kreditne sposobnosti nego time sto je Bg dosao na tablu monopola, mozes misliti.

Pa koliko smo glasali valjda smo zasluzili da se pojavi na nekom mestu :) Ja sam zadovoljan i sa ovom pozicijom :p

Vise bih voleo da se hvalimo time da se npr. Srbija nadje na listi zemalja sa A rangom kreditne sposobnosti nego time sto je Bg dosao na tablu monopola, mozes misliti.

Doći će i to jednog dana na red,ali nemoj sad da kvariš ovo.:wave:
Šta fali što smo se našli na Monopolu,jer to sramota?
Bolje što smo se našli ovde nego negde drugde...

Ma jok... Subotica je zatvor :D

Nego je l' ono Sangaj onaj u Bataji? :d
Ma i ja pitam gluposti, naravno da jeste. :p

Hoćete li kupiti novi Monopol?! Ja ću sigurno, imam neki praistorijski na slovenačkom, a nisam ga igrao sto godina :)

koliko ce da bude cena jel se zna?

40 dolara svuda u svetu

znaci 40e:d

brate mili, zar nije cena 500-600din?
inace, ne svidja mi se nesto dizajn table. vise bih voleo da je jednobojna, ovako je mnogo sarena i bode oci.

01monopol-d-grubin.jpg

Možda su mogli manje da ga ušarene, ali mislim da je ipak lepši od onih starih, "socijalnih" monopola... ;)

Nazad
Vrh Dno