- Učlanjen(a)
- 12.07.2000
- Poena
- 800
E to sam trazio!!! Hvala! sad jos samo da "zavaljam" plocu, za grafiku cu lako, pa u kupovinu.![]()
heh, pa lako je tebi kad si dobio graficku za Dz
E to sam trazio!!! Hvala! sad jos samo da "zavaljam" plocu, za grafiku cu lako, pa u kupovinu.![]()
His radi stabilno na 850/2500 , a moze i dalje i kosta 185 eura.
heh, pa lako je tebi kad si dobio graficku za Dz![]()
kosta 205e sa porezom, pogledaj boljea to uopste nije jeftino. HIS je i dalje papren kod nas. izvinjavam se za off...
His radi stabilno na 850/2500 , a moze i dalje i kosta 185 eura.
to mozes macku o rep...
to je dilerska cena za tebe i me....A na osnovu posta koji si obrisao samo cu ti reci da je dobro sto si ga obrisao
edit: 9600GT ce pasti za 20e uskoro, nema smisla da ostane 180e...
obrisani stormwatchev post je napisao(la):Vidi vidi, zaista zanimljivo ono sa Crysis-om i 3870...brza je 4-5fps u 1600X1200 od 9600GT a 8800GT zaostaje maltene miljama sto je stvarno porazavajuce za Nvidiju s obzirom da je Crysis maltene namenski pisan za njihove kartice, posto sam pre neki dan video da u PIN-u ima HIS-ov model 3870 za 171 eur mislim da je to nevidjeno dobra kupovina, za 200 eur prosle godine u ovo vreme mogao se kupiti jadni 7900GS a sada za 30 eur manje 4x bolja kartica pa jos ATI!
Pa nije mu obrisan taj post,ili sam ja prso' opet,ali vidm ga. :d
Sta ti lupas covece?!! I koji post sam ja obrisao!?!? Ovo po tebi izadje da svako ko udje u PIN ispade diler sto je smesno. To su ti maloprodajne cene u svakom PIN objektu. Ako ti je bas krivo ja taj HIS 3870 dobijem za nesto manje od 140 eurdok mi niko ne moze dati 9600gt ni blizu tako jeftino....
...a i losiji je od 3870
![]()
Pin ima samo jedan maloprodajni objekat i zove se milenium. A sledeci put kad pises o cenama pokusaj da razdvojis pojmove jedne od drugih da ne bi opet imali prepiske na PM...
@Stormwatch: I da,moze da se dobije 9600GT za manje od te najmanje dilerske cene koju ji naveo za 3870.Mislim da i ti to znas ali neces da priznas
Za sada,kako sam pogledao 9600GT je u maloprodaji skuplji za 8 evra od 3850.Tek se pojavio,ici ce on nize sigurno.
:wave:
e a 8800GS VS 9600GT?!![]()
e a 8800GS VS 9600GT?!![]()
9600gt ako kosta vise od 130 eur to ne moze biti best buy, anyway...ATI ce uskoro korigovati cene tako da ce ta 3xxxx serija biti znatno jeftinija.
Ma je li? A 3850 koji kosta vise od 130 evra i sporiji je od 9600GT-a moze da bude best buy?
Ne citas moje postove pazljivo i padas u vatru iz koje ne mozes izaci (isto kao i GX-X samo je on tu napravio (d)evolutivni pomak), 3850 i 8800gs su isto trash (jedan od 3870 drugi od 8800gt), elem da ti nacrtam ili napisem ovako da bude jasnije 3870 = Super kupovina, 3850 = crap, 8800gt = Super+....8800gs = Crap+....9600gt = no comment.
Stormy, ako moze pojasnjenje ovoga sto sam "zacrvenio".
U planu je neki 3850, al' cekam taj famozni pad cijena.
Igram u 1440X900
:wave:
Ja se sav crvenim jer imam 3850=crap:dUvek je bilo koliko para toliko muzikene znam zašto se svaki thread o nekom konkretnom modelu grafike pretvara u rat ATI vs NVIDIA ?!Znači već pola ove teme ste s***ali na taj način !Samo mi nije jasno zašto neki ovde u startu "znaju" da rangiraju neki model grafike a nema teorije da su do svih modela došli i testirali ih u realnoj upotrebi ?Svaka čast za one koji to mogu ali od njih očekujem test koji to dokazuje a ne gomilu link-ova sa nekog drugog sajta ili urbane legende bez pokrića ja kao običan korisnik zbog tih DOMAĆIH testova dolazim na ovaj forum *** svako ima Google zar ne?
stormwatch preteruje, daleko od toga da je 3850 ili 9600GT ili cak i 8800GS = shit. svaka kartica je dobra i vredi te pare, plus minus 10e. velika je ponuda i za svakoga se nadje ponesto, a sto je najbolje, za svakog Rajka ima kapa i sta god Rajko da uzme nece se zahebati. od 130-200e ponuda je odlicna u najmanju ruku i to nije bilo vidjeno, dugo, dugo vremena!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari