Sto rece Zdravko nabavi prvo Crysis,mozda taj benchmark u demou zeza.
da ti se nije smanjio množilac na pci-e (1,4,8x...). Možda ga zbog oc obara u biosu
NIsta mi nije vise jasno,programi sve uredno prikazuju. U BIOS-u je PCI-E zakljucan na 103MHz.MIslis li da "obaranje" moze da se desi samo dok je neka 3D aplikacija aktivna?
Koliko se sjecam neshto slichno se desilo i sa Beastovog GTX-a.
Nisu li to neki za 64-bitne OS,moze li i za XP 32-bitni?Probaj XTreme-G_174.12 meni sa njima sve radi super.
Aha OK,nesto sam izgoogle-ao nabrzinu pa mi izbaci samo neke 64-bitne viste...Hvala,probacu.idi na http://www.tweakforce.com/ i skini recimo XTreme-G 174.16 XP 32bit
idi na http://www.tweakforce.com/ i skini recimo XTreme-G 174.16 XP 32bit
Da li ti graficka karta radi na def. taktovima. Ako je na 600 i ako je podignes na 700 racunaj na skoro 15% bolje rezultate, sto ti moze dati oko 40fps.Play Time: 57.12s, Average FPS: 35.01
Min FPS: 17.67 at frame 156, Max FPS: 51.98 at frame 63
Malo poboljsanje ali ,opet ,cini se da nije to to...
Edit:
Djavola "cini se",opet na brzinu pregledah postove,najgori sam od sve dece!Aaa , jbm li mu ...
Da li ti graficka karta radi na def. taktovima. Ako je na 600 i ako je podignes na 700 racunaj na skoro 15% bolje rezultate, sto ti moze dati oko 40fps.
Play Time: 57.12s, Average FPS: 35.01
Min FPS: 17.67 at frame 156, Max FPS: 51.98 at frame 63
Malo poboljsanje ali ,opet ,cini se da nije to to...
Edit:
Djavola "cini se",opet na brzinu pregledah postove,najgori sam od sve dece!Aaa , jbm li mu ...
Nemam pojma,naprimer par sekundi pred kraj testa average fps se drzi na nekoj prosecnoj vrednosti , u zadnje tri sekunde drasticno opadne i zezne mi ceo rezultat za nekoliko frejmova...
pa ne racuna se na kraju AVG na osnovu samo one dve ispisane brojke za min i max, vec fps tokom celog testa...Vidite gore levo da stalno pali "disketicu" tj snima, na kraju samo sabere i izracuna avg...
najosnovnija logika![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari