Šta je novo?

Postpaid:Telenor VS MTS

Kada si se prebacio na pro400?
Ako is u sred meseca onda je ok.

Stigao mi danas račun, i ja ovde ništa ne kapiram... prvo što mi na mobu u total callsu piše da sam pričao 1sat i 25 min (plus 25 minuta koji su se izbrisali kad sam vadio karticu) a taj mob imam otkad sam uzeo i paket pro400 a na računu ukupno imam 70 minuta razgovora. I totalno me je istripovalo, mislio sam da sam više i razgovarao i da sam više smsa poslao, al dobro sad za sledeći mesec znam.
No to i nije toliko važno koliko me ovo zanima... pro400 pretplata je 1400 dinara mesečno, tako bar piše na sajtu, (bez pdv-a jel tako?) a meni je račun stigao 1373 dinara da platim... ne kapiram kako to? Iako nisam potrošio sve minute i poruke.. Može li neko pojasniti ili su se oni nešto zeznuli?
I šta su OSTALE USLUGE? :D 100 dinara na to ode majku im...

100 din - aktivacija kartice(samo prvi put)
pretplata ti nije cela zato sto nisi ceo mesec koristio broj

A istina, istina :D nisam o tome razmišljao. Zahvaljujem :D

Ajde samo neka mi neko objasni koje se informacije dobiju upotrebom koda *311#, tj. šta podrazumeva to stanje, samo zaduženje iz prethodnog meseca ili daju info i o broju prenetih besplatnih minuta i poruka iz prethodnog meseca?

Dobiješ samo koliko si kredita potrošio. Ništa više.

Zar ovo nije code za postpaid? Pošto pominješ kredit. Da li sa računom stiže br. prenetih minuta i poruka, ili je ovo potpuno imaginarna veličina, tj. da li postoji način da se dobije informacija o istim kod Telenora? Mislim na PostPaid, konkretno kod Prenesi paketa?

Da, postpaid, ali u poruci ti piše kredit. Moj matori koristi njihov postpaid, Prenesi 250 konkretno, ja sam kod mt:s-a, pa za račun ne bih znao da ti kažem. Koliko sam video na sajtu Telenora ranije, planiraju da uvedu mogućnost provere minuta i poruka, ali od avgusta ove godine :).

Zar ovo nije code za postpaid? Pošto pominješ kredit. Da li sa računom stiže br. prenetih minuta i poruka, ili je ovo potpuno imaginarna veličina, tj. da li postoji način da se dobije informacija o istim kod Telenora? Mislim na PostPaid, konkretno kod Prenesi paketa?

*100# ako se ne varam...

^ U pravu si. Sad pogledah na sajtu, konkretno:

Postpaid korisnici

Provera prenetih minuta - tarifni paket Prenesi
*100#
Kod omogućava proveru prenetih minuta i poruka (iz prethodnog meseca) za korisnike tarifnih paketa "Prenesi".

Upit stanja preko USSD koda
*311#

Upit stanja preko koda *311# je jednostavan način dobijanja informacija o stanju na postpaid računu. Korišćenje usluge je jednostavno: Unosom *311# a zatim pritiskom na taster zelena slušalica ili OK dobija se povratna informacija sa trenutnim stanjem na računu. *311*1# - engleska verzja

Detalji računa preko USSD koda
*411#
Kod *411# omogućava proveru detalja računa. Informacija o tarifnom paketu koji se prikazuje trenutno na ekranu aparat (USSD odgovor). Nakon par sekundi se dobija poruku sa sledećim podacima: iznos poslednjeg računa, iznos ukupnog dugovanja, poziv na broj za poslednji račun i tekući račun (SMS odgovor). *411*1# - engleska verzja

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno