Pozdrav,
Imam jednu malo pricicu vezano za nas "drzavni" post expressic...... Trebace mi i po koji savet, mozda na kraju nesto i zaradim na ovome...:d
Poslao pre desetak dana post expressom (joooj majko sta mi bi da preko njih nesto saljem...) dva paketa za dva razlicita grada sa otkupninom. Sve je uredno odradjno, momak dosao sve lepo popunio, uzeo pakete, ostavio meni primerak adresnice i otisao... sutra dan ja proverih da li su likovi dobili paket i da li je sve ok, da li rade i da li su zadovoljni.... i oni samo reci hvale.... i porucili mi da uzdravlje potrosim novac.... e to ce biti malo teze... :wall:
Cekam ja.... cekam... i cekam.... i bas kada sam pomislio da je cekanju kraj - opet sam cekao... :S:
Zovem telefon za info o postu expressu, tu se ispricah sa jednim likom... decko je bas zeleo da mi pomogne... ali sistem je sistem - bez muke nema nauke... Zvao sam trilion mesta, selili mi sa jednog na drugi sa pricom "Znate, mi nemamo informacije ali pozovite tog i tog...:lupko: ). Tako sam dosao to price kako je moguce da je ta neka uputnica ili sta god izgubljena te cu ja morati da idem do odredjene poste i predam zahtev za reklamacije i povracaj novca... Na kraju odlucio sam da sacekam jos malo iako je rok za dostavu novca prosao (7 dana). Evo... 10 dana je proslo i vreme je nesto uciniti povodom ove smejurije... mislim besmisleno je cekati toliko za te pare... a pare mi pritom i trebaju (kome ne?

....)
Krenuo ja do posto koja je zaduzena da mi dostavlja pisma i rekao im za moj slucaj kad oni ono "nase"... pa znate mi nevrsimo uslugu post expressa morace te do poste koja to radi... ok, nikakav problem...
I bas usput... kao izinat njima... ja naisao na dva zuta pikapa sa ispisanim slovima "POST EXPRESS" :-devil-:
Tu ste, ja rekoh.....:smash:... likovi bas izlazili i otisli da naruce pljeke, ja im prisao, zapoceo pricu i objasnio situaciju (cool likovi btw). Oni mi rekose da nikome nekazem tamo u posti od koga sam dobio info, odnosno to da su mi oni savetovali da ih pritisnem, cak su mi dali i broj telefona, da trazim nadoknadu stete jer otkupnina nije dosla na vreme. Skrenuli su mi paznju na to da postoji u pravilniku jedna tacka gde se kaze da u slucaju reklamacije idt, nadoknadjuju se 10 puta veca vrednost od one na adresnici...

. Pre nego sto ih pozovem, htedoh da se posavetijem sa vama, kolegama...

, i mozda da nesto saznam od nekoga ko je bio u slicnoj situacijli. Sta da radim, odnosno da li je stvarno moguce da mi iskesiraju 10x vecu sumu?? Ala cemo se castiti cheers