Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

Ja sam sasvim zadovoljan sa box kulerom od e6750.Inače ovaj cpu u 2d režimu radi na x6 odnosno 75% kloka.Sa uključenimom fan kontrolom u biosu vrti se na 1200 obrtaja.
Veći problem su mi 9 ventilatora na kućištu od kojih jedan moram da pokrenem brzo zbog 3d kartice kada igram igricu.Povezan je na panel koji nemože sam da obori orbtaje.
Kad otvorim kućište imam brdo kablova od ventilatora i senzora (ko špageti).Jednom ću morati to da razvedem bolje ako je moguće.

Ako bih razmišljao o perfektnom kuleru onda mi se ovo sviđa http://www.tomshardware.com/2007/06/28/radical_cpu_coolers_from_coolit/
Ovaj kuler ima thermoeletric module ali ne na cpu vec je kombinacija tečnog i thermoeletric kulera.Baš imam mesto iznad napajanja za ovaj uređaj

Poslednja izmena:
lep... nema sta

EK-Supreme (Acetal)
Supreme-acetal.jpg

:)

Meni je bas super, sta mu fali...

GeminiII_14.jpg

Mislim da od ovog trenutno nema lepsi a tipujem da je extremno dobar i za overclock.Cim se pojavi moj je!

Mozda jeste lep ali da je bas efikasan neverujem ( slobodna procena a i to mi je struka ali ima tu jos puno faktora osim oblika ). Gemini II ima najefikasniji oblik bio on kao radijator ili ne

I ovaj Scythe Zipang mi je simpa.

Prilozi

• 7.jpg
    7.jpg
    107 KB · Pregleda: 117
  • 9.jpg
    9.jpg
    83 KB · Pregleda: 97
  • 10.jpg
    10.jpg
    109.9 KB · Pregleda: 120
  • 13.jpg
    13.jpg
    127.1 KB · Pregleda: 120
  • 14.jpg
    14.jpg
    150.3 KB · Pregleda: 124
brootalno ....
lep je Scythe Zipang ... ima li ova egzota negde kod nas ?

Enzotech Ultra-X,kao "Enzo Ferrari"

P.S. : Obratite paznju na mirror polish baze,koja je napravljena od 100% Cu koristeci forging tehnologiju,vise ovde (http://www.enzotechnology.com/forging.htm)

Pa ovo ti je cista kopija Gigabajtovog kulera G-Power BL, imao sam taj Gigabajtov kuler i to je model od pre nekoliko godina, taj Enzo je kopija samo onako fino ispoliran i pedantno uradjen. Imas dole sliku stare verzije ovaj plavi sto svetli, a drugi je nova verzija tog kulera i definitivno ima opak dizajn.

Ovaj Scythe odozgo mi se stvarno svidja, umeju da prave kulere svaka im cast!

Komentar vezan za slike koje sam okacio: Gigabyte Power-Bl kuler stara verzija levo i nova verzija desno.
http://www.gigabyte.com.tw/Products...spx?ProductID=2767&ProductName=G-Power II Pro

Prilozi

• 001239.jpg
    001239.jpg
    69.8 KB · Pregleda: 100
  • cooler_productimage_gh-psu23_pb_big.jpg
    cooler_productimage_gh-psu23_pb_big.jpg
    56.3 KB · Pregleda: 125
Cooler Master Sphere je po meni najlepsi cooler ali ga nebih zeleo u svom kucistu zbog losih performansi .. Vise bih voleo da negde u ovoj prokletoj drzavi nadjem Zalman 9700LED.

Hvala :) :) :)

Po meni za chipset thermaltake EXTREME SPIRIT II
slide0019_image018.gif

ovaj intelov cooler je vrh ruznoce !!!

Sto jes jes o ukusima ne treba raspravljati.

BlueOrb_2.jpg

Ili ovo za Atijevce
tt_ruby_orb_07.jpg

Malo cudan
ppic_MAXI_silentmaxx_Frostbite_pro_silentmaxx_CPU_cooler_quiet_sm_cpu_cooler_120mm_fan_heatpipes_smfrostbitepro.jpg

I za kraj ANTAZONE AS-C1000
ant1.jpg

Nazad
Vrh Dno