niitro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.02.2008
- Poena
- 320
Pozdrav svima!
Evi ja da vas udavim kako ovo kako ono i sta ako ovo i sta ako ono!!???:type:
Mene interesuje samo jedna stvar>
Moze li se overklokovati e2140 na 2.8 ili 3ghz a da pri tome da se ne dira ni jedna opcija koja se tice promjene napona i naravno sa njegovim box-om?:d
Da vam pravo kazem volio bih da ga overklokujem na max, ali nemam vremena za ta ogromna testiranja ( djeca, zena, posao ) vjerovatno se sad cudite ali eto i starkelja bi da klokne nesto!:-devil-:
Ovo je moja konfiguracija ( ne umijem da stavim ono =moja masina=)
intel e2140
2gb ram ddr II 800
ASUS P5K ( GREEN )
ATI RADEON ( POWER COLOR )2600XT 256MB DDR3
WDC WD1600AAJS-00PSA0
HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B SCSI
_NEC DVD_RW ND-3540A SCSI
da me ne shvatite pogresno, nisam totalni duduk, znam po nesto oko toga overkloka
ali me ovo interesuje. I da, ne mogu da otkljucam bios odnosno ne umijem, svaka stavka sto se tice cpu za overklok mi je zakljucana. Kako da to rijesim
Vec sam ga ja overklokovao 2-3 puta sa ai boosterom ali mi je to nesto:trust😛a bih preko biosa,ali sam mu sve vratio na f5 jer mi je nikako napajanje, uskoro uzimam bolje.
Tako, pa da ocekujem pomoc, znam da su vas vise smorile ove teme!!!!!!!
Evi ja da vas udavim kako ovo kako ono i sta ako ovo i sta ako ono!!???:type:
Mene interesuje samo jedna stvar>
Moze li se overklokovati e2140 na 2.8 ili 3ghz a da pri tome da se ne dira ni jedna opcija koja se tice promjene napona i naravno sa njegovim box-om?:d
Da vam pravo kazem volio bih da ga overklokujem na max, ali nemam vremena za ta ogromna testiranja ( djeca, zena, posao ) vjerovatno se sad cudite ali eto i starkelja bi da klokne nesto!:-devil-:
Ovo je moja konfiguracija ( ne umijem da stavim ono =moja masina=)
intel e2140
2gb ram ddr II 800
ASUS P5K ( GREEN )
ATI RADEON ( POWER COLOR )2600XT 256MB DDR3
WDC WD1600AAJS-00PSA0
HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B SCSI
_NEC DVD_RW ND-3540A SCSI
da me ne shvatite pogresno, nisam totalni duduk, znam po nesto oko toga overkloka
ali me ovo interesuje. I da, ne mogu da otkljucam bios odnosno ne umijem, svaka stavka sto se tice cpu za overklok mi je zakljucana. Kako da to rijesim
Vec sam ga ja overklokovao 2-3 puta sa ai boosterom ali mi je to nesto:trust😛a bih preko biosa,ali sam mu sve vratio na f5 jer mi je nikako napajanje, uskoro uzimam bolje.
Tako, pa da ocekujem pomoc, znam da su vas vise smorile ove teme!!!!!!!