Šta je novo?

USB Flash Benchmark (FAQ u prvom postu)

Prilozi

• flash.png
    flash.png
    52.9 KB · Pregleda: 172
Hvala vam za info...sad se dvoumim da li da uzmem taj kingston ili ovaj prejaki SunDisk U3 cruzer Micro od 4gb za 1700din sa instaliranim osnovnim alatima i programima?!?

Prilozi

• FlashToolkit_SanDisk U3 Cruzer Micro.png
    FlashToolkit_SanDisk U3 Cruzer Micro.png
    43.4 KB · Pregleda: 118
@Proday
SunDisk U3 Cruzer Micro 4gb ako nije skuplji vise od 200-300 dinara.

Prilozi

• King.jpg
    King.jpg
    86.1 KB · Pregleda: 140
Evo ih razni. Apacer me odusevio, posto kopiranje na flash, kad su veliki fajlovi u pitanju ide oko 19MB/s.
To su rezultati iz HDTune dok ne pustim ovaj FMT.

Prilozi

• Apacer AH320 2GB.png
    Apacer AH320 2GB.png
    38.6 KB · Pregleda: 95
  • PNY Atache 512MB.png
    PNY Atache 512MB.png
    37.9 KB · Pregleda: 78
  • TakeMS 256MB.png
    TakeMS 256MB.png
    37.9 KB · Pregleda: 65
  • Kingston DataTraveler 1GB.png
    Kingston DataTraveler 1GB.png
    42.6 KB · Pregleda: 71
Ostavite link za program kojim testirate flashove, kupio sam neki apacer od 2 pa bi ga testirao....

Hmmm. Pogledajte nikoolin i Jovylandov test. Dva ista flasha, drugačiji rezulati??

Kad sam se već uključio evo mojih rezultata diskova koje posedujem. Jako mi je žao što mi je kingmaxov 1gb stick crko (onaj mali kao sim kartica) pa da i njega testiram.

Prilozi

• flash.PNG
    flash.PNG
    75.1 KB · Pregleda: 103
Poslednja izmena:
Mozda je neko od njih testirao sa flashom na koji nista nije snimano. Mislim na ovo.

Transcend JetFlash V30 2GB

Prilozi

• transcend1.PNG
    transcend1.PNG
    46.9 KB · Pregleda: 149
  • transcend2.PNG
    transcend2.PNG
    42.3 KB · Pregleda: 81
E, je8ala te slika :)

***a jeste krsh slika, zurio sam, ali pise tu u linku i810 - nije intel nego PQI :)
Ma znam koji je, PQI i810, video sam ga danas u prospektu TechnoMax-a... reklamiraju ga kao "najmanji i najlepsi USB flash drive na svetu!!!" (sa sve ova tri uzvicnika :))

Nego, sliku sto si ostavio, nisi mogao manju... :D
Thumbnail od thumbnail-a! :d:d:d

Hmmm. Pogledajte nikoolin i Jovylandov test. Dva ista flasha, drugačiji rezulati??

Tek kad sam kupio flash i prvi put ubacio, rezultati su mi bili jos bolji nego kod Jovylandova.
Zavisno od toga da li sta ima na flashu i kad sam ga ubacio, rezultati mi se poprilicno razlikuju.
Evo sad sam testirao flash, vise od pola pun. Rezultati se poprilicno razlikuju, ali sam i dalje losiji od Jovylandov u pisanju, ali sad bolji u citanju. :zgran:

Prilozi

• sshot-1.jpg
    sshot-1.jpg
    87.3 KB · Pregleda: 94
Poslednja izmena:
Evo performansi Freecom DataCard od 1Gb i Kingston Mini Migo od 1Gb.

Poslednja izmena:
Kakav je sad ovo "skok" na oko 80%???
Kingston DataTravel 1GB placen 400din.

Prilozi

• kingston.JPG
    kingston.JPG
    69.8 KB · Pregleda: 74
A posle detaljnog formata isto, samo nema onih naglih padova.

Prilozi

• kingston.JPG
    kingston.JPG
    69.3 KB · Pregleda: 60
Da li je probao neko onaj LG metalni?
Planiram da ga kupim, veoma lepo izgleda, tanak je i svidja mi se sto je kompletno od kromiranog metala.
Kosta oko 1500 din od 1GB.

Poslednja izmena:
Cuo sam da mu performanse uopste nisu spektakularne, a za te pare imas fles od 4gb.

Prepun Apacer 8GB AH320 (nemam zivce da ga praznim za test :d ) i Canyon 512MB (mator ki biblija, sporo cita al brzo snima)

Prilozi

• Apacer 8GB AH320.png
    Apacer 8GB AH320.png
    45.7 KB · Pregleda: 123
  • Canyon 512MB.png
    Canyon 512MB.png
    45.2 KB · Pregleda: 112
Uzmi kingston dt100. 4gb je 1300-1500 din. Imas rezultate koje postize u prethodnim postovima. Al evo da te postedim truda upis mu je oko 8mb/s a citanje oko 20mb/s...Nije lose

Bas sam hteo da ga kupim i kada ono procitam komentar ovde za KINGSTON Flash 4GB Data Traveler 100, gde se covek zali da nije kompatibilan sa skoro svakim drugim PC-jem, promenio je flash u radnji sa drugim ali i dalje ista stvar.

Sta mislite o ovom SANDISK Flash 2GB Cruzer Titanium, da li znate koje brzine ima i da li vredi 20 evra? Ima li ga neko da zakaci rezultate?
6749143.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno