Šta je novo?

PS3 provaljen ili...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=2800

Radi se punom parom... Konacno pronadjena "rupa" koja im treba... Ima nade... :banana: :)

To je sve ok ali cena Blueray-a i kolicine podataka koje treba svuci sa neta su ogromne, a cenu rezaca da i ne spominjem.
Od PS3 piraterije nema nista bar 2 godine, ako ni zbog ceg drugog onda zbog cene jedne piratske igre.
BTW ako hocete probati igru imate demoe, a ko skupi para za PS3 "opremu" skupice kesa i za bar jednu igru u par meseci.
Uvek ostaje razmena predjenih igara tako da mislim da piraterija nema sta jos uvek da trazi na PS3.

Nije istina.Cena Blu Ray medija je pala na prilicno razumnu meru(ima ih ispod 9 eura), a i rezaci postaju sve jeftiniji.Za godinu dana cena medija ce pasti na nivo od 5 eura.

ma ja cu biti zadovoljan i ako bude mogli da se pustaju rezani DISKovi... neko ce vec kupiti rezac, i bolje njega castiti (ako ti nije ortak, ili ste zajedno kupili rezac) i plus kupiti prazan disk nego kupovati originaL.

Ja bi pristao i da dajem 20-25 eurona za narezane ps3 igre. Nikako 5-6000 za originale.

Pa kad su svaku konozlu ''razvalili'' pa shto ne bi i ovu :-devil-:

link sto je dao gore StefanGTR, strana 23, post 227 :).. konacno imamo cemu da se nadamo :)

samo se nadam da nije fake :(

Pa pise na tom postu da je video fake, a lik kididio koje je postovao je banovan sa foruma :d.

znam znam video sam u medjuvremenu :)... ali lepo je bilo nadati se za sekund :D

edit:
u sustini nije dokazano da je video fake nit su oni sigurni nego je lik potpisao tim ajs (jer je koristio njihov tiff) pa je ispalo kao da je video napravio tim ajs a ustvari nije.. ceka se potvrda dal je video fake ili nije :)

Poslednja izmena:
Oni su to uspeli samo na debug PS3, taj exploit ne radi na retail verziji...

U pravu je Ragnarok, jos uvek nisu uspeli da puste na "narodnoj" verziji PS3-a "narodne" igre(valjda ste shvatili):p...

Ma bice nesto za mesec, dva ,tri... Nada umire zadnja... :d

U pravu je Ragnarok, jos uvek nisu uspeli da puste na "narodnoj" verziji PS3-a "narodne" igre(valjda ste shvatili):p...

Ma bice nesto za mesec, dva ,tri... Nada umire zadnja... :d

Bice sigurno. ALi pitanje je kad.......Mozda za 6 meseci, mozda godinu dana......
Ocu sto pre bre!!!!!:d

Bice za narodnu masu sve bre.Samo da znate u Rusiji i u Kini pirati su postali jako mocni.Imaju svoje fabrike i ne bave se samo sa muzikom filmovima i igricama nego i sa knjigama chak.Takodje postoje i u Americi organizacije koje podrzavaju pirate.
Kada se xbox 360 pojavio za nekih 2 meseca neki Rusi su uspeli da ga hakuju a za Sony je samo pitanje vremena.

Pa naravno da je sada "samo pitanje vremena" kada vec 15 meseci nishta od piraterije. Ali kao sto je JC rekao, to mozhe da bude za par meseci a moze da prodje jos jedna godina bez piraterije na PS3.

Pre ćeš dati 25 eura nekoj bitangi za pirateriju nego još toliko pa da ide razvojnom timu koji je godine uložio u to?

Pa ti ako si punisha i nije ti problem da mesecno kupujes 1 igru sto izadje na 1000 eura godisnje samo napred (80 eura nova igra x 12 meseci).
Ja sam napisao ono sto smatram da je realno za mene.

Ja cu kupovati samo one igre koje zaista vrede, a takvih je 4-5 godisnje, i za njih me nije zao da dam pare i osecam se lepo kad imam original igru koju bas volim, jer znam da time podrzam one koji tu igru prave i time ih podsticemo da sledeca bude jos bolja...

A ostale ko shisha, kad se nisu potrudili da naprave stvarno extra igru, nisu nas ni ispostovali i dali nam "ispoliranu" igru, zasto bi ja njih ispostovao i kupio im original...

Pa ti ako si punisha i nije ti problem da mesecno kupujes 1 igru sto izadje na 1000 eura godisnje samo napred (80 eura nova igra x 12 meseci).

Da ti objasnim kako to kod mene funkcioniše. Ja imam 2 igre, filipenko ima 2 igre. Odigramo pa se razmenemo, i odigrali smo po 4 igre;). I koliko me je izašla jedna igra?

Da ti objasnim kako to kod mene funkcioniše. Ja imam 2 igre, filipenko ima 2 igre. Odigramo pa se razmenemo, i odigrali smo po 4 igre;). I koliko me je izašla jedna igra?

E mani ti te fore menjamo se ovo ono:D , ako cemo tako mozemo mi da se menjamo i sa piratima... ;) :d

A ostale ko shisha, kad se nisu potrudili da naprave stvarno extra igru, nisu nas ni ispostovali i dali nam "ispoliranu" igru, zasto bi ja njih ispostovao i kupio im original...

Ovaj segment me je oduvek fascinirao, barem kada se radi o nama, malo matorijim likovima koji vole da povremeno opikaju igru (gde pod "matorim" smatram svakoga sa više od 20 godina). Zašto bi, za ime sveta, uopšte igrali glupe, besmislene, loše osmišljene igre? Zašto bi ih uopšte isprobavali? Zar nije lakše pogledati 2-3 gejmplej trejlera na netu i eventualno pročitati neki opis ili utiske za 10-15 minuta, nego 2 dana svlačiti igru, pržiti je na DL disk i igrati neko vreme, da bi opet zaključili da je krš? Kao da se nismo igrali prethodnih 5-10-15 godina, da nismo videli većinu koncepata, priča, kao da sada moramo da jurimo za ko zna sve čime...

Ne znam, uopšte više ne vidim poentu igranja svega po svaku cenu. Čak ne vidim ni potrebu skidanja raznih igara. Ajde da nemamo net, pa da razumem, ali zar vam nije 100 puta lakše da odgledate 2-3 filmića na gametrailersu ili youtubeu i pročitate par reviewova nego da 2-5 dana krčite veze torentima? Ovo što govorim nije ograničeno samo na konzole, već na bilo koje igre. Evo sada primera, Conflict: Denied Ops, ubiše se ljudi od ispitivanja valja li ili ne, a mogli su ili da se sete kakav je krš bio Conflict: Desert Storm, ili da posete sajt i vide na šta ono liči, ili da pogledaju bilo koji trejler, da bi vrlo lako zaključili da je igra težak krš.

Na netu smo, sve je tu, sve je dostupno, tačno se zna koja je igra odlična, a bogami i brzo se raščuje kada se desi neko iznenađenje, pa 1 u 12 meseci dođe neka igra za koju se nije znalo, ali se ispostavi odličnom. Što se mene tiče, ja sam sam od sebe počeo da se ponašam po ovde opisanom obrascu, ne mogu brate mili da igram sve i svašta. Jednostavno, ne mogu više. I kad nabavim, i želim da dam šansu, opet to sve pobrišem.

Poslednja izmena:

Brate, gde ti nalazis te cene od 80 eura za igre.Ko bre to sisa budale toliko??

Brate, gde ti nalazis te cene od 80 eura za igre.Ko bre to sisa budale toliko??

Pa evo link pa proverite. Cene su od 4000 za starije naslove do 6600 dingera. Prosek 5500. A to je 70 eurona.
A gde vi nabavljate za manje pare? Znam za VM al ne znam cene.

Poslednja izmena:
Meni se cini da oni dugo nisu updatovali taj site.
Npr. pise da je Oblivion 6,5990, a ustvari kosta 5,990, znam jer sam ga toliko platio :)
A uostalom GameS je stvarno skup...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno