@Chicanski: haha, sta EA i Ubisoft briga ili sta imaju oni od toga koliko MSI prodaje grafickih karta i Asus ploca?
-Veruj mi da ih je briga i to vrlo svi oni guraju njima kintu pocevski od M$ pa intel,amd,pa sto to ti kazes MSI,ASUS itd.da ne nabrajam vise. Da nema nas sta bi oni prodavali? Za net,filmove,muziku i te gluposti ne treba ti jaci komp od semprona,da nema igrica windows bi odavno bio smenjen sa mac os X-om jer je mnogo bolji OS. Zato i prave "PC gaming alliance".
@Chicanski: a ti znas da li znaju da intaliraju ili ne znaju? ma, bitno je da su oni glupi, a mi smo pametni😉
-Po naucnoj statistici vecina ljudi je glupo manje je pametnih😀. Srbi su najpametniji,nebeski narod.😉
@Chicanski: sve ima svoje. oni kada kupe brendiranu gaming masinu znaju da ce raditi no matter what. i to ima svoju cenu. a ovde ljudi budze sta stignu, pa posle otvaraju thread-ove sa nalovima: "jao, jao, ploca mi se kolje sa grafickom, a napajanje sa podlogom za mis, sta da radim - POMAGAJTE"...Amer lepo kupi testirano, kupi original i naigra se kao covek. ispadne ga vise, ali se makar ne pati sa raznoraznim problemima. to ima svoju cenu, a ako imas platu 2000-3000$ onda mozes i da odvojis 50$ mesecno za igru i godisnje ne-znam-ni-ja-koliko za masinu...na stranu sto je tamo HW jeftiniji, u apsolutnom smislu...
-Pa sve sto ljudi imaju vise para sve su vece stipse, koliku su samo frku napravili kad se pojaviio PS3 "jao PS3 je 600$". Kad nisu stipse sto zale za 600$ kad znaju da ce ih taj isti PS3 sliuzi 5 godina? Pa ne bih rekao da samo srbi i kako ti kazes banana republike imaju forume na kojima razmenjuju licna iskustva i probleme, pa americki forumi su puni red ring of death tema toliko o njihovom testiranju,ne znaju ni jednu konzolu da sastave kako treba koja se zasniva na jednoj jedinoj platformi. Pusti ti amere,objani ti meni ekonomsku isplatljivost PS3 u srbiji npr. odigras 10 igrica godisnje (5+1, 5 meseci po 1 pa 1 mesec pauziras:zgran🙂 i izujes se 750 evra + 500 za konzolu gde je tu racunica? A da ne pricam o tome da kod nas taj isti PS3 kasni jedno godinu dana tako da mu je samim tim i zivotni vek skracen.
@Chicanski: mozda, ali samo u Srbiji ili nekoj slicnoj zemlji 3. sveta ili banana republici, kako ti draze. uvek sam govorio da je piraterija sirotinjska radost
-Piraterija je najzastupljenija u zemljama gde ima najvise PC-jeva,npr.Amerika,Rusija,Kina a te banana repulike daj boze da znaju i sta je PC a o pirateriji i da ne pricam. Koliko ja znam za njih prave neke specijalne PC-jeve koji se pale na kurblo😀. Kakva crna njihova piraterija. Ovaca je uvek bilo za sisanje po meni ni jedna igrica ne vredi vise od 20 evra odnosno sve igrice isto vrede ko napravi bolju imace vecu prodaju.