Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

@ Nikola`sa uspeo sam da uklonim onaj folder automobili nije hteo preko BMC-a
uspeo sam preko card reader-a nije pravio nikakve probleme :wave::smash:
:banana::banana::banana:

pozzzzzzzzzz

Poslednja izmena:
Jel imao neko problem sa instalacijom QXDM-a?

Pri startovanju instalacije izbacuje "QXDM requires Windows Internet Explorer 5 or higher..."
a u XP-u imam 7-icu.

Ima li nekokg drugog nacina da se dodje so iskljucenja onog pitanja SWITCH ON pri paljenju telefona? Mozda sam propustio nesto!

Da znam pomogao bih ti al to mi se nije desilo nikad probaj da resetujes komp pa ponovo da instaliras ne znam ili ako u kom slucaju imas install sedmice probaj da reinstaliras
Gde je najbolje da stavim film kad kovertujem npr miscellaneous
i jel ima neka fora il samo iskopiram recimo preko card readera

pozzzzzzz

Da znam pomogao bih ti al to mi se nije desilo nikad probaj da resetujes komp pa ponovo da instaliras ne znam ili ako u kom slucaju imas install sedmice probaj da reinstaliras
Gde je najbolje da stavim film kad kovertujem npr miscellaneous
i jel ima neka fora il samo iskopiram recimo preko card readera

pozzzzzzz

Samo kopiras u Video i to je to, ne znam zasto bi stavljao u misc.:wave:

evo otvorio sam i isao na start i on mi kaze No file is outputed?
sta da radim sta je to ????
a tamo gde ima polje output folder sam izabrao ??
ne razumem u cemu gresim help.........

Poslednja izmena:
s***** sam masku na ef81 zadnji poklopac coskic na koji se kaci baterija mi pukao posto mi je pao sa oko 1,5 mozda malo i jace a telefonu sve radi
LM zvao sam 10 servisa ne mogu da nadju masku za taj mobilni....el neko poznaje nekoga(ko poznaje nekoga) ko se bavi tom montazom maski i ko prodaje maske???

ne na koji se kaci baterija nego coski na koju se kaci poklopac baterije a druga strana ko nova(cela)

@djosa Pa ima neka zackoljica sa internetom na telefonu.Postoji razlika izmedju wap i http,gprswap i gprsinternet i onda ne moze da skine vise od 232kb.Ako si MTS onda ukucaj ALL i posalji na 4777,ako si Telenor onda ukucaj wap i posalji na 9889,ako si Vip onda udjes preko kompa na njihov sajt(potrazi na google-u mislim da je www.vipmobile.co.yu pa ukucaj www.konfiguracija.vipmobile.co.yu, pa tu konfigurises za sta ti treba).A sto se tice gasenja telefona procackaj ovde mozda nadjes nesto http://forum.allsiemens.com/viewtopic.php?t=34712 ili ovde http://forum.allsiemens.com/viewtopic.php?t=34735
A za memoriju stvarno ne znam,neki kazu da je ram memorija puna proverim ono 2,4 mb prazno,a neki kazu posle flesa ne pojavljuje se to,kad ono i dalje...pozz

ma bre meni radi internet i mini opera i sve imam i telenorov i mts_ov internet ali isti problem
sa mini opere otvara stranice sa compa neverovatnom brzinom 100x brze od fabrickog browsera...ali kada ocu nesto da skinem sa te strane on mi otvori fabricki i preko njega krene da skida???///........

E Ljudi El Normalno Radi Internet Na Vodafonu?ako Radi Ajde Neka Neko Okaci Vodafonov Softver I Detaljno Objasnjenje Za Instaliranje Softvera
I Stranice Na Kojima Moze Da Se Skine Program Za Instalaciju!!!!please...........................................................

djoso sto tako pises poruke???? napises 4 za redom u 10 minuta...........
nemoj tako jer nije pregledno........imas opciju izmeni pa izmeni tvoj posto i tu napises.......
nemoj vise ovako da postujes..........
ne mislim nista lose (taman posla) nego zbog preglednosti foruma......samo to........

@djwibe ne resetuje mi se telefon sa voda 58 vec se ranije resetovao sa 48-icom.pozz
@djosa nadam se da se ne ljutis ali smanji malo te postove... I jos nesto normalno radi apsolutno sve internet pogotovo nemam ni jedan problem...pozz
Da li neko zna zasto se stalno pojavljuje da nemam memorije kada saljem preko bluetooth-a kad je i ram memorija prazna,a za memorijsku i memoriju telefona da ne pricam...???... Ovo me jedino izludjuje na telefonu.......
Link na kome moze da se preuzme voda 58-http://www.multihandyhacking.de/board/downloads.php?do=file&id=892
Moras prvo da se registrujes...To je bar lako.Sto se tice upustva potrebno je samo ovo:Napunis bateriju do kraja,prikacis telefon na USB,ukljucis instalirani program(3GSwupFU) izaberes com port koji ti je u BMC podesen za konektovanje na brew i kada program proveri da li je port tacan ti kliknes update i to je to.Mozda se desi da te pita nesto na polovini flasha samo klikni YES i ono ce nastaviti...Evo i slikovito...pozzzz

Prilozi

• 1 upustvo flash.JPG
    1 upustvo flash.JPG
    159.2 KB · Pregleda: 58
  • upustvo flash 2.JPG
    upustvo flash 2.JPG
    120.6 KB · Pregleda: 60
Poslednja izmena:
E Ljudi El Normalno Radi Internet Na Vodafonu?ako Radi Ajde Neka Neko Okaci Vodafonov Softver I Detaljno Objasnjenje Za Instaliranje Softvera
I Stranice Na Kojima Moze Da Se Skine Program Za Instalaciju!!!!please...........................................................

ti bre kao da si stvarno djosa.ili blizi rodjak doticnog,internet radi idi na pocetak posta medju prvih 20 strana imas podesavanja za internet,a na 107 stranu ili 108,nisam siguran imas softver,tj adresu da ga skines,instaliranje vrlo prosto samo prati uputstvo sve pise,nadam se da koristis adsl,jer preko dail-up skidaces minimum 2 sata softver,a i mora da se registrujes,ajde samo polako i hrabro.:type:

@ nikola`sa ne razumem sta ti se to desava cini mi se da je neko to pominjao al ne drzi me za rec ako nadjem napisacu ti sta je probaj malo ovde po forumu search pa ako nadjes........
kako to gledas RAM fona znam za memoriju telefona al za RAM ne znam
da kucnem u drvo meni sve radi OK
Sad sam stavio neke extra teme i ikone i mplayer i sve radi super ne gasi se domet mi ne pada ispod 3 i to je to ne znam sta se tvoj fon istripovao jedno pitanje jel ti se to desavalo i na 48?

pozzzzzzzzzz

@GR-44 Preko Mini Commander-a udjes u njega pa desni softkey pa about i tu pise...pozz
Neko vreme mi se nije desavalo,zatim je opet pocelo,pa je ponovo prestalo,pa se ponovo pojavilo i sad ne prestaje i posle flasha...

Poslednja izmena:
Je**** pomogao bih ti da mogu.......
hvala za RAM

pozzzzzzzzzzz

ti bre kao da si stvarno djosa.ili blizi rodjak doticnog,internet radi idi na pocetak posta medju prvih 20 strana imas podesavanja za internet,a na 107 stranu ili 108,nisam siguran imas softver,tj adresu da ga skines,instaliranje vrlo prosto samo prati uputstvo sve pise,nadam se da koristis adsl,jer preko dail-up skidaces minimum 2 sata softver,a i mora da se registrujes,ajde samo polako i hrabro.:type:

slusaj ja pitam sto ne znam...SRAMOTA NIJE PITATI SRAMOTA JE NE ZNATI!!!!!!

da originalan vodafone, al dobro:d

da, brise se Miscellaneous koji je pogresno napisan, ali se pojavljuje opet, samo neznam zbog cega, verovatno ga pravi neka aplikacija sa telefona, kada se startuje.

Pitaj user-a Steky-Mag u vezi sa srpskim jezikom, mislim da je on negde postavio resenje.

ZA DJOSU

OBUZDAJ SE MALO, TIME STO CES DA NAPISES JEDNO TE ISTO U PET POSTOVA NECES POSTICI NISTA, MOZES SAMO DA ZARADIS OPOMENU.

Post koji postavis mozes da editujes u narednih sat vremena, i da dodas ono sto si zaboravio ili sta ti ja znam vec.
Nemoj u roku od 5 minuta da postujes jedno te isto X puta.

ma to sam slucajno ukucao kad sam prvi put poslao poruku.kapiras?

Odgovoris da si slucajno napravio tu gresku i napravis istu ko koga ovde :banana:
Nije sramota NE ZNATI vec ne teziti ka znanju, to nas izdvaja od ostalih zivotinja i stavlja na sam vrh.

Poslednja izmena:
Extra je foruuuuum !!!

:) Sve pohvale EF-ovci forum je prva liga. Ja se taman spremao da prodam telefonche kad natrcah na ovu gigantsku temu. Prekrstin se istavim originalnu v58 i sve fercera extra samo neradi mi kamera (slika ali ne sejvuje slike i video). Onda nabacim vodafone i shiba ko lud. Koristim Brew Mobile Commander preko koga sam zamenio i ruzne vodafone ikonice samo mi je u meniju ostalo ono MobileTV i za internet neki linkovi itd. E sad kako onaj rece ko ce da procita 100 i kusur strana pa bih zamolio ko zna gde je ( ako ga ima ) uputstvo za uklanjanje linkova tj. onoga mobile tv i na Web Browseru ( kada stanes na ikonu pise gore Vodafone live! ).

E 'fala unapred.

:wave:

:) Sve pohvale EF-ovci forum je prva liga. Ja se taman spremao da prodam telefonche kad natrcah na ovu gigantsku temu. Prekrstin se istavim originalnu v58 i sve fercera extra samo neradi mi kamera (slika ali ne sejvuje slike i video). Onda nabacim vodafone i shiba ko lud. Koristim Brew Mobile Commander preko koga sam zamenio i ruzne vodafone ikonice samo mi je u meniju ostalo ono MobileTV i za internet neki linkovi itd. E sad kako onaj rece ko ce da procita 100 i kusur strana pa bih zamolio ko zna gde je ( ako ga ima ) uputstvo za uklanjanje linkova tj. onoga mobile tv i na Web Browseru ( kada stanes na ikonu pise gore Vodafone live! ).

E 'fala unapred.

:wave:
Probaj http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1313840&postcount=2477.

:pProcesljao sam to i ima za uklanjanje linkova ali ne i podesavanje ikona u meniju tj. onoga sta pise gore kada prebacis kursor na ikonicu. Takodje me nervira i kod vodafone so je dole na sredini Mobile TV i tu kad udjes kao proba da se konektuje na vodafone. To bih zeleo da uklonim nekako.

hvala again

savijet

:pProcesljao sam to i ima za uklanjanje linkova ali ne i podesavanje ikona u meniju tj. onoga sta pise gore kada prebacis kursor na ikonicu. Takodje me nervira i kod vodafone so je dole na sredini Mobile TV i tu kad udjes kao proba da se konektuje na vodafone. To bih zeleo da uklonim nekako.

hvala again

Da ne bi opisivao, lakse ti je uzmi stavi ovde screen sa fona. Dobrodosao

E hvala na dobrodoslici :banana:

Eo mojih skinsatova na drugoj slici kada udjem u MobileTv salje me na neki vodafonov link. Takodje i slika koja stoji na spoljasnjem ekranu kada se telefon otvori (vodafone i njihov logo).

Prosto receno ja bih da ga razbrendiram:wave:

Prilozi

• Vodafone1.jpg.bmp
    225.1 KB · Pregleda: 68
  • Vodafone2.bmp
    225.1 KB · Pregleda: 51
E hvala na dobrodoslici :banana:

Eo mojih skinsatova na drugoj slici kada udjem u MobileTv salje me na neki vodafonov link. Takodje i slika koja stoji na spoljasnjem ekranu kada se telefon otvori (vodafone i njihov logo).

Prosto receno ja bih da ga razbrendiram:wave:
vodafone1jpgfh5.jpg
vodafone2ft7.jpg

Ja ne koristim vodafon tako da ne mogu da ti pomognem, ali sigurno ce se naci neko ko moze.

elements of life tema...postavljana pre par strana sa skrinovima pa ako neko zeli da zna sta skida

http://rapidshare.com/files/90885497...e_617.rar.html

2qmew6v.jpg
2ilevxz.jpg
5f54kx.jpg

@Punkerstein

da bi sredio meni moras da ga zamenis klasicnim v48 menijem koji je isti i kao nebrendirana 58mica nemacka i ruska....znaci menjas ceo folder gde ima nekoliko fajlova ...imas link ovde na forumu kako to da uradis...procackaj malo i nacices a ako ne...nacice vec neko ko ne zuri kao ja sada :D

Poslednja izmena:
Extra ti je tema :) E sad i ja sam se skontao da pobrisem sve iz foldera
brew/mod/mystuff/res/common samo nek mi neko javne ovde sta ima u tom folderu u nebrendiranom softveru jer je kod mene tu gomila a mislim da bi trebalo biti samo ova tri :
mainmenuapp_actions.bar
mainmenuapp_common.bar
mainmenuapp_ntr.bar

;)

Ma samo obrisi mainmenuapp.bar i ikonice sve po starom...pozz

Poslednja izmena:
@underwood Ajde baci link za commonmedia.bar sa tvog telefona...pozz unapred hvala
E ljudi raspravljajte se sa Djosom negde drugde jer ste 7-8 postova raspravljali o tome ode cela strana,naravno treba ga opomenuti,ali...na drugom mestu

Poslednja izmena:
Vrh Dno