Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

Nego da vas pitam jel aktivirao neko FM radio na ef81? U nekom folderu sam iz BMC-a video folder FM radio ili tako neshto, bilo bi extra da postoji chip :d

Josh me zanima i srpski T9 na onom linku je izbrisan fajl, ako ima neko probao bih ga na vodafone v58 da vidim radi li bez problema :D

Poslednja izmena:
Za chitanje knjiga sa mobilnog najbolji program po mom mishljenju je ReaderManiac

http://rapidshare.com/files/90649114/ReadManiacSetup.exe

mozete na mob prebaciti samo java knjigu koju ste prethodno napravili na kompu (sa odabranim velichinama fonta) ili prebaciti ceo program na mob (vishe mesta zauzima)
Mozete podesiti boju slova i pozadine velichinu fonta, orijentaciju displeja, ukljuchiti autoscroll a imate i sat u uglu - jedva primetan dok chitate, program je fenomenalan!

Nego da vas pitam jel aktivirao neko FM radio na ef81? U nekom folderu sam iz BMC-a video folder FM radio ili tako neshto, bilo bi extra da postoji chip :d

Josh me zanima i srpski T9 na onom linku je izbrisan fajl, ako ima neko probao bih ga na vodafone v58 da vidim radi li bez problema :D

Ja sam aktivirao radio, i proradio je ali hoce da uhvati samo jednu stanicu!!!:p

ZAKLJUCENO JE ODAVNO DA NIJE MOGUCE AKTIVIRATI RADIO, TJ. TAJ FOLDER JE SAMO OSTATAK SA SISTEMA SIEMENS-a SXG75 .

Nego reci mi ti da li vodafon pravi onaj dupli-pogresno napisan Miscellaneous folder?

Poslednja izmena:
U My FIles imam samo jedan Miscellaneous folder - tu mi je fw smestio demo knjige .prc

Daj kazi kako se aktivira radio?

Ja sam aktivirao radio, i proradio je ali hoce da uhvati samo jednu stanicu!!!:p

ZAKLJUCENO JE ODAVNO DA NIJE MOGUCE AKTIVIRATI RADIO, TJ. TAJ FOLDER JE SAMO OSTATAK SA SISTEMA SIEMENS-a SXG75 .

Nego reci mi ti da li vodafon pravi onaj dupli-pogresno napisan Miscellaneous folder?
djwibe, jel ti to nas zezas ili si stvarno uspeo:smash:

edit: tek sad videh ovo belo napisano

Poslednja izmena:
E vama se nesto baguje meni ne silazi ispod 4 retko jedino u nekoj rupi gde je domet shit
I da meni se desavalo da pravi dva ona Miscellaneous jedan dobar jedan ne pa ako si citao skoro sam pitao za to.
Al kad sam formatirao karticu nije mi vise pravila probleme
I da Vladica pa i ja sam mogao da okacim screenove sa izmenmjenim stvarcicama al kako sam ja shvatio djwibe je hteo da vidi originalno vodafone
djwibe jel gresim?

pozzzzzzzzzzzzz

E ljudi naso sam mesto gde su vodafonovi linkovi ono u pictures i sounds nalaze se u brew pa mod pa mystufff pa res pa common i mystufff_magiclinks.bar
Pa editujte...

ja sam imao problem sa nemcem fw58v,pa sam skinuo Vodafon 58,za ova 5 dana telefon se nije ni jednom sam ugasio,ali kad sam ubacio srpski u my Files ,nece da otvori zvuk ni slike,ni video,to je jedino do sad sto ne valja,vratio sam engleski i resio da ne ceprkam previse po njemu,sem podesavanja za gprs i mms,rucno unesenih,nisam nista pokusavao.Voleo bih da promenim one precice na levi i desni taster,ali mi nije bas najasnije kako pa ako neko hoce neka napise detaljnije objasnjenje,ja sam video ono sto je okacio DJ WiBE,ali ko sto reko ne snalazim se.:wave:

E vama se nesto baguje meni ne silazi ispod 4 retko jedino u nekoj rupi gde je domet shit
I da meni se desavalo da pravi dva ona Miscellaneous jedan dobar jedan ne pa ako si citao skoro sam pitao za to.
Al kad sam formatirao karticu nije mi vise pravila probleme
I da Vladica pa i ja sam mogao da okacim screenove sa izmenmjenim stvarcicama al kako sam ja shvatio djwibe je hteo da vidi originalno vodafone
djwibe jel gresim?

pozzzzzzzzzzzzz

da originalan vodafone, al dobro:d

da, brise se Miscellaneous koji je pogresno napisan, ali se pojavljuje opet, samo neznam zbog cega, verovatno ga pravi neka aplikacija sa telefona, kada se startuje.

ja sam imao problem sa nemcem fw58v,pa sam skinuo Vodafon 58,za ova 5 dana telefon se nije ni jednom sam ugasio,ali kad sam ubacio srpski u my Files ,nece da otvori zvuk ni slike,ni video,to je jedino do sad sto ne valja,vratio sam engleski i resio da ne ceprkam previse po njemu,sem podesavanja za gprs i mms,rucno unesenih,nisam nista pokusavao.Voleo bih da promenim one precice na levi i desni taster,ali mi nije bas najasnije kako pa ako neko hoce neka napise detaljnije objasnjenje,ja sam video ono sto je okacio DJ WiBE,ali ko sto reko ne snalazim se.:wave:

Pitaj user-a Steky-Mag u vezi sa srpskim jezikom, mislim da je on negde postavio resenje.

ZA DJOSU

OBUZDAJ SE MALO, TIME STO CES DA NAPISES JEDNO TE ISTO U PET POSTOVA NECES POSTICI NISTA, MOZES SAMO DA ZARADIS OPOMENU.

Post koji postavis mozes da editujes u narednih sat vremena, i da dodas ono sto si zaboravio ili sta ti ja znam vec.
Nemoj u roku od 5 minuta da postujes jedno te isto X puta.

Poslednja izmena:
djoso jel si ti cuo za opciju izmeni covece za ista pitanja si stavio 5 postova

E ljudi naso sam mesto gde su vodafonovi linkovi ono u pictures i sounds nalaze se u brew pa mod pa mystufff pa res pa common i mystufff_magiclinks.bar
Pa editujte...

nisam uspeo nista da uradim...obrisao sam fajl koji si rekao ali se nista nije promenilo, tj ostalo je sve isto sa sve foldera download

nisam uspeo nista da uradim...obrisao sam fajl koji si rekao ali se nista nije promenilo, tj ostalo je sve isto sa sve foldera download

je si li restartovao telefon nakon odradjenog brisanja? :trust:

GR-44 ima li u Vodafone v58 svih aplikacija kojih ima i na v58 nemcu?

Poslednja izmena:
je si li restartovao telefon nakon odradjenog brisanja? :trust:

GR-44 ima li u Vodafone v58 svih aplikacija kojih ima i na v58 nemcu?

naravno, restartovao i nista :wall:

ne znam da li da probam da ubacim ceo folder mystaff sa nekog drugog fona...mozda bi to resilo problem :D

ako neko ima vremena neka okaci ceo folder ali naravno da nije sa vodafona :)

Poslednja izmena:
@djwibe na vodafone fw58 imas COCTAIL MANAGER,MOBIPOCKET READER,RECNIK I THAT PRINT,ali sve ovo mozes da izvuces iz telefona pa da ponovo instaliras.......

Nece ni meni srpski :( a ni unos teksta ne daje mi nasha slova, tj uvek vrati sma na Engleski ali nema veze ionako koristim engleski :d hteo sma srpski samo da bih ga imao hehe

Shto se tiche promena prechica, ne znam kako da ti objasnim, prilichno je lepo objashnjeno - dakle svaka prechica je u stvari jedan fajl. Ti treba da uzmesh fajl od nezakljuchane prechice tipe key9 (dakle prechica za taster br 9) i preimenujesh ga u recimo rsk (right softwer key) pa ga onda vratish u telefon (dakle promenio si mu ime dak ti je bio na hard disku) i njime prepishsh vodafonov rsk (koji u sebi ima zashtitu od menjanja) Ovo ponovish za sve tastere koji su zakljuchani (ne znam napamet levo desno gore dole rsk i lsk i onaj za browser "operater") Onda ces da po resetovanju moba imash prechicu koja ti je bila na key 9 (po defaltu je media plajer) da imash na svim tim tasterima ali glavno je da sada iz telefona mozes da menjash te prechice jer nisu zakljuchane (originalni rsk je nosio zashtitu a key9 fajl ne - tako da nemash zashtiotu vishe nigde)

Eto mislim da je to najjednostavnije :d

@djwibe znam da si trazio vodofone izgled ali nisma ga imao *** a i shta ce ti kad svi odmah menjaju ikonice hehe,)

Citiram korisnika: GR-44

Chek ti nisi radio onaj tweak za jechinu signala? Ja sma negde prochitaso da nemaju svi ef81 antenu unutra, da neki imaju chip koji mnogo slabije hvata :) Meni je razgovor i sa jednom crticom bez ikakvih kochenja bio pa se ne sekiram mnogo oko toga ali ubacicu bakarnu zicu cim uspem da otvorim poklopac :whip:

Nisam radio tweak i to za antenu ne znam al znam da mi pre na V48 nije imao dobar domet a sad ima.......... nemam pojma a od srca bih ti preporucio da ne stavljas bakarnu zicu mozes jos da ga sj**es

pozzzzzzz

neko je kolko se secam trazio dir sa .bar datotekama sa mystuff-linkovima, pa evo vam iz v58 nemca, probajte dal ce da ukloni vodafone linkove.

pre kopiranja backup-ujte fajlove koje ce te prekopirati.

Prilozi

• brew-mod-mystuff-res-common.rar
    10.9 KB · Pregleda: 38
@djwibe ma probao sam ja to odmah na pocetku ali nista.Ma videcu ja da procackam ceo brew pa ako nadjem javicu svima...
Evo da se ne mucite sa precicama na levom i desnom softkey-u :type:
BREW-CFG-SETTINGS-SHORTCUTS-I TU KOPIRATE OVA DVA FAJLA I POSLE MOZETE DA IH MENJATE U BILO KOJU PRECICU
:D
Mislim da cu uspeti da resim problem sa srpskim jezikom...pozz
El neko primetio da na voda 58 ima rotacija slike...

Prilozi

• Softkey.rar
    203 bajta · Pregleda: 56
Poslednja izmena:
trebo si i za ostale nepromenljive shortcutove da ubacish fajlove.
Nego nece mob da pusti mp3 sa malim bitrejtom, hteo sam podcast sa radia od 16kb da pustim i nece, jel znate koji je minimalni bitrate koji ce da pusti? Kad uzmem karticu povecacu bitrate nije frka ali ne znam na kolko minimalno treba?

Poslednja izmena:
DispCapture_Sounds.jpg

Ima li ovih linkova za download i na kartici, tj. kada se udje u iste foldere i na kartici ili je samo na memoriji telefona?

ovi screen-ovi su sa memorije telefona?

@djwibe ma probao sam ja to odmah na pocetku ali nista.Ma videcu ja da procackam ceo brew pa ako nadjem javicu svima...
Evo da se ne mucite sa precicama na levom i desnom softkey-u :type:
BREW-CFG-SETTINGS-SHORTCUTS-I TU KOPIRATE OVA DVA FAJLA I POSLE MOZETE DA IH MENJATE U BILO KOJU PRECICU
:D
Mislim da cu uspeti da resim problem sa srpskim jezikom...pozz
El neko primetio da na voda 58 ima rotacija slike...

Je si li editovao sam ove file-ove ili si radio onaj Steky-mag sistem copy/rename?

Ako si sam editovao, aj napravi za operator key da umesto browser-a startuje Operu.

Poslednja izmena:
Jeste shootovi su sa memorije telefona, kao shto rekoh vec par puta, nemam karticu :d

@djwibe nema na memoriskoj ovi linkovi
Videcu ako uspem da uradim operu, ovo su mi shortcuts sa 48 ice...

Poslednja izmena:
@djwibe nema na memoriskoj ovi linkovi
Videcu ako uspem da uradim operu ovo mi je shortcut sa 48 ice...

to je dobro, jer na memoriju telefona i ne zalazim.

ne reche mi koji sistem koristis za shortcut-ove.

Ako ih editujes sam u cemi to radis, ako radis sistem copy/rename, nema veze.

Poslednja izmena:
neko je kolko se secam trazio dir sa .bar datotekama sa mystuff-linkovima, pa evo vam iz v58 nemca, probajte dal ce da ukloni vodafone linkove.

pre kopiranja backup-ujte fajlove koje ce te prekopirati.

:banana: ovo je resilo problem...nema vise download foldera...sad izgleda ko zmaj:-devil-: prakticno kao da nije brendiran softver:D
25tksya.jpg

jedino je jos ostala ta opcija dowload u igricama koja verovatno istom metodom moze da se ukloni pa ako neko o5 bude imao vremena nek salje da testiramo:d

Poslednja izmena:
:banana: ovo je resilo problem...nema vise download foldera...sad izgleda ko zmaj:-devil-: prakticno kao da nije brendiran softver:D
25tksya.jpg

jedino je jos ostala ta opcija dowload u igricama koja verovatno istom metodom moze da se ukloni pa ako neko o5 bude imao vremena nek salje da testiramo:d

dobra ti ta tema, aj baci link ili je okaci negde!:wave:

JEDNOSTAVNO UKLANJANJE VODAFONE LINKOVA:

Iz brew\mod\mystuff\res\common treba obrisati mystufff.bar! Restart ...

Pa dobro kako si aktivirao taj FM radio daj kazi nam PLEASE!!!!!:trust::trust:

Nazad
Vrh Dno