Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gotovo da nema nekih izmena ali opet....nije me bilo vecj 10 stranica:D

...nisam jos menjao ikonice, ne znam ni dali cu (uvek nesto zeznem kasnije pa mi bude zao :S: )

Evo i ja malo da postujem :)

Mrzi me :)

Prilozi

• olol.jpg
    olol.jpg
    100.7 KB · Pregleda: 76
Nema sta, to je pravi monashki mod :)

Nisam znao da se Bento skin može "pocepati". Any tip?

novi winamp sucks a$$. Ne vidim uopste da se nesto poboljsao u odnosu na verzije bez bento (blento) skina...Oni valjda misle da mi jedino u winamp blenemo, mislim, onoliki skin, media library...uzas...ko to jos koristi...

Meni npr odgovara za ipod prebacivanje muzike

Bento objasnjava, konacno winamp na kome ne menjam skin, a da ne pricam o tome sto sam konacno izbacio iTunes s kompa, a iPod se dopunjava redovno :)

Ja koristim Bento skin zbog kontrasta jer mi tako odgovara ocima.
Recimo, ja ne podnosim svetle skinove (ili samo par njih), taskbar ne moze da ne bude crn, desktop mora da bude sa sto manje kontrasta...

ali ti ne koristis bento skin, koristis varijaciju bento skina koja je sasvim normalna, bez 32 prozora sa 20 strana teksta po njima. O tome pricam. Skin kao skin je dobar, ali je mnogo bolji u kompakt varijanti koju ti koristis. Kapiram da ljudi koriste media library za sve i svasta, ali mislim da je u tom slucaju WMP bolje resenje, a onome ko ne koristi media library novi winamp i default bento skin su strava i uzas :zgran:

PS. Mobilne uredjaje koje ne mogu da punim/praznim sa ctrl+c/x/v ne konzumiram niti cu. :p

ali ti ne koristis bento skin, koristis varijaciju bento skina koja je sasvim normalna, bez 32 prozora sa 20 strana teksta po njima. O tome pricam. Skin kao skin je dobar, ali je mnogo bolji u kompakt varijanti koju ti koristis. Kapiram da ljudi koriste media library za sve i svasta, ali mislim da je u tom slucaju WMP bolje resenje, a onome ko ne koristi media library novi winamp i default bento skin su strava i uzas :zgran:

PS. Mobilne uredjaje koje ne mogu da punim/praznim sa ctrl+c/x/v ne konzumiram niti cu. :p

Kako kome, ja WMP bas ne volim, u na mestu media biblioteke u Winampu mi stoji lista internet radio stanica sto mi je jako korisno ;) Tako da nisi objektivan :wave:

P.S.
To je zato sto verovatno nisi probao takve mobilne uredjaje... Ili ih nisi koristio duze od sat vremena :wave:

Da, to je istina. Ja MRZIM skinove & plejere koji zauzimaju ceo ekran. Zasto? Ja Library ne koristim iako mi je 90% fajlova uredjeno (dovoljno dobro znam sta imam od muzike da mi Library ne treba).
Meni je Bento odlican ali me je uzasno iznervirala cinjenica da Winamp krece stopama glupog iTunes-a. Sreca, pa su u verziji 5.22 dozvolili cepanje Bento skina...

Evo kod mene...

@BaalBehrit

Extra skin za Mirandu, ima li nesto tako za MSN?

@BaalBehrit: ako ti nije tesko, da li bi mogao da mi kazes sta si sve koristio za Mirandu? (i podesavanja)...thx

Kako kome, ja WMP bas ne volim, u na mestu media biblioteke u Winampu mi stoji lista internet radio stanica sto mi je jako korisno ;) Tako da nisi objektivan :wave:

P.S.
To je zato sto verovatno nisi probao takve mobilne uredjaje... Ili ih nisi koristio duze od sat vremena :wave:

...sad ti nisi objektivan :) iPhone sam istrpeo 15 minuta i onda je otisao dalje...Da nije tolko hypeovan, ne bi ni 15 minuta preziveo (iako sam recimo p900 koristio cak 3 meseca :zgran: , medjutim i pored moje najbolje volje, aparat jednostavno nije hteo da radi onako kako sam ja zamislio :p (hint: nokia))

elem, radio ne slusam, imam sve to na kompu :) Sto kutija rece, za media lib. nemam potrebe posto znam gde mi je sta i sve sredjeno cakum-pakum :p Ko je ikada skino moju filelistu na DC++ zna o cemu pricam :p

...sad ti nisi objektivan :) iPhone sam istrpeo 15 minuta i onda je otisao dalje...Da nije tolko hypeovan, ne bi ni 15 minuta preziveo (iako sam recimo p900 koristio cak 3 meseca :zgran: , medjutim i pored moje najbolje volje, aparat jednostavno nije hteo da radi onako kako sam ja zamislio :p (hint: nokia))

elem, radio ne slusam, imam sve to na kompu :) Sto kutija rece, za media lib. nemam potrebe posto znam gde mi je sta i sve sredjeno cakum-pakum :p Ko je ikada skino moju filelistu na DC++ zna o cemu pricam :p

Stvar ukusa na kraju krajeva, ja sam lepo nastrojen ka novim tehnologijama i nacinima rada pa mi je novi winamp daleko prijatniji za korscenje ;)
Inace NOKIA jeste zakon, mada se meni iPhone svideo, pregled i zum fotki je fenomenalno resen :)
Ali zato za mene nema boljeg MP3 plejera od iPod-a...
I opet na kraju krajeva sve je to samo stvar ukusa :wave:

Dakle, stvar ukusa. Ne objektivnosti kako si naveo par postova iznad. :)

Znam, ne vidoh da si se ispravio... Nije na odmet... Nesporazum se piše zajedno... :p

Da presečem off-topic...

Poslednja izmena:
Hvala na sugestiji :wave:
P.S.
Ne kacis vise na deviant?

btw ovo je od 1.02. sprema se nov desk :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno