Jeste 13 eura ali cini mi se da dnevno imas limit koji ako predjes smanjuje ti se brzina 10 x ....
Jeste 13 eura ali cini mi se da dnevno imas limit koji ako predjes smanjuje ti se brzina 10 x ....
Ma da kod nas je, u stvari, najbolje. Ni ne treba da povecavaju brzinu. Prosto me sramota koliko je dobar dil da za 30eura dobijam "fenomenalnih" 1024Kb/s. Eh Srbine.
Ortak mi je upravo javio da su mu duplirali. On je kod telekoma, u Zemunu, i polao mi je sliku da mi potvrdi. 1Mb down, 128Kb up. Izgleda da pocinje...
Pazi, navodno u martu Telekom treba da pusti IP televiziju.
http://www.b92.net/tehnopolis/kolumne.php?nav_id=277977
Možda se u skorije vreme ipak nešto desi.
:laugh:
mislim, da me ne razumete pogresno, smejem se samom sebi jer ne mogu da poverujem u tako nesto
:laugh:
Verovatno ce ostaviti paket 512kb ili slicno za nezahtevne korisnike....Tada bi brzine valjda bile 1Mb, 2Mb, i 4Mb....sto je i dalje sitno kada se pogledaju brzine u okruzenju. A i procitao sam negde na benchu da Telekom po ceni koju placamo za ADSL 1,5Mb dobija 20Mb od svog nadprovajdera. Ne znam da li je istina, ali stvarno bi mogli da se otvore malo jace...godina je 2008...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari