Šta je novo?

Novi Cooler Master kuleri - Cooler Master Creates a Monster

V10 se mora imati :d
:wave:

Poslednja izmena:
Već vidim neke ljubitelje motora kako rezervišu ovaj V10 :)

Meni se onaj V8 mnogo svidja :) , a sta je ono na kraju, da nije mozda W12 ili W16 :)

Poslednja izmena:
Cooler Master Creates a Monster

:zgran: http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=349

Cooler Master impressed us with the largest cooler we’ve seen so far. The V10 consists of two 120mm fans, one mounted vertically and the other horizontally. The horizontal fan is located above the DIMM-slots and will cool the ram through the fins of the cooler later. Simply put, the V12 is massive, capable of providing AC to a small European country if necessary. The V8 has a different design, with only one 120mm fan which located in the middle of the cooler.

Skoro nisam video ništa ružnije, ovo je pravo čudovište! :-devil-:

c01ik0.jpg

c02cb8.jpg

c04ci8.jpg

:laugh:

Ne sinko, tako se ne pravi aeroplan.
To nece nikada da poleti.

Poslednja izmena:
V8 izgleda obecavajuce, ali V10 je cista glupost.

A po chemu si zakljuchio da je V10 chista glupost?

Meni su cooleri vise nego ok, samo nekako preglomazni.

Meni se sviđa ovo rešenje sa jednom 12-icom.

Steta sto sam presao na vodu :( ali ovaj V10 je bas bruka neznam sto vam je ruzan meni je bas odlican :)

U pravu si, GeminII (2 x 120) je mnogo bolji
my.php
[/URL][/IMG]

Po meni ovaj V10 dizajn mnogo vise obecava od GeminII-a, zbog veceg broja tanjih listova.
Novi blizanac baziran na tower dizajnu a pri tom hladi i memoriju... Jedva cekam neki review.:test:

Nisam mislio na V10 nego na onaj mali GeminII,
ovaj V10 obecava, zna li se koliko je tezak?

Poslednja izmena:
Mislim da to prijatno iznenadjenje cuvaju za kraj.:D

Iskreno se nadam da ce obezbediti malo ozbiljniji sistem kacenja (poput TR-a na primer) koji nece (mnogo) kriviti plocu.

@Bolle:
Gemini S je vec stara vest, davno sam ga video.

Poslednja izmena:
Trebalo bi da porade na sistemu kacenja, ne bih se usudio da ga okacim sa 4 srafa:hair:!

Ovo dobro deluje, GeminII ima nesto slicno za podnozija AM2 i 939, samo je plocica nesto veca

Koliko li je ovaj V10 tezak? 10Kg :)

Misliš na kvalitet hlađenja?

Odnos kvantiteta i kvaliteta:D. Ma mislim na odnos dimenyije, kilaza, cene i kvalitet hladjenja. Poenta je da nesto sto je normalnih dimenyija i klaze ohladi kako treba. A ne ovako.
Zato sam i postavio sliku zamrzivaca. Turis komp u zamrzivac i bog da te vidi:D

po meni je tx i dalje neprevazidjen.

Ovo i nije kuler koji treba da prevaziđe TX, jednostavno nisu u istoj klasi :)

Nazad
Vrh Dno