hadivelko pg
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2007
- Poena
- 309
Ja igram Gran Turismo 5 Prologue na LG HDTV i grafika ne moze biti bolja(o svemu mozes da pricas samo grafiku bolje ne spominji jer nema bolje)
Stvarno, postoji li iko ovde ko igra PS3 na katodnim ekranima?
Che Daboli Guz.
Ma dzaba ti to njemu, ni u GT5 ne oseca jetra na crevima :d
Ako tebi gx-x nista ne znace iskustva ljudi sa foruma, nego vise verujes tamo nekom sajtu, sto ucestvujes uopste u diskusiji na forumu? Valjda je onaj koga igra zanima to video pre nego ti, sigurno nije cekao tebe da mu ti das link s nekog sajta i pricas kako je corav![]()
Zaista GT5 izgleda impresivno, ali ono sto mene najvise zanima jeste da li postoji razlika u kvalitetu grafike izmedju REPLAY moda i kada bas igras igru? To je bio slucaj sa svim prethodnicima, pa me bas zanima da li se jos sluze starim trikovima?
Ja bolji Replay mod nisam video ni u jednoj igri.Izgleda kao da gledas film...Stvarno je vrh uradjen.
Ali da li postoji razlika u grafici izmedju momenta JA IGRAM, i momenta JA GLEDAM REPLAY?
Ali da li postoji razlika u grafici izmedju momenta JA IGRAM, i momenta JA GLEDAM REPLAY?
@gx x
Pa dobro, meni GT5P stiže za nekoliko dana i slikaću i snimaću šta treba ako te mrzi da dođeš iz NS da vidiš kako izgleda na 32" LCD. Meni shotovi sa firingsquada nisu dovoljni, jer sam još iz demoa video ingame snimke koji govore suprotno.
Steta sto te shotke koje pokazuju vrhunsku grafiku u sustini nisu momenti kada konkretno igras, drugim recima, koriste se trikovima...
(ovo me podseti kada je svojevremeno bio aktulean naslov Crashday, gde se u meniju mogao videti fenomenalno izrendani model automobila u realtime-u, a kada konkretno igras igru, bilo je nesto sasvim drugo)
U situacijama kada voziš imaš pogled iz kokpita. Najbolji ugao i položaj do sada i najbolje i najpotpunije modelirana unutrašnjost automobila do sada uključujući ceo automobil, a ne samo instrument tablu.
GT postavlja standarde, obrni, okreni...
dakle neverovatno
oni predivni "screenshotovi" u punoj rezoluciji su bili prerender. Ah, trebao sam tako nesto i ocekivati sobziromd a je ono izgledalo suvise dobro da bi bilo istinito :wall:
http://www.firingsquad.com/media/hirez.asp?file=/games/gran_turismo_5_prologue_review/images/01.jpg
dakle, nazubljene ivice, nema relanih refleksija, kamoli onih "raytrace" sa slicne ovakve slike iz "ranijih dana"...
http://www.firingsquad.com/media/hirez.asp?file=/games/gran_turismo_5_prologue_review/images/04.jpg
:zgran:
sa graficke strane ovo je tu negde sa Test drive unlimited. Ja sam razocaran.
Gameplay je nesto drugo, kazu da je fenomenalan.
evo vam ceo review prologa: http://www.firingsquad.com/games/gran_turismo_5_prologue_review/
PS. Znam da cete me napljuvati i da cete reci kako je ovo mnogo bolje od onoga sto sam napisao i kako je grafika do sad nevidjena, ali cinjenice i screenshotovi govore za sebe. Ah da, naravno odma da kazem da nisam uzivo video igru, posto je i to cesto pitanje za diskreditaciju misljenja i zapazanja vlaniska PC-a koji igra polu-proizvode.
Gadan deda rasteš
U ove zadnje 2-3 strane nema ni jedan jedini pravi shot iz GT5 prologue, sve je to iz nekih našminkanih trailera, ili GT HD, ili je u pitanju replay, a sve to izgleda daleko bolje nego sama igra.
Jel ti znaš iz koje si igre okačio shotove?Sta pricas ti majke ti???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari