Sve je ok, mada bi mogao da razmislis o opciji da umesto zadnje 8ice stavise 12cm i ne znam sta ce ti druga osmica na PSUu, mislim imalo bi efekta, pomoglo bi u hladjenju PSUa samog ali treba to nabudziti i iseci napajanje ako vec nemas prorez.
I da, mogao bi i napred 12 da stavis.
Briza nema mesto za 12cm pozadi.Dobro ti je tako kao si zamislio, ali ti na napajanju ona dodatna 8-ca ne treba.A na stranici je onaj tunel koji vodi do kulera na cpu.
Neka Codegen napajanja imaju vec fabricki postavljene dve 8.-ce u tom rasporedu pa je verovatno na to mislio, a ne da postavlja jos jednu 8.-cu.
Neka Codegen napajanja imaju vec fabricki postavljene dve 8.-ce u tom rasporedu pa je verovatno na to mislio, a ne da postavlja jos jednu 8.-cu.
ja sam mislio na jednu 8-cu koju je nacrtao na napajanju.Znam da ima dve osmice vec u kucistu.One svetlece plave.Napred i gore.
Briza nema mesto za 12cm pozadi.Dobro ti je tako kao si zamislio, ali ti na napajanju ona dodatna 8-ca ne treba.A na stranici je onaj tunel koji vodi do kulera na cpu.
Nema mjesta nazad....
Da bi ubacio 12-cu morao bi da izbusim onaj sav lim do maticne ploce...sto necu raditi...previse bi se oslabila konstrukcija..ovako cu nabaviti dvije dobre 8-ce i staviti nazad umjesto ove jedne 8-ce...bice to dovoljno..ukupno ce vazduh ubacati 2x12cm+1x8cm a izbacati 1x12cm+3x8cm...promaja prava 😀
Pa sve slike sam stavio ovdje -> http://s248.photobucket.com/albums/gg179/stefanmih12345/Codegen Briza - Modding/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari