Šta je novo?

LCD TV Dilema

Shifter

Slavan
Učlanjen(a)
28.03.2005
Poena
319
Zamisli molim te, platis 100k TV i ono cekas 2-3 sec po kanalu :D. Hahahahaaa...........

moz' sutra ... sta da slikam ?
;)

http://superpopust.com/akcije/4663Tempo_Akcija01.jpg

Opet Samsung 32s81 na akciji od 39999 dinara u Tempu, e sad pitanje je gde na kvantasu ili na vilinim vodama, i nezgodno je posto rad 24H, kad se zvanicno otvara akcijska prodaja.
Fakticki po datumu akcija je aktivna mozda i sad. Posto je vec 29.12.

U 3am kad sam prosli put bio bila je takva guzva da je to neopisivo.

I to sto su napisali da je u svim Tempo centrima akcija pa i u Nisu , ne znaci nista.

Opet Samsung 32s81 na akciji od 39999 dinara u Tempu, e sad pitanje je gde na kvantasu ili na vilinim vodama, i nezgodno je posto rad 24H, kad se zvanicno otvara akcijska prodaja.

I to sto su napisali da je u svim Tempo centrima akcija pa i u Nisu , ne znaci nista.

Bio komsija u 8.15 na kvantasu i sipak,kaze pocela prodaja u 7h.

To je ultra cena i dobar model. Inace kosta 49999. Da me ne mrzi otisao bih jutros. Al sam spavao do podne. Ako uzmes javi

Ukoliko su vam sitna slova prilikom korišćenja TVa kao PC monitora sa određene razdaljine - pa povećajte ih, majku mu :). Imam odličan vid, ali nemam nameru da ga naprežem. Meni su mala slova i kada sedim neposredno ispred 17" TFTa pri 1280, a bila su mi mala i na 20" 1680. Jednostavno, kod novih monitora su rezolucije prevelike, a kod televizora su razdaljine prevelike.

Ja koristim 32" TV kao jedini PC monitor sa razdaljine od 2 metra. Povećavanje slova traje minut, kako za sistem, tako i za browser (najbolji browser za ovo je Opera). Logitech DiNovo Laser na stomak, izležavanje na dvosedu i milina :p

Poslednja izmena:
ajde Bane, napisi ukratko kako si to podesio.. jel si samo menjao DPI ili jos nesto.

ja koristim FF, i mogu sa CTRL+srednje dugme misa da zumiram, ali kada podesim da FF koristi font (recimo 22) onda dobijem neke stvari u velikom fontu, ali linkovi i sl ostanu u malom fontu...

Pa iz tog razloga koristim operu. Tools > preferences > advance > fonts i onda "minimal fonts size" po potrebi. U windowsu samo čekiram u Appearance "use large fonts". Ok, windows ne uveća baš sva slova, ali bitno je da su uvećana ona koja se gledaju veći deo vremena. Mada mogu pojedinačno za svaka slova da se izabere font i veličina, pa tako da se promeni po potrebi.

Vrh Dno