Mogu samo da pretpostavim da su i milioni korisnika širom sveta imali isti problem kao i ti, i da neki nisu uspeli da ga reše, pa je smanjen broj.
Kod mene radi sasvim normalno.
Koliko aktivnih servera imas u listi?
Auuu,malo je to trebalo bi barem 10x vise.
Imas li aktivan Razorback 3.0,3.1 ili 3.2?
Aktiviraj njega,sacekaj malo i vidi tad koliko imas aktivnih servera.
P.S.Javi sta si uradio
Tek sad videh odgovor.
Da li si probao da skidas 30-40 fajlova od jednom?
Probaj neke manje za pocetak recimo neke mp3 velicine 5-6 Kb i "mazga" bi trebala da povuce.
A da, jel' ti status High ID.
P.S. Iskljuci Kad
Kod tebe se ne vidi dovoljan broj servera,a zasto je tako stvarno vise nisam pametan.:wall:
Jedno glupo pitanje, da nije u netlimiteru ogranicen download?
Kako ljudi...meni radi ocajno i place mi se...mislio sam da sam ja nesto za**** u setovanju adsl modema telekoma, resetovao sam ga na default i isto isto isto... neznam sta da radim...sve ovo se i meni desava...jaoooooooo. Moram da isprobam sve ovo sto ste naveli
Nemogu da dodam nijedan server u emule plus jer mi mozila kaze da nema e2dk protocol zakacen ni za jedan program...kako da ubacim?
Nemogu da dodam nijedan server u emule plus jer mi mozila kaze da nema e2dk protocol zakacen ni za jedan program...kako da ubacim?
@tex707
Ja sam pricao za Telekom ADSL.... ako te ne mrzi, uradi reinstall OS-a, mozda pomogne :wave:
Samo prebaci Temp negde pa ga vrati u Emule i sve sto si skidao ce da ti pamti.
Samo Temp folder, ni jedan drugi file?
...
Ima li neko ideju, da li uopste nesto da pokusavam ili ovi simptomi ukazuju na problme kod providera?
Nema šta drugo pogotovo ako si na eMule-u imao više od 1 download-a...
Da recimo 3-4 svi od 1x toliko izgube protok, to se ne dešava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari