Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Ništa lepše od COD4 multiplayer ubijanja za Božićne praznike :D

Evo i novog switchera.

DOWNLOAD

Javite ako imate problema pa da ispravim ako nešto nije ok.

Pre instalacije je potrebno uninstalirati moj stari switcher (ako ga imate instaliranog naravno).

Instalirati najnoviji call of duty 4 1.4 patch.

Pokrenuti instlaciju switchera i odabrati call of duty 4 folder. Program neće raditi ako ga instalirate na nekoj drugoj lokaciji !!!!!

Pozdrav :wave:

Evo i novog switchera.

DOWNLOAD

Javite ako imate problema pa da ispravim ako nešto nije ok.

Pre instalacije je potrebno uninstalirati moj stari switcher (ako ga imate instaliranog naravno).

Instalirati najnoviji call of duty 4 1.4 patch.

Pokrenuti instlaciju switchera i odabrati call of duty 4 folder. Program neće raditi ako ga instalirate na nekoj drugoj lokaciji !!!!!

Pozdrav :wave:

Hvala alex, za sad radi ok :)

Za sada ide ok, sada prelazim na humiliations i elite challenges:p :D

Zarazna igra jedino sabotage malo smara , sve ostalo je odlicno
i klejmori me nerviraju narocitu u Hard Core modu.

Poslednja izmena:
Ljudi kako je jak perk Dead Silence kad je malo igraca :zgran:. Znaci nista bolje od njega + silencer na p90 + 3x stun grenade i ostar nozic :whip:

Ljudi kako je jak perk Dead Silence kad je malo igraca :zgran:. Znaci nista bolje od njega + silencer na p90 + 3x stun grenade i ostar nozic :whip:

Sve je to ukinuto u PAM modu za cod4. Uključujući P90 i Grenade Lunchere.

Inače ja sam [EUnet]AcA

poceo sam da igram i moram da kazem da mi igra badzucka pomalo na konzolu :( sve je to lepo, sareno, fino izrezirano, ali nekako imam utisak kao da gledam visoko budzetni film, a ne da sam akter shootera. mnogo je linearno, skriptovano i sl. saborci ti razvaljuju vrata, ti samo kao da se setas kroz nivoe. u GRAW-u sam mnogo vise imao udela u odvijanju radnje, ili mi se tako cini. igra je ok, ali nista spektakularno. i sve je nesto drz' - ne daj, sve na brzinu...
MoH:AA - zakon :smoke:

poceo sam da igram i moram da kazem da mi igra badzucka pomalo na konzolu :( sve je to lepo, sareno, fino izrezirano, ali nekako imam utisak kao da gledam visoko budzetni film, a ne da sam akter shootera. mnogo je linearno, skriptovano i sl. saborci ti razvaljuju vrata, ti samo kao da se setas kroz nivoe. u GRAW-u sam mnogo vise imao udela u odvijanju radnje, ili mi se tako cini. igra je ok, ali nista spektakularno. i sve je nesto drz' - ne daj, sve na brzinu...
MoH:AA - zakon :smoke:

Mah, znas sta je problem u celoj prici? To sto je MOHAA nekako pionir sto se tice te atmosfere u WW2 shooterima na PC-u, i odnela je sve lovorike, kupila nas za sva vremena, i prosto ne moze se porediti taj prvi utisak sa bilo kojim naknadnim utiskom bez obzira na kvalitet svakog naslova posle MOHAA. Sve ovo posle je vise izbruseno nego sto je to bila MOHAA, ali dzaba kada je to ustvari samo update na zadatu temu. Da se ja pitam, ja bih vise radio na atmosferi u developer studijima, obracao paznju na sitnice, nagledao se filmova slicnih tematika, belezio sta to podize atmosferu, implementirao sve to u igru, aliiiiii .... to iziskuje i mnogo vremena, i para i ljudstva, a pitanje je koliko ce se isplatiti ...

recimo, CoD je bio ok, bas dobar shooter. dvojka je isto ok, mada i ona mi je pomalo delovala "konzolaski". 4 deo mi je nekako bas, bas :S:
u GRAW-u si zaista imao utisak da doprinosis borbi, ovde mi deluje samo kao da se setam kroz nivoe. ne znam zasto. ali sve je uradjeno zaista na visokom nivou, ali nema necega sto bi me prikovalo za monitor. odigram sat vremena pa pauza. onda predvece jos sat i dosta. kada bih igrao 4 sata za redom - smorio bih se...

recimo, CoD je bio ok, bas dobar shooter. dvojka je isto ok, mada i ona mi je pomalo delovala "konzolaski". 4 deo mi je nekako bas, bas :S:
u GRAW-u si zaista imao utisak da doprinosis borbi, ovde mi deluje samo kao da se setam kroz nivoe. ne znam zasto. ali sve je uradjeno zaista na visokom nivou, ali nema necega sto bi me prikovalo za monitor. odigram sat vremena pa pauza. onda predvece jos sat i dosta. kada bih igrao 4 sata za redom - smorio bih se...

Ipak je COD4 arkadna pucacina, takticki FPS je skroz drugi zanr, ja gotivim i jedan i drugi pravac, ali uhvatim da igram malo GRAW 1 i se smorim se posle 2 nivoa, dok COD4
nisam ispustao iz saka dok ga nisam presao.

Pokusaj COD 4 na vecoj tezini , osecaj da nista ne radish u igri je prisutan na samo easy tezini.

e vidis, to sam se zahebao. kada sam birao tezinu, ja kliknem na 2. po redu i on mi kaze "ova tezina nije preporucena" i ja kliknem na easy da vidim sta ce da se desi i onda je ostalo easy. grrrr :wall:
ali ne mislim da bi 2. tezina po redu nesto izmelina stvar (ili bilo koja druga). jednostavno, igra je setnja po nivou uz pucanje.
i opet da pomenem MoH:AA, a moze i prvi CoD: i to su arkadne pucacine, ali je mnogo bolji 3p...
ali dobro, da ne ispadne jos da je igra losa, rado cu je preci, ali cu je igrati u umerenim kolicinama kako se ne bih smorio...
ako nista, igra mi leti :D

Preporucena tezina zavisi od toga koliko dobro odradish onu sobu za vezbanje na pocetku. Presao sam jednom na predzadnjoj tezini, i sad pokusavam na najtezem nivou i toliko je tesko da to nije normalno , zurka je sve u 16, i stao sam kod upada u TV stanicu gde ceka jedna omanja horda zlotvora, nema sanse da se probijem, mada nastavicu da se borim :smack: :D.

nastavio sam na 2. tezini. ucitao sam misliju i izabrao 2. tezinu. inace, ne vidim logiku igranja na najtezem kada se neprijatelji respawn-uju. to je cist mazohizam...

Jedna vest :

Sredinom januara pocinje Clanbase Nations Cup. Dakle nacija protiv nacije.Zamloljen sam od strane nekih nasih igraca da pokusam da nadjem zainteresovane za COD4 koji bi zeleli da ucestvuju i brane boje Srbije.Ukoliko ima zainteresovanih koji imaju mogucnost da igraju u multiplayeru neka se sto pre jave ili ovde ili na clanbase-u ovde http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1468010

Ovo je hitno dakle mozemo da se prijavimo za kup do 6 januara najkasnije !!
Mislim da tu može nekima biti problem pošto za taj kup će trebati da se ima originalna igrica kao i server koji nije crackovan i po mogućnosti da ima stream-ovan PB gde se kad je namešteno toku dana popunjava lista banovanih ljudi po svim serverima koji su takođe stream-ovani.Mod za to će biti PAM tj svi se vraćaju na lv 1 a u zadnjoj verziji mod-a ima samo dva perk-a a to je dodatni okvir i joše jedan oko jačine dejstva metka ja mislim.Sama pravila koš nisu do kraja dovedena , za sada par mapa je izbačeno WetWork ( brod noću ) i još jedna ja mislim kao i najverovatnije Winter Crash ( nova mapa sa patchom ).
Jedini server koji je kod nas i original je Eunet-ov i trenutno je koliko sam video prazan jer veliki broj ljudi nema originalan cd ključ.

Na http://www.zest.co.th/www/main/detail.php?product_id=GME0001232&catagory=3 za sada ima cena od 14 evra ali neznam da li će biti varijanta da se za te pare dobije samo mail-om cd ključ kao što se moglo za CoD2.Oni koji žele kutiju mogu da dobiju mail-om ključ a da im kutija stigne posle neke dve nedelje.

nastavio sam na 2. tezini. ucitao sam misliju i izabrao 2. tezinu. inace, ne vidim logiku igranja na najtezem kada se neprijatelji respawn-uju. to je cist mazohizam...

Pa nije cilj sedeti na jednom mestu i cekati dok se Arapi spawn-uju nego probiti se na brzinu do odredjene tacke,a to nije moguce ako nemash brze reflekse i precizno gadjanje, od saboraca ima dosta manje koristi nego na manjim tezinama, tj vise ishod zavisi od igraca.

Pa i nije...shotgun u ruke, i samo picis pravo :D

Ahaha, nije frka, ima dovoljno zaklona, a i fles bombi :) a i na podu ima jos shotgunova koji se mogu pokupiti :D

zasto meni kada zelim da se konektujem na Bihnet servere, krene da mi uchitava mapu, dodje do kraja i izbaci me i ispise "server disconected" ? imam 1.4 patch, pre sam bez problema igrao, chak i danas sa 1.4 patchom. Ovo mi se samo ponekad pojavljuje.

jesu od danas... i sere im score limit na igrama. Jedna runda se zavrshi za 5 minuta. Ne znam da li su to sredili... Nemogu da se konektujem :p

bez problema se kacim,a runde krace traju!

da li moze neko da mi napise neka podesavanja za vezu jer mi je ping konstantno preko 100.. ne primecujem da mi smeta bas nesto ali ipak bi bilo lepshe da se smanji malo. Imam adsl 512/64 kod telekoma

Nazad
Vrh Dno