Dobih i ja Palita i to sa plavim cooler-om pa da prenesem neke utiske sto se tice hladjenja,oc-a,buke itd...
Cooler je masivan,nisam stigao da je uslikam,sad mi je vec u kucistu,ali ako neko ima zelju da je vidi nije problem..mada trebalo bi da se jave i ostali koji su juce uzeli ovog Palita pa ce valjda neko postovati sliku.
E da,odmah da vam kazem - nemam 3D Mark :S: kasnije cu valjda da ga iscupam negde...
Cooler je defaultu podesen na 33% i da automatski povecava broj obrtaja kad se GPU greje(nisam zapamtio koje su vrednosti,pise u Rivatuner-u).
Ja sam je podesio na fixed i to na 56% jer sam primetio da je to otprilike vrednost kada kartica i dalje radi tiho,sve preko 60% se cuje bas dosta a od 80-100% je avion(mada verovatno tada hladi kao luda,pa evetualno ko se igra sa slusalicama).
U idle temperatura je oko 43 C a posle 4 loop-a Crysis-a zagreje se do 58 C(na default-u),tj. do 65 C kada je overclockovana na 700/1750/2000Mhz.
Napominjem da jedna 12-ica duva u karticu(doduse prorez na kucistu nije 12x12 nego otprilike 12x9,tj nije predvidjen za 12-icu),ne znam koliko ovo znaci,nisam probao bez nje.
Rezultati Crysis-a su u atachmentu.
Crysis radi jako dobro na high.Sa onim tweak-om sa probao i veliki je FPS pad,mozda kad bi se procesljali svi graficki parametri pa da se vidi sta najvise trosi resursa i onda da se to koriguje.
Btw,GPU-Z najnovija verzija a i dalje lose pokazuje texture fillrate za 8800GT...
Ostatak(3D-Mark,veci oc..) sledi uvece...
:wave: