Šta je novo?

DNFor IS DEAD

Malo su se cepali steroidi u poslednjih 10 godina...

Ako se i ovo desi, Nedjo imas pice od mene :)

Jel ono brus vilis ili duke?
Anyway za zagrevanje sva tri evil dead-a, they live i escape from NY/LA

Brus Vilis na steroidima. Dok ne instaliram igru, neću im ništa verovati. :)

Ma bice vrh! Koriste Unreal engine, jel tako?

Koliko se secam, oni su koristili svaki engine u toku razvoja koji se do sada pojavio... :p
Nastavljam sa skepticizmom...

Poslednja izmena:
Koliko se secam, oni su koristili svaki engine u toku razvoja koji se do sada pojavio... :p
Nastavljam sa skepticizmom...

Sećam se kada sam počeo da studiram na ekonomskom fakultetu u Beogradu (davne 1996) i kupovao gejmerske časopise koji su tada izlazili DNF j već tada dobio svoj čuveni naziv Duke Nukem For(N)ever.Od onda, kako kažeš, bogami jesu izmenjali sve moguće i nemoguće endžine koji su se pojavili na tržištu.Kao ljubitelj Duke-a jedva čekam, ali sam i dalje skeptičan.

Video sam ovo juče, ali su im serveri (3drealms) bili zauzeti non-stop. Trejler su pravili neki likovi posle radnog vremena - u svoje slobodno vreme. Bilo bi extra kada bi bio izdat za božić (sada za 7-8 dana)...

Ja se povremeno ponadam da će izaći, što se mene tiče neka samo prebace onaj stari bez ikakvih izmena u novi endžin, ne moraju ništa da dodaju i sigurno bi imali astronomsku prodaju, ima toliko ljudi koji nisu nikad igrali duke3d...

Evo slike, znači bildovao je 10 godina :d

Prilozi

• duke_1024.jpg
    duke_1024.jpg
    99.4 KB · Pregleda: 237
... znači bildovao je 10 godina :d

nadam se da je radio i na svom humoru, posto ne bih da odigram serious sam-a u americkom fazonu. sve se plasim da ce nam 3d realms samo dati novo pakovanje - shaderi, normal mapping, ... a da ce zatajiti na ostatku. i'm a bit skeptic :-devil-:

Video sam ovo juče, ali su im serveri (3drealms) bili zauzeti non-stop. Trejler su pravili neki likovi posle radnog vremena - u svoje slobodno vreme. Bilo bi extra kada bi bio izdat za božić (sada za 7-8 dana)...

Ja se povremeno ponadam da će izaći, što se mene tiče neka samo prebace onaj stari bez ikakvih izmena u novi endžin, ne moraju ništa da dodaju i sigurno bi imali astronomsku prodaju, ima toliko ljudi koji nisu nikad igrali duke3d...

Evo slike, znači bildovao je 10 godina :d

Pljunuti Brus Vilis:D!

Pogledao sam onaj stari trejler i cini mi se da je igra tada vec bila skoro zavrsena (iako izgleda jako lose za danasnje uslove). Nije mi jasno sto su tada je obustavili ?!

Jeste HD, ali teaser od 75mb-a...WTF!:trust:

Mene mrzi da skidam.........
Pogledacu na youtube kad neko okaci.........
Ionako je verovatno bezveze teaser

Kapiram da neki imaju i dial up, ali 75mb je nista za 21. vek...ne znam kako vam to nije jasno.

Eve gi ako vas zanima pravi teaser:

http://www.youtube.com/watch?v=cWuteFLUPSY

I da dodam da ne verujem da ce ikad izaci..........
Ovo je samo lozenje pa ce tako svakih 5-10 godina da nas lozhe, a ljudi se prime "jao pa izlazi DNF".

Za ljude sa 56k vezom

Prilozi

• untitled1.jpg
    untitled1.jpg
    49.7 KB · Pregleda: 66
  • untitled1212.jpg
    untitled1212.jpg
    47.2 KB · Pregleda: 103
  • untitled121233.jpg
    untitled121233.jpg
    73.8 KB · Pregleda: 156
Poslednja izmena:
Jos par

Prilozi

• untitled111.jpg
    untitled111.jpg
    50.7 KB · Pregleda: 110
  • untitled111222.jpg
    untitled111222.jpg
    33.1 KB · Pregleda: 98
ali ne... ne... ovi likovi su genijalni, nakon više od 10 godina odgađanja i zavlačenja oni se usude objaviti teaser trailer od 1 minuta i još se hvaliti time, ovakim tempom prvi playabilni demo možemo očekivati (da, da znam; večiti optimista :) ) negde 2027.

Poslednja izmena:
Evo svezih vesti. Duke Nukem Forever se radi punom parom. Na oficijalnom sajtu (www.3drealms.com) se najavljuje medijski bum jer je teaser povetarac pred kosavu. Uskoro nas ocekuje trailer kapaciteta onog iz 2001. i onda cemo da sredjujemo prave utiske. Ovo je vise nego obecavajuce jer je projekat par puta bio pod velikim znakom pitanja.

Inace, koga zanima, DNF nije radjen u 20000 endzina, vec u 3 - Quake 2 (1998), Unreal 1 (2001) i Unreal 2 endzin (koristi se 5% Unreal 2 endzina, sve ostalo je 3DRealms-ov kod).

Potpuno je jasno da se na igri ozbiljno radi i da ocigledno planiraju da konacno izadje...

Potpuno je jasno da se na igri ozbiljno radi i da ocigledno planiraju da konacno izadje...

Ne uopste nije jasno
To sto su ti likovi posle radnog vremena pravili teaser od 1og minuta ne znaci da se uopste radi na igri.
Ja sam skeptican jer nas 10 godina vuku za nos.
Savetujem svima da se ne loze da se ne bi razocarali

Kao što se ozbiljno radi na igri od, daleke nam, 1994-1995 godine.Toliko su ozbiljni da igru nisu izbacili 12 godina nakon originalne najave.Verovatno peglaju bug-ove, a o menjanju endžina kao prljavih gaća (izvinite na izrazu) da ne pričamo. :trust:

Evo par slika od mene

Prilozi

• DNF1.PNG
    DNF1.PNG
    295.3 KB · Pregleda: 83
  • DNF2.PNG
    DNF2.PNG
    457.4 KB · Pregleda: 84
  • DNF3.PNG
    DNF3.PNG
    428.2 KB · Pregleda: 79
  • DNF4.PNG
    DNF4.PNG
    462.6 KB · Pregleda: 90
  • DNF5.PNG
    DNF5.PNG
    403.5 KB · Pregleda: 58
A kakva li ce marketinska kampanja da im bude "kada" konacno izadje? " Nastavak igre koju su vasi ocevi i dede obozavali da igraju! " Mislim, treba gadjati ciljnu populaciju od 15-18 god, a to mu dodje tako nesto...

Vrh Dno