Kada sam pročitao nekoliko reviewa i malo video cene, definitivno sam se odlučio za kupovinu 182 EU (ne SE), bio sam jedno vreme zagrejan za CM Cosmos ali ovaj Antec ga prevazilazi u svakom pogledu, za 70-80€ manje. Jedva čekam to da kupim 
Konkretno me interesuje koliko treba da je dugacak 24 pin da dohvati iza ploce (ako mozes da priblizno izmeris od napajanja pa iza ploce odozgo pa do procesora jer je meni 24 pin kod proc.)??
Pozz..
Ok ,onda mozda ovaj moj 24pin sa chieftec-14c 650w moze da dohvati.Ko mi je kriv kad imam Biostar plocu i 24pin pored procesora .........(sa ovim novijim plocama se setili pa je 24pin kao i kod drugih)
P190 kosta samo 300 Edoduse dolazi sa 2 napajanja.
Vidi se da su mislili na sve i to je za svaku pohvalu. Jedino sto bi mene oteralo od P190 je UZASAN dizajn i manjak providne stranice![]()
... Doduše, to ne bih kupio i da imam para, ne bi mi se svidela buka koju proizvode dve osmice na napajanjima plus onaj ogromni 200mm fan na stranici... Meni lično to ne treba,...
Zar nije bilo bolje dole staviti diskove? Meni je baš to poenta svega, da se hlade (i greju) odvojeno od celog sistema, da ne utiču na grejanje grafičke koja je odmah tu pored itd... Em što bi njihova temp bila manja, em što bi tu mogao jedan tihi fan da uvlači svež vazduh bez ikakvih prepreka, idealno da se hladi cela mašina...
A jel mogu da se montiraju 8-ce ili mora samo 12-ce..??
Zar nije bilo bolje dole staviti diskove? Meni je baš to poenta svega, da se hlade (i greju) odvojeno od celog sistema, da ne utiču na grejanje grafičke koja je odmah tu pored itd... Em što bi njihova temp bila manja, em što bi tu mogao jedan tihi fan da uvlači svež vazduh bez ikakvih prepreka, idealno da se hladi cela mašina...
Jel može taj fan koji je kod napajanja da se prebaci ispred hard diskova? Ja sam kontao da napravim takvu kombinaciju, imam već 2x 12cm na GeminII-ju, ona dva će biti gore i nazad da izvlače, taj da prebacim ispred hardova a ovaj 12cm Xilence koji mi sad izvlači iz Chiefa da stavim tamo kod gornjeg kaveza, da uvlači do grafičke i ostatka...
Da i ja mislim da je bolje da su dole,a i steta sto nisu popreko okrenuti.Onda kablovi mogu da se sakriju iza i manje smetaju..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari