Šta je novo?

f.e.a.r combat...

Mali HoBiT

Čuven
Učlanjen(a)
16.08.2002
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 14700kf P6.0/E4.6GHz Heatkiller IV waterblock
Matična ploča
Asus Z790 itx
RAM
G.Skill 2x24GB Patriot 8000MHz
GPU
Sapphire 6800XT EK waterblock
Storage
WD Black 850 1TB & Samsung 980Pro 2TB
PSU
Phanteks Revolt SFX 850w Platinum
Kućište
SSUPD Meshlicious, custom loop
Monitor
LG 38WN95C-W
Miš & tastatura
Keychron K7 max & Keychron m3 Metal
Ostale periferije
CP1500EPFCLCD
... igra li ko?

ajd ako nas ima, daj da se nadjemo na nekom serveru i odigramo koju partiju DM-a...

javite se :)

:wave:

Igram ja,posalji mi username od Xfire-a pa cemo se dogovoriti.

Misticx is on the road again.
opet sam instalirao X fire
bicju veceras online.

jel izasao neki patch za ovo koji popravlja net code ? Mislim, igrao sam i ja ovo ali sa 256/128 kablom, ping pre nego sto udjem na server je (za taj server) 60, kad udjem ping je 250+ (pada i na 100 ali stalno varira), laguje igra, (izgubljenih paketa nema ?!? ide ping iz cmd-a u pozadini), uzas. Cim ima preko 5-toro na mapi odma katastrofa, a bas mi se svideo trip

Jel zna neko neki "poseceni" low ping server na kom se pika CaptureHold ili ConquestAll (mislim da su ova dva moda jedina vredna paznje). Inace nick na xfireu mi je famassive.

moj nick je Kakarot kada god igram :)

veceras cu igrati oko 12 sati(mozda sada malo :d )

xfire nemam instaliran, nesto je bug-ovao, ali probacu opet sa njim... moram samo da se setim user name-a :), ako se ne setim pisacu ovde novi nick kada se registrujem...

eh da, ja prvenstveno igram DM, mozda se organizujemo pa odigramo i neki TDM :)

Poslednja izmena:
meni je mnogo lagovo taj fear combat, cim ima vise od 5-toro na mapi ping skoci sa 80 na 250, pocinje da se "zakucava" u LAG, framerate opasno padne itd itd...Mozda su popravili to nekim patchom ? (poslednji put sam igrao negde u decembru :D )

Evo sad malo prste odmaram od poslednje partije, stvarno je zakon igra :D. Meni na mapi sa 16 ide sve ko bog, bez lag-a. Ali iskljucio sam reseve broadcast, a i koji ce mi. Ima neki patch 1.8 valjda...

Poslednja izmena:
sta je to "reseve broadcast" ?

PS. Nem pojma, ja sam ga igrao preko SBB-a, 256/128 i cesto sam se bas mucio :) Probacu ponovo, igra mi se nesto on-line

Kako da upadnem na server ako znam IP i port? Idem na favorites/addIP , upisem adresu:port i idem na OK i nista se ne desava. Malo sam woona za ove stvari :p
BTW meni na 128/128 odlicno radi, patch 1.8 instaliran. Ko nije skinuo ne mora da trazi, samo startujte igru i update krece automatski.

Najlakse je preko Xfire-a, ako imas nekog frenda koji trenutno igra na tom serveru, samo desni klik -> join, fear ce da se pokrene i upadas u zeljeni server.

Najlakse je preko Xfire-a, ako imas nekog frenda koji trenutno igra na tom serveru, samo desni klik -> join, fear ce da se pokrene i upadas u zeljeni server.

Hvala, reseno, vec sam imao i nalog tamo ali sam zaboravio, odlican program.

Hahahha, LOL! F.E.A.R. radi bez problema sa F.E.A.R. Combat CD Keyom sto se uzima sa neta :banana: . Igrao sam malo na par servera i nije bilo nikakvih problema, e sad moguce je da im sistem ne radi kako treba, mozda im treba malo vise vremena da prokljuve zez ili me pak serveri vide kao no-problem igraca?

Poslednja izmena:
Pa FEAR combat je free...

Od prilike FEAR combat je obican FEAR (1.07 pa navise) sa izbacenim single playerom (moguce da FEAR Combat ima neke dodatne mape i tome slicno ali u sustini su iste stvari), pa moguce da zbog toga FEAR Combat CD Key radi sa retail igrom (i pri instalaciji i pri internet igranju).

Jel igra ko, ima li neki nas server?

Ima,posalji mi na PM svoj username za xfire(ako nemas,skini i instaliraj) pa cu te uputiti ;)

Ljudi imam problem,

instaliram normalno igru ali kad hoću da je pokrenem izbacuje mi ovu poruku.
Instalirao sam nove drivere za grafičku 163.75_forceware i ništa. Pomozite:wall:

P.S. Konfiguracija je u potpisu

Prilozi

• Clip_resize.jpg
    Clip_resize.jpg
    114.6 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena:
Lep erorr nema sta :D Svaka cast :)

nego ovaj fear combat je propao skroz. Nema nigde nikog, a tamo gde i ima sve neki L33T H4X02 i te varijante...Na svakom trecem serveru se deru n00b n00b zato sto ih ubijam i ne stekam se po coskovima po 2 minuta ko oni i valjda im kvarim gejplej ili sta vec...Definitivno je bilo mnogooo zabavnije pre pola godine...Sad nisam siguran da vredi ovo instalirati uopste :S:

jel mi moze neko reci o cemu se radi ova igra u kratko ... koji je cilj .. ono opis u dve do tri (mozda cak 5 max :D)recenica

cek zar fear nije singl player ... tek sada vidim ovo combat u naslovu jel to multi (kao cs kako si ti opisao) , mene interesuje onaj sto idesh nailazish na neke leseve ... sve u svemu da se useresh ... planirao sam da uzmem cisto da isprobam novu konfu pa ocu da vidim o cemu se radi ukratko (single player)

Ovo je MP only. A imas i obican FEAR sa 2 expanzije, tu imas i SP i MP.

Poslednja izmena:
Vrh Dno