Šta je novo?

f.e.a.r combat...

@DuleFman

Ne. Kucnes u woogle fear combat i pametni sajt ti sve nadje i kaze, zato "use woogle !" :)

Ti oces da igras F . E . A . R .
a ovo je
F.E.A.R.c.o.m.b.a.t. (combat :d )

Poslednja izmena:
ja necu ni jedno ni drugo LoL... cuo sam samo da je dobra grafa i extra zvuk (ono suround) pa sam hteo da pustim na novom kompu da ga isprobam i usput 5.1 ... pa sam cisto teo da vidim o cemu se radi ... jer sam cuo da idesh i nailazish na leseve sa svih str. koji pevaju karaju se i ostalo :D ... da se useresh pa sam cisto hteo da vidim koja je poenta toga

to definitivno nije FEAR. FEAR je doasdna igra. Ti mislish na Bioshock.

on mi je rekao da je fear ... da igra .. i da je dosao do neke devocice koja je u stvari mrtva i da ona sere nesto da je svuda mrak ali da ekstra izgleda ... i da cuje ko da mu je neko iza ledja tako realno da se u jednom momentu kad je nesto iskocilo usro i okrenu da vidi :D na sec ono reflex ... ali teba dobro uraditi igricu da ti proradi reflex :D

Ta devojcica o kojoj pricas te prati tokom cele igre, ali nema bre nikakvih leseva koji se k****u :smash:. Ko zna sta je tvoj drugar konzumirao... :bottle::cigar::whip:

Poslednja izmena:
on mi je rekao da je fear ... da igra .. i da je dosao do neke devocice koja je u stvari mrtva i da ona sere nesto da je svuda mrak ali da ekstra izgleda ... i da cuje ko da mu je neko iza ledja tako realno da se u jednom momentu kad je nesto iskocilo usro i okrenu da vidi :D na sec ono reflex ... ali teba dobro uraditi igricu da ti proradi reflex :D

Drugar ti je bolestan definitivno.
1. pedofil je
2. nekrofil je
3. devojcica je ruzna brateeee :-devil-:

hehehe ... omg ja sam hteo da kazem da je strasno a ne da je on dr**o na devojcicu koja vristi i raaspada se :D

i ocemo li se organizovati za jedan DM ?
ja vec nisam igrao dugo, tako da i imate sanse da mi uzmete frag :d

ajd da vas zaplasim :)

ristekpa1jf4.jpg

ristekpa2jl2.jpg

ristekpa3tzo0.jpg

aha pa igracemo, cekam da vidim treba mozda da bude domaci server ;) pa da se igramo ko ljudi... radim na tome...

bice bice niko nije radio pa nisam mogao da ga navatam bice ovih dana ;)

Da malo vratim temu iz zaborava.
Jel igra neko ovo. Ja počeo prije neki dan i nije loše. Ali dosadno mi
medju ovim Francuzima i ostalim strancima. Jel znate neki server
gdje ima bencmarkovaca i ostalog našeg naroda :). Baš bi valjalo
malo da se napucavamo

Da malo vratim temu iz zaborava.
Jel igra neko ovo. Ja počeo prije neki dan i nije loše. Ali dosadno mi
medju ovim Francuzima i ostalim strancima. Jel znate neki server
gdje ima bencmarkovaca i ostalog našeg naroda :). Baš bi valjalo
malo da se napucavamo

podrzavam.. I ja sam poceo da igram..stranci smaraju.. :) dajte neki nas server, ako znate..
pozz

Na kojiim serverima igrate. Aj se skupimo pa opicimo danas malo...??

Nazad
Vrh Dno