Šta je novo?

LCD TV Dilema

Shifter

Slavan
Učlanjen(a)
28.03.2005
Poena
319
Bio sam danas do tehnomarketa u bloku 62 i gledao neke modele lcd-a i zapao mi je za oko samsung le40f86bdx cena 149999 dinara.Da li se isplati kupiti ovaj lcd ili ne?
U megastoru je cena za ovaj model 175000 a u samsungovom shopu u srpskih vladara cena je cak 190000 dinara.
Probao sam malo da pustim i neki dvd materijal i pustili su mi sa mog diska dvd spiderman 3 i slika je obzirom da je dvd odlicna.Ono sto me muci je sto ne znam kakva je slika sa kablovske?
Da li slucajno neko koristi pomenuti model i kako je zadovoljan njime?
Da li mi se vise isplati da kupim
samsung le40f86bdx ili
sony kdl40w3000?
Sta bi po vama bila bolja kupovina,mislim koji je kvalitetniji lcd od ova dva i koji ima uopsteno bolju sliku?
Sutra bi trebalo drugar da mi proveri cene u nemackoj i za sada su mi ova dva modela u opticaju pa bi mi svaka preporuka dobrodosla.
Ako ima nesto bolje od ova dva modela voleo bih da cujem preporuku.
Pozdrav.

Bio sam danas do tehnomarketa u bloku 62 i gledao neke modele lcd-a i zapao mi je za oko samsung le40f86bdx cena 149999 dinara.Da li se isplati kupiti ovaj lcd ili ne?
U megastoru je cena za ovaj model 175000 a u samsungovom shopu u srpskih vladara cena je cak 190000 dinara.
Probao sam malo da pustim i neki dvd materijal i pustili su mi sa mog diska dvd spiderman 3 i slika je obzirom da je dvd odlicna.Ono sto me muci je sto ne znam kakva je slika sa kablovske?
Da li slucajno neko koristi pomenuti model i kako je zadovoljan njime?
Da li mi se vise isplati da kupim
samsung le40f86bdx ili
sony kdl40w3000?
Sta bi po vama bila bolja kupovina,mislim koji je kvalitetniji lcd od ova dva i koji ima uopsteno bolju sliku?
Sutra bi trebalo drugar da mi proveri cene u nemackoj i za sada su mi ova dva modela u opticaju pa bi mi svaka preporuka dobrodosla.
Ako ima nesto bolje od ova dva modela voleo bih da cujem preporuku.
Pozdrav.

Huh...Tv sam video. On je bese 100hz? Nisam ga zagledao jer mi izlazi iz okvira budzeta. mada...nikad se ne zna.
Sonija nisam gledao

Huh...Tv sam video. On je bese 100hz? Nisam ga zagledao jer mi izlazi iz okvira budzeta. mada...nikad se ne zna.
Sonija nisam gledao
Da full hd 100 hz motion plus i cena od 150000 dinara u tehnomarketu.E sad ne znam ima li sta pametnije od tog samsunga ili modela sony kdl40w3000?
I da li se isplati kupiti u tehnomarketu zbog bojazni da ne prodaju samo nove modele.Mislim da je neko vec pisao o tome da je kupio lcd koji je bio kako ga zovu refurshbed,vracen u fabriku popravljen pa opet prodavan kao nov.

Da full hd 100 hz motion plus i cena od 150000 dinara u tehnomarketu.E sad ne znam ima li sta pametnije od tog samsunga ili modela sony kdl40w3000?
I da li se isplati kupiti u tehnomarketu zbog bojazni da ne prodaju samo nove modele.Mislim da je neko vec pisao o tome da je kupio lcd koji je bio kako ga zovu refurshbed,vracen u fabriku popravljen pa opet prodavan kao nov.

Ja sam hteo full hd...ali kad sam se sabrao/odizeo skontao sam da mi takvo nesto realno ne treba. Jedino bi platio to da bude 100hz. Al' *** kad nema toga izmedju. jedino nov ima 32" a da je 100hz. Dalji korak je ova F serija.

U Tehnomarketu su sklonili sve polovne lcd-e.
@denny - pa ti rece da si video 40m71 i da ima odlicnu sliku a on je 100hz i koliko sam
gledao po netu izgleda da ima i spva panel, a jeftiniji je od f86. Nisam nasao nigde kad je
napravljena ta m71 serija,jel zna neko?

U Tehnomarketu su sklonili sve polovne lcd-e.
@denny - pa ti rece da si video 40m71 i da ima odlicnu sliku a on je 100hz i koliko sam
gledao po netu izgleda da ima i spva panel, a jeftiniji je od f86. Nisam nasao nigde kad je
napravljena ta m71 serija,jel zna neko?

Ona je iz 2006-te model...tj kraj 2006. Slika je super ali mi se ne "svidja" sto to je vec polako 2-godisnji model. Dizajn mu je malo mhmmm.... a M91 ubija ljudi sa slikom. Ali on ne mrda sa 129k din. I on je negde druga polovima 2006-te. I prilicno je debeo, predpostavljam zbog onog back led light-a. R86 ih shisha sa dizajnom ali slika se po meni ne moze uporediti.

hm, bio sam danas u tm evropa, gledao sam 2 samsunga, istih dijagonala, iste cene, jedan je 100hz i tipa 5-6K kontrast, drugi nije 100hz i ima 8 000 kontrast...Pichio je isti materijal...Slika na ovom koji nije 100hz je bila neverovatno oshtrija i preciznija...

Da li neko zna za samsung le40f86bdx koji panel ima spva ili neki drugi?
I da li se isplati kupovina u tehnomarketu?
Kazu da u hrvatskoj najeftinije moze da se nadje za 2100 eura pa mi je malo sumnjiva cena 1875 eura u tehnomarketu.Da nije mozda za istocno trziste?
Kako to provaliti za koje je trziste radjen?
Kazu mi da se sklapa u slovackoj i madjarskoj i da imaju tri komada u bloku 62.Jedan izlozen i dva u kutiji neraspakovana.
I sada ne znam sta da radim.Isti model u samsungovom shopu u srpskih vladara je 190000 dinara sto je skoro 2400 eura.
Inace lcd sam juce malo probao i ima odlicnu sliku.Ne znam samo kakva je slika sa kablovske?

Pa poredim kada su ukljuceni 100Hz i kada su iskljuceni posto ako nisi znao to mozes u meniu da iskljucis!!!

nemam ga pa ne mogu ni da kazem da li ima razlike.

@marko84
ja sam uporedjivao dva 100hercasa 40m71 i 40m91 sa 37m87 jer su bili jedan pored drugog.
I meni je slika na oba bolja nego na m87.
Gledao sam vec 5 puta, uporedjivao....i ni dalje ne znam sta da kupim.
Ako po*izdim puknucu lovu za neki F pa nek' ide zivot

Cekam jos novu akciju od 21-vog pa cu preduzeti kupovne mere

Poslednja izmena:
Kako znas da ce biti neka akcija 21.decembra????
Gde u TM mozda?

Pa 21-vog se zavrsava aktuelna akcija. nadam se da ce nesto "izbaciti' kako bi konkurisali ostalim prodavnicama u novogodisnjoj ponudi. Bugarski i Makedonski TM vec uveliko imaju novogodisnje akcije. Ako kalkulator kursa ne vara 40r82 je kod njih 950eur

Poslednja izmena:
Ok. Hvala na informaciji da znam da ne idem pre 21. dec.
BOlje bi im bilo da se potrude oko novogodisnjeg snizenja........
Inace..........:smackbum:

Poslednja izmena:
krenula je nova akcija u TM. ima par modela na dobrom popustu.
40M71 79.000, 40r81/r82 89.900. U cemu bese razlika izmedju r81 i r82?

Poslednja izmena:
pazi... po Samsung specifikacijama R81 je crn, dok je R82 beo... mada, ko vise zna...
R83 ima jos samo sa desne strane senzore za zvuk, kanale i tako to...

Nazad
Vrh Dno