mene je iskreno razocarao crysis.. igru godine dijele po meni COD 4 i Bioshock...
i imam problem jedan... dosao sam ispred pecine neke i ona je zatrpana kamenjem i neznam kako cu uci u nju jer ona vodi dalje... imam prijatelja pored sebe ali on nista ne radi samo mene prati... u cemu je caka???
word. Meni se BioShock smucio posle drugog nivoa, nista zanimljivo u igri, tamno okruzenje konstantno, sve te ubija u pojam koliko je monotono. Crysis je i zanimljiv i extra graficki odradjen. Jedino ostajem pri tome da su nivoi sa alienima zivi krs, sve ostalo je bruka. A ovi u SK sto daju ocene, pa to nema veze sa vezom breNije mi jasno kako neko moze porediti Bioshock i Crysis,)
Bioshock je krsh nevidjeni. Nije mi jasno na cega se ljudi pale kod ove igre ?:zgran: Poluanimirani likovi, prica nebulozna, grafika kao nabudzeni Q2 ... i onda mu lik u SK da ocenu 99:S:
pa realno gledano po pitanju gameplay-a CoD4 jeste mnogo bolja od Crysis-a ali po grafici nikako nije, tu kriza stoji kao apsolutni sampionmeni je krs bioshock i kriza,igra god ce defnitivno bit cod4 !
pa realno gledano po pitanju gameplay-a CoD4 jeste mnogo bolja od Crysis-a ali po grafici nikako nije, tu kriza stoji kao apsolutni sampion
E ako ovo pročitam još jednom, prosraću se majke mi...cod4 mu skroz parira, a posebno je bolje resenje, zbog manje zahtevnosti(bolje optimizovan)...
eee pazi sve je moguce, nemoj posle da ne pojedes 😛E ako ovo pročitam još jednom, prosraću se majke mi...
Crysis je sasvim dobro optimizovan za ono što pruža. Onog momenta kada mi neko pokaže igru koja izgleda kao Crysis, a manje je zahtevna, poješću tastaturu.
E ako ovo pročitam još jednom, prosraću se majke mi...
Crysis je sasvim dobro optimizovan za ono što pruža. Onog momenta kada mi neko pokaže igru koja izgleda kao Crysis, a manje je zahtevna, poješću tastaturu.
Već smo imali raspravu o tome. COD4 ima odlično iskorišćen engine, ali koji je očigledno zastareo. Npr. pogledaj dim ili vodu, obe stvari su totalno dvodimenzionalne. Mrzi me sada da pokrećem igre i pravim screenshot-ove da bih uporedio neke stvari, ali superiornost Crysis engine-a se vidi iz aviona, a može samo još da se unapređuje.A daj mi konkretan primer bolje grafike u odnosu na cod, daj bre...igra ima lepsi okruzenje, zbog toga ti se cini lepsa grafika, u cod-u je tmurna atmosfera...
imas negde u tim zgradama gde si vec bio Rocket Launcher pa udri sa njimeA kako da unistim ona dva tenka, u 2. misiji, posle spasavanja one kineskinje iz skole...imam zadatak da ih unistim...ne znam kako, granate potrosim, nista...
pretece me bre 😛Raketnim lanserima. Imaš ih tri komada u sobici u prizemlju škole. Svaki ima po tri rakete, a uglavnom 2-3 ubijaju jedan tenk.
Ako ti to ne bude dovoljno, ima ih još beskonačno u jednoj kutiji u zgradi pored, tamo gde je parkiran kamion ispred.
koliko se ja secam nije duza od Far Cry-aZa one koji su zavrsili igru:
Koliko vremenski traje igra? Je li duza od Far Cry-a?
Jos nisam poceo igrati, cekam 8800gt.:trust:
imas negde u tim zgradama gde si vec bio Rocket Launcher pa udri sa njime
Za one koji su zavrsili igru:
Koliko vremenski traje igra? Je li duza od Far Cry-a?
Jos nisam poceo igrati, cekam 8800gt.:trust:
hmm moze biti bug, probaj da loadujes opet za jedan chekpoint iza pa ponovo odigraj, nije ta misija teskaImam problem. Unistio sam oba tenka ali i dalje stoje zelene tacke na mapi i aktivan je objective. "Kolega" je stajao sa taocem u sobi, kad sam dosao do drvenog mosta pored pumpe koja gori, konacno je javio je da krece i nema ih vise u skoli, ali ja i dalje imam aktivne tenkove iako sam im pocupao surle i sprzio ih, i dzuprim u pustom selu. Jel ovo neki bag ili treba jos nesto da odradim.
Toliko kraci od FC-a??? :zgran: A bas sam se nadao da ce biti duzi. :wall:
Dosta kraci od FC'a ali nije manje zanimljiviji to je sigurno inace ljudi dok ne nabacite neku vrh grafiku ni ne razmisljajte da instalirate igru...kod mene sve na low probao i odem kod drugara (8800GT) i ne mogu da verujem koja razlika...ma druga igra tako da sam balavio po tastaturi :smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari