FXGT
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.10.2006
- Poena
- 349
Lele vidi ovaj GT
http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=147
http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=147
ma opusti se, ja uopste ne kapiram tu frku oko hladjenja. Mislim kakvo pregrevanje, to je sve normalno. E sad ako hoces neke dosta vise klokove od fabrickih onda trazi modele sa boljim hladjenjem od referentnog ili ga kupi sam.
@Vugla, ima frke i to velike, ako zelis da overklokujes, pa ako uspes dobro da overklokujes grafiku u zimskom periodu u letnjem ce temperatura da skoci kada je u pitanju grafika bar za 10c, tako da hladjenje mnogo znaci, ako neces nista da diras karticu onda nema frke jer fabricke klokove, fabricki kuler bez problema podnosi i zadovoljava potrebe.
@bocko
ma opusti se, ja uopste ne kapiram tu frku oko hladjenja. Mislim kakvo pregrevanje, to je sve normalno. I da radi na 100 stepeni je ok. E sad ako hoces neke dosta vise klokove od fabrickih onda trazi modele sa boljim hladjenjem od referentnog ili ga kupi sam. Nijedno fabricko hladjenje nije toliko bucno dok ne udjes u neku igru kada se vent ubrza ali tad ti nece smetati jer ga neces cuti od zvuka same igre. A sva ta hladjenja na klasicnim GTovima su identicna sa drugom nalepnicom.
Jle ti ovo hladjenje zauzima tri slota?Evo kako sam rešio hlađenje Galaxy 8800GT!!!![]()
Evo kako sam rešio hlađenje Galaxy 8800GT!!!
ZAWARD se vrti na 1000rpm i ne čuje se!!!
Temp u leru 36°C!!!
Jle ti ovo hladjenje zauzima tri slota?![]()
Jesam i temp je negde oko 40°C na leru, a do 55°C u igrama(sa ventom još nisam dostigao 45°C)! Na sajtu proizvođača je naglašeno da na naponsku nema potrebe stavljati hlađenje("The card doesn't need voltage regulator heat sinks to operate. We tested that the card just ran flawlessly without voltage regulator heat sinks.")odlicno
jesi li probao bez ventilatora?
ne vidi se bas najboljei ako dobro vidim,nisi stavio hladnjake preko naponskih fetova...bolje odradi i to
:wave:
Svaka cast. Koliko te je kostao taj kuler?
Izgleda da zauzima vise od 3.![]()
@kolos ... ne znam da li si negde postovao ... ali jel ti se popraio nesto overklok rezultat na karti s tim hladnjakom i ventilatorom
interesuje me jako, posto kod sam ja stavio AC na moj vremesni 7800 GT dobio sam 20 Mhz na core ... sto i nije nesto mnogo vredno ali tisina jeste
Ma jok... necu se petljam sa tim. Ovo si u pravu. Stavicu prvo ove stare pa onda nove pa ako neki odpadne zamenim novim. A mozda i ne odpadne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari