Moj nije... Kao sto rekoh u prethodnom postu tebi nista ne verujem, mozda nisi bio dovoljno strucan, pa ne znas da overkokujes graficku.
Ja sam ovu moju oc na 650/1900MHz (sto je neki prosecan klok), pa je to razlog, uz beta drajvere 169.xx koji donose boost, sto mi Crysis bolje radi nego sto je tebi radio.
Jel znas sta je prosto neverovatno, da ti i dalje nisi okacio svoje rezultate iz Cpu i Gpu testa, sta je, afrayd chicken, puk puk puk

.
Ma dobar je taj 3850, mozes sve novije igre da igras u comodore rezoluciji (whiplasherov termin

) - 1024x768. Ajde razuveri me...
Imamo isto klovovane procesore i taman cemo lepo da vidimo 8800GTS 320MB vs. 3850 256MB.
Kao prvo onaj test u Crysisu nije realan, jer su koristli obicnu i klokovanu verziju GT-a, a koristili su samo neklokovanu verziju GTS 320MB (i ostalih sem GT-a).
A pogledaj lepo mladicu sta je overklok moje graficke doneo. Eno dole lepo testirano kao sa ovog sajta, dakle 1280x800 High 4x AA. Pa ja sam sa mojom GTS 320MB dobio rezultate koje su oni dobili sa GT na defaultu doduse (min 11, average 24).
Pa ti testovi sa tog sajta su ljudi Gpu benc test iz Crysisa, a studiovpc je okacio rezultate SA TOG TESTA (u ovoj j.ebenoj temi) i ja sam okacio rezultate, i dobili smo veoma slicne rezultate i sta sad. Sad je kao GT oduvao moju GTS, nece da bidne :smash:.
E pa brojke u ovoj temi govore da su rame uz rame na 1280x1024 high AA off, eee tek sad videh da studiovpc ima overklovoanu verziju GT-a i ipak ima rezultate kao ja (malcice bolje) u Crysisu u ovoj temi

. Toliko o tome.
I gde to GT brise patos sa GTS-om, na ovom sajtu:
1.) Crysis - na navedenoj rezoluciji sa onog sajta (1280x800 high AA 4x) GT OC ima dosta bolji minimalni fps, i slican average, dakle tu je bolji, ali u ovoj temi vidimo da GT nije bolji od GTS 320MB. Dakle AA 4x dosta obara performanse GTS-u, dok to nije slucaj sa GT-om, to priznajem. Hm dakle prelaz sa GTS-a na GT, zbog Crysis-a da bi se ukljucio AA, zanimljivo. A rezolucija stepen vec od 1280x1024 (u kojoj je Crysis igriv na GTS 320MB) je 1600x1200 (1680x1050), i GTS 320MB ne bi imala nikakve sanse na ovoj rezoluciji, a studio koliko ti bese imas fps na ovo rez, 17-24, ma fenomenalno, sta reci.
2.) UT demo - GTS 320MB za 0,9 fps-a losiji od GT-a, a bolji od GTS 640MB. Od klokovane GT je losiji 3/5 (min/average) frejmova. Bas dranje nema sta :d.
3.) Enemy Teritorry Quake Wars 1600x1200 i 1280x1024 - GTS 320MB
izmedju GT def i GT OC (pola frejma brzi od GT def i 3 sporiji od GT OC).
4.) Call Of Duty 4 - tu je razlika vidljiva, ocigledno GTS 320MB ne voli AA na velikim rezolucijama, ali ponavljam tamo na testu je bio GTS 320MB def, a lepo se vidi da GT ne dobija mnogo sa oc-om sto nije slucaj sa mojom grafickom, ja sam svedok :type:.
5.) Ono u Bioshocku je prevelika rezolucija, tako da razlika na 1600x1200 na max sigruno i ne postoji, jer GTS 320MB jede ovu igru na ovim podesavanjima, opet sam svedok, jer predjoh ovu divnu igru :smoke:.