=, izvinite sto smaram,=.
evo sad sam pogledao cene, 5000+ je samo 10-15 evra jeftiniji od intel core 2 duo 4500, izvinite sto smaram,ali da li je na kraju mozda ovo jos i najbolja varijanta, mislim sa core 2 duo opcijom.
zbog sumanute overklokabilnosti.
...koja zahteva ili rodjacke veze u nekoj kompjuterskoj firmi, pa da se proberu komponente ili da ulozis visak novca (koga nema
) u "overkolokabilne" komponente. Automatski ponistavas poentu najnizeg cenovnog ranga.
Slažem se u potpunosti, matična ploča za core 2 duo 4500 koja iole vredi košta oko 100-njak jura, tako da uz solidnu AM2 ploču od 70 eura i neki 5000+ ili 5000 black imate izuzetne performanse za manje novca.![]()
...koja zahteva ili rodjacke veze u nekoj kompjuterskoj firmi, pa da se proberu komponente ili da ulozis visak novca (koga nema
) u "overkolokabilne" komponente. Automatski ponistavas poentu najnizeg cenovnog ranga.
Nije ni namera da hejtujem ali:
Biostar TP35D2-A7 - 72 €
Ajde reci da je losha za Overclock
Zashto da se proberu ?? 99 % C2D se overclockuje na 3.0 GHz ( E2140 nerachunam )
Plochu sam naveo a memorija ?? Pa svaka na 800 MHz koja koshta 20-25 € ti je dovoljna za svaki C2D na 3.0 GHz u odnosu 1:1 sa FSB-om ( izuzev E63x0 ali i memorija moze da se overclockuje na 428x2 odnosno 856 MHz...... )
Tako da :wave:
Uzeo sam biostar ali 535d2/A7 valjda nije puno gora? koja je uopste razlika. i uzimam core 2 duo 4500 sa kingmax mem ddr2 800.
Zashto da se proberu ?? 99 % C2D se overclockuje na 3.0 GHz ( E2140 nerachunam )
Plochu sam naveo a memorija ?? Pa svaka na 800 MHz koja koshta 20-25 € ti je dovoljna za svaki C2D na 3.0 GHz u odnosu 1:1 sa FSB-om ( izuzev E63x0 ali i memorija moze da se overclockuje na 428x2 odnosno 856 MHz...... )
Pablo,meni je 3 gz sasvim dovoljno sto se tice OC, ako to ova moja ploca moze da postigne, ja sam prezadovoljan, nisam overklokerska poguzija, cisto zbog igrica da bi malo bolje radile.Ako je jednina mana ploce sto nemogu pogurati intela na 3,4; 3,5 gz to je ok, mada mislim da ima nesto manje usb portova i jos neke sitnice.
Sto se tice tvog pc ,koliko si zadovoljan,imas slicnu masinu kao sto cu ja imati, kako ti recimo radi COD 4 i Crysis?
Ostoja potpuno si upravu, evro tamo evro ovamo, da poludis... nema kraja, ovo sad kad uzmem(u utorak stize,hehe), ne diram 2 god, izuzev grafulje.
Interesuje me jos nesto, da li ce mi napajanje izdrzati? Pozdrav svima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari