Šta je novo?

SBB bez Telekoma

@Wire
Шта да ти кажем. Мој матори је морао да потегне неку везу да би ми увели нет који наравно плаћам као и сви остали! Веза за остварење редовне услуге!

748 din NS....??!?!

Da li neko mozda zna o agenciji koja opravlja postojeci antenski sistem (koji je -p____ im m(*&(*)(*)( sbb) precvikao kljestima :I

Nalaze se u ulicici koja povezuje Zeleznicku sa Petra Drapsina

Респектујући резултате анализе, Управни одбор Агенције је донео Одлуку као у
дипозитиву, оцењујући потребним да СББ део прихода остварених од овог повећања
усмери у унапређење мреже и постизање бољег квалитета услуга које пружа корисницима,
што би, између осталог, допринело смањењу постојећег не тако малог обима приговора
корисника на квалитет тих услуга.

Koja je ovo logika? RATEL će dozvoliti povećanje cena između ostalog zato što je usluga očajna, te će tako SBB imati više sredstava da popravi uslugu. Ovo je dostojno Domanovićevih pripovedaka.

Stvar je u tome sto je najveci broj reklamacija koje SBB prima, usmeren na kablovski internet, a ne na televiziju. I te reklamacije se mnooogo brze i kvalitetnije resavaju nego ove vezane za internet. Tako da nema sanse da ce ta sredstva biti usmerena za unapredjenje mreze, vec ce otici kao cist profit.

Ma ne zna se ko je gori od SBB-a i Telekonja ali to je nasa surova realnost i ne treba da zuljamo mozak time nego da uzmemo sta nam vise odgovara.
Kada vise ne odgovara predjemo dalje.

Ma ne zna se ko je gori od SBB-a i Telekonja ali to je nasa surova realnost i ne treba da zuljamo mozak time nego da uzmemo sta nam vise odgovara.
Kada vise ne odgovara predjemo dalje.

Meni u ovakvom sistemu nista ne odgovara.

Telekom je Coca Cola, a SBB je Pepsi. Pa vi birajte... :smash:

Poslednja izmena:
Pepsi kupuje nesto od coca cole ?
glupo poredjenje :)

Dosta vise offtopica, zatvorice i ovu temu a vec je zatvorena ona o povecanju brzina. Nego, danas je taj famozni 21.11. pa da li neko ima informaciju o toj javnoj raspravi, da li je odrzana i kako je bilo?

Dosta vise offtopica, zatvorice i ovu temu a vec je zatvorena ona o povecanju brzina. Nego, danas je taj famozni 21.11. pa da li neko ima informaciju o toj javnoj raspravi, da li je odrzana i kako je bilo?

E bas sam i ja hteo to da pitam!:wave:

Poslednja izmena:
Kao sto sam i mislio, nece se oni tako lako odreci monopola.:mad:

Ako to prodje valjda ce onda da im proradi i intenet kako treba, raspali sbb :mad:
poslednjih 2 meseca mi je ping ka googlu od 200 do 800:S::S:

748 din NS....??!?!

Da li neko mozda zna o agenciji koja opravlja postojeci antenski sistem (koji je -p____ im m(*&(*)(*)( sbb) precvikao kljestima :I

Nalaze se u ulicici koja povezuje Zeleznicku sa Petra Drapsina

Laze Kostica br. neki,firma se zove La-Sat!

Pepsi kupuje nesto od coca cole ?
glupo poredjenje :)

I jedna i druga firma su veoma sklone monopolističkom ponašanju, ucenjivanju poslovnih partnera, visokim cenama, nekvalitetnim uslugama, slabom ili nikakvom tehničkom podrškom, itd itd. Kada sbb ubrzo uvede svoj link i otkače se od telekoma, valjda će ti biti jasnije poređenje.

Poslednja izmena:
To se i ja pitam. Da li neko zna sta su odlucili?

Nadajmo se da ce u toku nedelje okaciti na sajt.Drugi nacin mislim da ne postoji. :)

Evo sad sam zvao SBB da se zalim kako mi je internet spor.

Odgovor od njih je sledeci:

Problem je u Telekomovom spoljem linku.
Mi smo postavili nas i do kraja ovog meseca se ocekuje da cemo dobiti dozvolu od Ratela za rad!

Pre ce biti da SBB nece da kupi od Telekoma jaci link ,kad vec ima svoj ...

Nadajmo se da ce dobiti svoj link, i da ce imati doooobruu propusnu moc :)

Evo sad sam zvao SBB da se zalim kako mi je internet spor.

Odgovor od njih je sledeci:

Problem je u Telekomovom spoljem linku.
Mi smo postavili nas i do kraja ovog meseca se ocekuje da cemo dobiti dozvolu od Ratela za rad!

Ne bi me uopšte začudilo da sbb namerno sebe koči, a ne telekom. Sve pod izgovorom za ratel "vidite šta nam rade, majku im monopolističku". I "Propašćemo, jadni, evo korisnici nas pritiskaju." :D

I sta je bilo jel su ih potkupili povecanjem cene za TV, da se ne bune jos koju godinu na monopol ili sta , sta bi sa internetom na kraju, kod mene se jos uvek raspada...

I na kraju sta se uopste desilo sa tom javnom raspravom o spoljnim linkovima? Ne vidim nista na sajtu RATELa...

Ja sam na tom sajtu nasao sledece

Kod:
http://www.mtid.sr.gov.yu/code/navigate.php?Id=348

Ali to je ono trla baba lna da joj prodje dan... Iskreno ne znam ni sam sta je bolje, da telekom bude jos jaci ili da pukne od ostalih:) KOliko ja znam telekom planira da uvede Triple Play (telefon internet i TV preko telefonske zice(kratak opis:))) , pa bi time pokupio SBBove korisnike kablovske, jer bi verovatno roknuo 30% nizu cenu, a opet ako SBB ojaca cene interneta mogu da idu sam na dole... Uglavnom skoro 10E za kablovskuTV je previse, pogotovu ovu ovakvu, pa pobogu nisu nam uveli HDTV :) Kako bi se svi mi osecali jos gore evo brzina i cena u Sloveniji
Kod:
http://www.telekom.si/en/private_users/internet/siol_internet/
znaci ljudi imaju sada i do 1Gb/s, naravno kome je uvedena optika, ali bre mi smo izgleda toliko zaostali da te to cudo jedno... kod njih 26E, oko 2000din kosta 6 / 6 Mbit/s(doduse preko optike)...

Suffering continues...

Samo me zanima po cemu se to Novi Sad izdvaja u odnosu na ostale gradove po programskoj semi i netu da ima toliko skuplju pretplatu?

Nazad
Vrh Dno